Şimdi Ara

GEOMETRİYİ NASIL YAPICAM ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya şu geometriyle aram iyiydi 11de.Şuan mezun olarak çalışıyorum geçen senede geometriyle aram kotuydu hala kötü.2-3 Soru çözemeyince pes ediyorum.Ne yapmamı önerirsiniz ?
    Fem Dergisi Yayınları YGS+LYS Hazırlık ve 11.Sınıfa Yardımcı Geometri YGS+LYS 2.Kitap
    Çözüm Konu Anlatımlı Soru Bankası YGS+LYS Geometri. Bunlar elimdeki kitaplar.Bide Finalin LYS+YGS soru bankası var geometri.
    Ne yapmalıyım neyle yapmalıyım ya da nasıl yapmalıyım ?

• hiçkimsenin bi fikri yok sanırım
  • Geometri'yi lise boyunca hiç sevmedim. Hep çakardım derslerden.
    Şimdi bende mezuna kaldım. Kendi kendime dedim, ne korkuyorum la bundan o benden korksun. Temel falan hiç yok.
    Aldım 1 tane Karekök Sıfır Geometri kitabını başladım. Yapacağım başka çaresi yok üstüne gitmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MirkaNuA

Geometri'yi lise boyunca hiç sevmedim. Hep çakardım derslerden.
    Şimdi bende mezuna kaldım. Kendi kendime dedim, ne korkuyorum la bundan o benden korksun. Temel falan hiç yok.
    Aldım 1 tane Karekök Sıfır Geometri kitabını başladım. Yapacağım başka çaresi yok üstüne gitmek lazım.

Forumdakilerden gördüğüm kadarıyla güvenderin geometri soru bankası varmış kolay.yeni başlayanlar için idealmiş.Onu almayı düşünüyorum.
  • Bol bol soru çözceksin başka çaresi yok. Gerçi çalışmama rağmen ygs de hiç geometriye bakamadım o ayrı
  • Beyler bana bi konu anlatımlı veya bi soru bankası önerin geometrim 0 da değil eksilerde geo hakkında bildiğm tek şey üçgenin iç açıları toplamı 180 olduğu

• 12.sınıfa geçtim ve geometrime güvenirim(analitiği hariç).Benimde geometrim çok kötüydü sınavlardan 0 filan alırdım hep 10.sınıfın 2. döneminde aldım bi yaprak test açılardan başladım millet dalga geçiyodu biz onları ilk okulda çözdük diye ardından birazda üçgen çözdüm çözemediğim olursa geçtim bi kaç konu sonra geri dönüp tekrar baktım ilk başta 24 sorudan 10-12 yapıyodum sonradan 23-24 oldu.O dalga geçenler 40-50 ile anca geçti benim ortalama 97 geldi.Yani tavsiyem 0 dan başlaman ve geri dönüşler yapman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu matematiği nasıl anlarım?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: necro07

Beyler bana bi konu anlatımlı veya bi soru bankası önerin geometrim 0 da değil eksilerde geo hakkında bildiğm tek şey üçgenin iç açıları toplamı 180 olduğu

Haha kardeşim güldürdün ya =) demek iç açılar 180 :D Bak bide şunu söyliyim öğrenmiş ol.Bir iç açı ile o açının dış açısı birbirini 180e tamamlar :D bu işin şakası tabi.Geometri değişik bişi ya =) Tek başına yapılabilcek bi ders değil sanırım

• Bir dış açı kendisine komşu olmayan iki açının toplamına eşittir. Bunu çok kullanacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: gothic10

Bir dış açı kendisine komşu olmayan iki açının toplamına eşittir. Bunu çok kullanacaksın

hadi sanal olaraktan geometrik bilgiler verelim ozaman =D
    ''İkizkenar üçgende indirilen dikme tabanı 2 eş parçaya böler.'' :D
  • quote:

hadi sanal olaraktan geometrik bilgiler verelim ozaman =D
    ''İkizkenar üçgende indirilen dikme tabanı 2 eş parçaya böler.'' :D
    90 derecelik açıdan tabana 90 derecelik açı indirilmiş ise orada öklit vardır kesindir.
  • nerede diklik orada öklit ahahaha fatma hocam sağolsun
  • sordugun soruları hatırlıyorsan sana verilenleri yerine yazmıyosun gibi geldi bana eşitlik açı uzunluk hepsini yerine koy benimde sıkıntılarım vardı11de ama ustune git cok soru çöz zaten ne yapacagını biliyorsun sonra Fden Bye çizgi çek demistim bi soruda hatırlıyosan sende bu duruma gelirsin zamanla soru cozdukce
  • Direkt kitap ismi veriyorum. (20-25 TL)

YGS Güvender Kolay Geometri
  • Valla morelini bozmak gibi olmasın ama benım geometrim kötüydü kaç yıldır. Dedim geometri kim ben hallederim çok uğraştım olmadı o çünkü beceri gerektiriyor diye düşünüyorum.Emin ol 1 ay kendımı kapatım eve sırf geometri geometri geometri,,, Sonuç Lysde 7 net Ygsde -0.25 Allaha şükür matematikten 40 net çıkardımda paçayı kurtardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengiz837

Valla morelini bozmak gibi olmasın ama benım geometrim kötüydü kaç yıldır. Dedim geometri kim ben hallederim çok uğraştım olmadı o çünkü beceri gerektiriyor diye düşünüyorum.Emin ol 1 ay kendımı kapatım eve sırf geometri geometri geometri,,, Sonuç Lysde 7 net Ygsde -0.25 Allaha şükür matematikten 40 net çıkardımda paçayı kurtardım
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockMafia -- 25 Ağustos 2012; 0:08:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengiz837

Valla morelini bozmak gibi olmasın ama benım geometrim kötüydü kaç yıldır. Dedim geometri kim ben hallederim çok uğraştım olmadı o çünkü beceri gerektiriyor diye düşünüyorum.Emin ol 1 ay kendımı kapatım eve sırf geometri geometri geometri,,, Sonuç Lysde 7 net Ygsde -0.25 Allaha şükür matematikten 40 net çıkardımda paçayı kurtardım

• Dostum kolay bir geometri soru bankası al+ ekol hoca gibi ders sitelerinden önce konu anlatımı sonra soru çözümü daha sonra da kitaptan soruları çözmelisin sakın ha soru çözümüne ara vereyim deme unutma:GEOMETRIYE ARA VERMEK ILISKIYE ARA VERMEYE BENZER
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnickersTR

Dostum kolay bir geometri soru bankası al+ ekol hoca gibi ders sitelerinden önce konu anlatımı sonra soru çözümü daha sonra da kitaptan soruları çözmelisin sakın ha soru çözümüne ara vereyim deme unutma:GEOMETRIYE ARA VERMEK ILISKIYE ARA VERMEYE BENZER

İlişkiye ara vermek bunu beendim =) ama hiçbizaman ilişkiye ara vermedim ben normalde =) birde kafamda dersaneye gidip gitmeme karmaşası var.Birde buna bir çözüm bulsam.Şimdi dersaneye gitsem konu anlatcaklar.E Biz geçen senede zaten gördük bu konuların hepsini.Bizim için artık önemli olan soru çözmek bol bol.Oyüzden bu sene dersane konusunda kararsızım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.