Matematiğim iyi, Türkçede dil bilgisi haricinde iyi sosyal bilimleride yapabiliyorum ama şu lanet geometride tık yok. Öğrenmek istiyorum ama kafamda hep bi ümitsizlik var. Bugün dersanede geometriden öylesine etüt aldım hoca baktı en küçük şeyleri bile bilmiyorum bana karekok0 geometriyi önerdi bu kitabı alırsam ilerler miyim ? Denemelerde boş oluyor hep artık bakmıyorum bile sorulara. Tavsiyeleriniz neler ? Benim durumumda olup da sonradan düzeltenler yardım ederlerse sevinirim.
Bende karekök 0 var fakat hiçbir şey bilmiyorsan o kitabı da yapamazsın önce konu çalışman lazım internette teknofemin konu anlatımları var aç ordan çalış sonra karekök 0ı çöz kuralları öğrenirsin. Sonra daha zor bir kitaba geçersin
Sen karekök alırsan 1 hafta içinde kitabı yırtıp geometriyi bırakırsın o kadarda kolaydan almıyor konuları ve bir soru verip geri kalan 4 soruyuda senden bekliyor tavsiyem git antrenmanlarla geometri yada güvender kolay geometri al dostum araştırabilirsin biraz.
Antrenmanlarla geometriyi kullanıyorum çok memnunum.Gerçekten sıfırım diyorsan tavsiye ederim.