Şimdi Ara

GEOMETRİ KAYNKA ÖNERİSİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR GEOMERTİ İÇİN ORTA SEVİYE ZOR OLMAYAN SORU BANKASI ARIYORUM ÇÖZÜM 3D SORU BANKASI UYGUN MUDUR? ACİL DÜŞÜNÜYORDUM AMA BELLİ Bİ SEVİYESİ OLANLAR ÇÖZMELİYMİŞ

• Birey B tam orta seviye bir kitap acili rahat çözecek duruma getirir
  • quote:

Orijinalden alıntı: xunlei

Birey B tam orta seviye bir kitap acili rahat çözecek duruma getirir
    klasikden mi bahsediyorsun yoksa gelişim serisinden mi ?
  • pcoyun P kullanıcısına yanıt
    Gelişirim serisi mavi kapaklı olan
  • xunlei X kullanıcısına yanıt
    emin misin hocam acilin o kadar kolay kitaptan sonra çözüleceğine ? tyt matını çözdükten sonra pek inandırıcı gelmiyorda ondan sordum :)
  • up
  • Hocam Eylül ayında Geometrisi sıfır,hatta sıfırdan bile kötü olan biri olarak şunu yaptım.Çözüm 3D + Acil.Çözüm 3D'de yeni nesil soru olarak sadece katlama soruları var fakat yine de Geometri için iyi bir kaynak olur,her 12 soruda 3-4 sorusu zorlar,geri kalanını konuyu kavradıktan sonra rahatlıkla yapabilirsin.

Çözüm 3D ile çimentoyu at,sonrasında Acil başla derim.Ben Çözüm 3D'yi Üçgenler+Yamuk+Paralelkenar+Eşkenar Dörtgen çözüp bıraktım ve Acile başladım.Çözümleri Kenan hocanın kanalında var,sorular da kesinlikle çok kaliteli.A+ testleri çok özgün sorular barındırıyor kesinlikle çözmeden girilmemeli sınava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gravity- -- 16 Aralık 2018; 22:33:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geometri kaynak önerisi
    4 yıl önce açıldı
    ACİL COĞRAFYA KİTABI ÖNERİSİ
    10 yıl önce açıldı
    Fizik kaynak önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gravity- G kullanıcısına yanıt
    acili en sona bırakmayı düşünüyorum
  • Gravity- G kullanıcısına yanıt
    acili en sona bırakmayı düşünüyordum. sizin netleriniz nasıl?
  • TYT Matematik 31-32 geliyor,Geometri full veya 1 boş oluyor genelde.Problemlere zaman yetiştirme sıkıntım var hocam,5-6 boşum oluyor genelde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.