Şimdi Ara

GEOMETRİ Problemi !! [Geometrisi İyi Olanlar..]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
3
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yemin ediyorum fizikten problemliydim onu hallettim sonunda ama şu geometri illetini bir türlü halledemedim !! Fena halde kafam bozuk yırtıp atasım geliyor o derece . YGS den sonra LYS ye Dair hiç bir somut adım atamadım geometriye dair henüz :( Geçen seneden analitik ve sonrası için temelim var sadece üstünden geçmek gerekiyor işte...

Elimde Güvender LYS SB Var. Hedefim 20 Net Yapmak En Az. Konu Anlatımı Sadece Analitik Kısmı İçin İstiyorum Var mıdır İnternetten Eksiksiz Sağlam Diyebileceğiniz Bir Kaynak ? Bir de Geometri Karışık Soru Çözümü İçin Hangi Siteyi Önerirsiniz ? Nasıl Çalışmalıyım ? Yardımcı Olursanız Çok Makbule Geçer Valla Dostlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKopru -- 25 Nisan 2013; 23:57:36 >

• ben ta eylülden başladım yalan yok hiç bir şey anlamıyordum ilk başta bide mezunum en son behzatrasuli nin üçgenini izledim bide netten femsimetri geometri inceledim.zaten ordakiler 3 kitap şekil aç bi deftere yaz ben en son öyle yaptım çok aradım kısa yoldan öğrenmeyi bulamadım üçgeni yapınca gerisi geliyor üçgen çemberde prizmalarda 3-4-5 30 60 90 olayın temeli bunlar iç öyle gidip kitaplara para verme bütün geo kaynakları var öyle temelden alcam kolay olsun diye uğraşma vakit kaybı...simetri video üçgenleri çok sağlam oturtunca gerisi geliyor zaten soruların özellikle çember falan senden üçgenle bulmanı istiyo zorlu soruları burdan soruyorlar analitik te formül tek dicem o simetri 3.kitapda güzel anlatmışlar analitiğin nette pek güzel videosu yok zaten çözümlü sorulara bak iyi ce defterde kendin çöz anlarsın illaki

• Al benden de o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MirkaNuA

Al benden de o kadar.

Al benden de bir o kadar +1
  • Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

Arkadaşlar yemin ediyorum fizikten problemliydim onu hallettim sonunda ama şu geometri illetini bir türlü halledemedim !! Fena halde kafam bozuk yırtıp atasım geliyor o derece . YGS den sonra LYS ye Dair hiç bir somut adım atamadım geometriye dair henüz :( Geçen seneden analitik ve sonrası için temelim var sadece üstünden geçmek gerekiyor işte...

Elimde Güvender LYS SB Var. Hedefim 20 Net Yapmak En Az. Konu Anlatımı Sadece Analitik Kısmı İçin İstiyorum Var mıdır İnternetten Eksiksiz Sağlam Diyebileceğiniz Bir Kaynak ? Bir de Geometri Karışık Soru Çözümü İçin Hangi Siteyi Önerirsiniz ? Nasıl Çalışmalıyım ? Yardımcı Olursanız Çok Makbule Geçer Valla Dostlar

Dostum fiziği nasıl hallettin bende pek yapamıyorum??Geo için ön yargın olmasın formülleri iyi anla ve formuller oturana kadar çözümlü sorulara bak devamı gelir zaten emin ol korkma yani

• Geometriyi sadece formül olarak görme,çözümlü sorulara bakmanı özellikle tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Behzatrasuli.com dan ucgenleri izle. Sonra dortgen,cember ve analitigi kendin hallet. 50 gunde biraz da disini sıkarsan halkedersin hocam.

• Üçgenler geometrinin en önemli konusudur. Eğer çok iyi şekilde üçgenler konusunu çözebiliyorsan diğerlerinde zorlanmazsın. Ayrıca Fem YGS-LYS Soru Bankası güzel kitaptır. Her konunun son testleri biraz zorlar. Hakkını vererek bitirirsen geometriyi halledersin bence.
  • Yorum yapan herkese teşekkürler, sağolun arkadaşlar.. Dediklerinizi bugün uygulamaya geçiyorum. Biraz daha sıkacagız anlaşılan...

Eklemek isteyen varsa yorumlarını bekliyorum arkadaşlar..

• Aynı durumdayım Takip.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.