Şimdi Ara

GEOMETRİSİ 6+ OLANLARDAN TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde Hız ve Renk Geometri kitabı var sizce bunu çözüp bitireyim mi? Bunun üstüne hangi kitap çözülür?

Video olarak da Kenan Kara düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ben ceyhun hoca yeni kitabı bi bakın isterseniz

• koyver K kullanıcısına yanıt
    Pekala.

• Valla ben aytde 18 mat neti yaptim. Normal yaptiklarimdan az olsada normaldede 22 23 falan yapiyordum. Sinavda geometri sorulari biraz bildigim gibi geldi aytde 6 netim var. Tavsiye verebilecek kadar yetkin degilim ancak birey b geometrinin orta seviye icin cok guzel bir kaynak oldugunu dusunuyorum. Seviyen yuksekse bile sana cok sey katabilecek bir kitap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceyhunceyhan kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam.

• kenan kara izle

birey b gelişim sb

acil geo sb

apotemi analitik

zaman kalırsa acil geo deneme

sonuç= full

• Elimdeki kitabı çözmeyeyim mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seviyene uygun bi başlangıç kitabı + özümseyerek acil sb + kenan kara = en az 7/10

• hiç geometri bilmiyor isen geometri-o karekök al parçala o kitabı, (ben video izlememiştim direkt bu kitaptan gitmiştim ve sorularımı hemen sorup öğrenmiştim) ben önce üçgenleri halletmiştim 2 kaynaktan sonra analitik çembere falan başlamıştım. mhy yayınlarının geometri kitabını çözmüştüm üzerine
    analitik kısmında da hiçbirşey bilmiyordum ne kadar soru çözersen o kadar öğreniyorsun bu geometride size tavsiyem ilk seferde acil geo falan almayın basit veya orta düzey 2 kaynak alın çözemediğiniz sorular falan hepsini yalayın yutun analitik'te 2 kaynaktan daha fazla soru çözün fasikül alabilirsiniz.
    şuan mezunum ve tekrar amaçlı bilgisarmal aldım bunu da tavsiye ederim orta düzeyde birine benim gibi iyiyse geometriniz cerez gibi çözersiniz acil geo'yu da sınavdan önce almıştım üçgen kısmını falan çözdüm de şuan çözmeye kıyamıyorum bilgi sarmaldan sonra çözüp üstüne deneme atacağım

• Up

• Sorulara bakıldığı zaman üçgen,dörtgen,çember,daire gibi konularda temel bilgileri sorgulayan sorular soruluyor.Analitik,katı cisim,çember analitiği gibi konular için eski yayınların zor soruları bulunursa çözülmeli bence.Bu bahsettigim üç konuyu sona bırakıp ayrıca ilgilenmek gerek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.