Şimdi Ara

Geometri LYS +25 net için kaynak önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yil da dahil onumuzdeki 2 yil boyunca hem ygsye hem lysye girecegim. Geometri icin +25 net yapmam gerekiyor. Geometri seviyem orta diyebiliriz. Analitik ve kati cisimler haric tum konulari biliyorum. Suan korfez konu anlatimli ile gidiyorum. Kolay-orta-zor unite testleri var. Bunlari cozuyorum suan icin sadece. Ygsde 4 net civari, lysde ise zorlarsam 10 12 net ancak cikiyor. istedigim seviyeye sıkı bir calisma ile cabucak cikmak istiyorum. Bu isin ustatlari, murekkep yalamis emektar kardeslerimizin tavsiyeleri dogrultusunda soru bankasi almak istiyorum. Herkes birsey soyluyor, yok "birey b yeter", yok "fem simetri" yeter vb... bu yukarida yazdiklarimi gozonune alacak olursak bana kesin olarak neyi onerebilirsiniz? Hangisi beni en iyi gelistirir. hizli soru cozemiyorum yeterince pratigim yok zor sorular icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi integrated96 -- 24 Eylül 2017; 1:17:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Karekök lys

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam geçen yıl 15 neti anca görüyordum. Bu yaz karekök lys yi bitirdim. Şu an birey b beyaz kapağa başladım. Karekök 25 li denemesinden 28-2 çıkardım bugün. Yani tavsiyem karekök lys kesinlikle. Çok iyi geliştiriyor. Yalnız peşin söyleyim kitap gerçekten sabır istiyor fakat veriyor karşılığını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizyildizi345 -- 24 Eylül 2017; 2:29:36 >
  • Birey b beyaz ve karekök lys ama yanına analitik için fasikül çözmeni öneririrm bu kitapların analitik geometrisini beğenmiyorum
  • Bu arada mekatronik muhendisligi 3.sinifim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tyt 65 net için
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.