Şimdi Ara

geometriden 05 almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün e okula girdim 5 almışım geometriden 05 yani. Yanlış girebilme olasılığı var mı hocanın ya ben iyi yapmıştım 05 olması imkansız.50 yazacaktı da 5 yazdı 50yi unuttu mu ne oldu 0 gözüküyo şuan ne yapıcam ben. Ya ne yapıcam of :'( 30 -40 olsa tamam dicem 05 ne ya :'(

edit öğretmen birisi bana böyle yanlış girilme ihtimali olabileceğini söylesin ya .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -KaJMeRaN- -- 6 Aralık 2012; 12:33:51 >

• böyle yanlış girilme ihtimali olabileceğini
  • 9. Sinifsan alismalisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tıp

böyle yanlış girilme ihtimali olabileceğini

yapma, gözünü seveyim. yanlış girmiş olması lazım :( çok iyi yapmıştım ben. kaydırma yapabilr mi sizce hoc a
  • orası ilkokul değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ans Destroyer -- 6 Aralık 2012; 12:41:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

9. Sinifsan alismalisin.

Dokuzuncu sınıfım evet, ama notlarımın en düşüğü 30 . Nasıl olur da bu kadar düşük alırım. imkansız. Her sorudan en az 3-5 puan vermesi gerek . 45'i rahat bulurdu kağıdım neden böyle oldu :S Kafayı yicem ya. Sabahı nasıl beklicem hiç bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayvural

orası ilkokul değil

o kadar karalamaya rakama carta curta bile hiç bakmadan 30 verirdi en az. Arkadaşımın notlarına da baktım ona da 05 girmiş noluyo lan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -KaJMeRaN-

quote:

orası ilkokul değil

o kadar karalamaya rakama carta curta bile hiç bakmadan 30 verirdi en az. Arkadaşımın notlarına da baktım ona da 05 girmiş noluyo lan

Kopya falan mi cektiniz ya da kagitlariniz birbirine cok benziyodur hoca killanmistir 05 yazmistir ikinize

• matematikten 00 aldığım zamanı hatırladım bi an
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3nokta

quote:

Orijinalden alıntı: -KaJMeRaN-

quote:

orası ilkokul değil

Kopya falan mi cektiniz ya da kagitlariniz birbirine cok benziyodur hoca killanmistir 05 yazmistir ikinize

Olabilir. Ama kopya çekmedim yeminle. O da bana bakmadı ben de ona bakmadım. Geometriden zaten umudum yoktu. Sınav iyi geçti diye kendimi avutuyordum. Girerken 50 yazacağı yerde 0'ı unutmuştur umarım. Yoksa bittim :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

matematikten 00 aldığım zamanı hatırladım bi an

Ama ben garanti 40-50 bekliyodum. Nedenn üleyn neden
  • Olur öyle birdahakine çalışırsın artık.
  • Buraya sorana kadar git ogretmenine sor yanlis varsa duzeltir.

• Öğretmeninin yüksek ihtimal psikolojık sorunları var. Normalde hiç çalışmadan sadece derste öğrediklerinle sınava girsen bile en az 15-25 felan alman lazım. Hem yazılıyı zor hazırlamış hemde not verirken kendi maaşından kesilir gibi vermiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

matematikten 00 aldığım zamanı hatırladım bi an

bende boş kağıt verip 10 aldığımı hatırladım 10. Sınıfta

• madem kendine bu kadar güveniyorsun, hocam beni bir daha sınav yapın bir yanlışlık olmuş de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.