Şimdi Ara

GEOMETRİ KAÇ GÜNDE BİTER ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 AYDA BİTER Mİ ? BİTMEZ DİYORSANIZ BİLİYORUM DA BEN KONU BAZINDA SORUYORUM HANİ BİREY B GELİŞİM'İ BİTİRSEM YETER İLK ETAPTA.

• UP
  • UP2
  • sıfırsan bitmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duygusuzadam

sıfırsan bitmez

Sıfırdan kastın ne hocam ? Birey B'de (beyaz olan) bir üçgen testinde 12 soruda ortalama 7-8 doğru yapıyorum. Bazen düştüğü bazen arttığı oluyor.
  • Nejdet Kirpi toplamda 60 saatte geometriyi anlatıyor. Uzun saatler çalışabilirsen ve başka derslerle ilgilenmezsen hem anlayıp hem de 1 soru bankasını bitirebilirsin. Teorik olarak mümkün ama pratikte kişiden kişiye değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bionic.

Nejdet Kirpi toplamda 60 saatte geometriyi anlatıyor. Uzun saatler çalışabilirsen ve başka derslerle ilgilenmezsen hem anlayıp hem de 1 soru bankasını bitirebilirsin. Teorik olarak mümkün ama pratikte kişiden kişiye değişir.

Nejdet Hoca'nın önerdiği bir soru bankası var mı ? Günde 2-2.5 saatimi geometriye ayırabilirim. Bir de tüm videolar kaç paraya geliyor acaba satın almak istesem ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fizik kaç günde biter
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gauward

quote:

Orijinalden alıntı: Bionic.

Nejdet Kirpi toplamda 60 saatte geometriyi anlatıyor. Uzun saatler çalışabilirsen ve başka derslerle ilgilenmezsen hem anlayıp hem de 1 soru bankasını bitirebilirsin. Teorik olarak mümkün ama pratikte kişiden kişiye değişir.

Nejdet Hoca'nın önerdiği bir soru bankası var mı ? Günde 2-2.5 saatimi geometriye ayırabilirim. Bir de tüm videolar kaç paraya geliyor acaba satın almak istesem ?

Günde 2-2.5 saat ayırarak ancak konu anlatımını bitirirsiniz ve soru çözmezseniz aklınızda kalmaz. Ayrıca hızlandırarak izlediğinizi varsayıyorum. 5-6 saat ayırırsanız hakkıyla öğrenmiş olursunuz. Konu anlatımı kadar soruya da vakit ayırmazsanız çabalarınız boşa gider.

Tüm dersleri 66 TL tutuyormuş, tavsiye ettiği bir kaynak görmedim ama orta seviye için Birey B gelişim iyidir tüm soruları da internette çözümlü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.