Şimdi Ara

Geometriyi nasıl sevebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kafam geoya hiç basmıyor neredeyse. Geçen sene Ant. Geo aldım, ilk kolay sorular hariç hiç çözemedim. Konunun başını anlıyorum çözüyorum ama devamı gelmiyor. Şimdi metinhocam'ın pdflerini çıkartıyorum. 40 seans + metinhocam + Acil şeklinde gitmeyi düşünüyorum. Sizce geoya nasıl çalışmalıyım? Ne sıklıklarla tekrar etmeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internationalrelations -- 9 Eylül 2018; 12:44:44 >

• Up
  • bence geometri zorluğu ile sevilmesi gereken bir ders çünkü o kadar zevkli ki bir süre sonra kendine diyorsun daha zor beni dahada zorlayacak soru var mı diye
  • j0kk J kullanıcısına yanıt
    O seviyeye gelmek icin nasil calismaliyim peki? Matematigi calisarak sevdim simdi sira geometride

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soru zor gelse bile bütün bilgini soruya dök kesinlikle çıkıyor çoğu soru. şunu şöyle yapsam mı?? yok yok olmaz... vs diyorsun ya aslında o yöntemleri uygulasan direkt çıkacak yani
  • mustafa yağcı geometri videolarına youtubedan bakabilirsin. sana geometri kültürünü öğretiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Antremanlarla geo da zorlanırken acili çözmeye çalışırsan sevemezsin tabii, metin hocam-kenan kara-birey b yap bunları baştan sona bitir emin ol ki gelişeceksin sonra acil i istiyosan onu çözersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT Fen Nasıl Çalışmalı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Barışş9999 B kullanıcısına yanıt
    Ant geoyu gecen sene cozmeye calismistim. Acili bu sene aldim. 40 seans + metinhocam + acil seklinde calisacagim. Dershaneye de gidecegim icin oradan da kaynak verecekler

• Ben de matematiği sevip geo yu sevmiyordum senin gibi. Sabredip sürekli soru çözüp bilemediklerimi sorunca, bi süre sonra zevkli gelmeye başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aviato -- 9 Eylül 2018; 21:41:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Metinhocamla çalışmaya başlayınca seversin zaten merak etme. Anlatımı geometriyi sevdirecek cinsten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.