1 AYDA BİTER Mİ ? BİTMEZ DİYORSANIZ BİLİYORUM DA BEN KONU BAZINDA SORUYORUM HANİ BİREY B GELİŞİM'İ BİTİRSEM YETER İLK ETAPTA.
UP
UP2
sıfırsan bitmez
quote:
Orijinalden alıntı: Duygusuzadam
sıfırsan bitmez
Sıfırdan kastın ne hocam ? Birey B'de (beyaz olan) bir üçgen testinde 12 soruda ortalama 7-8 doğru yapıyorum. Bazen düştüğü bazen arttığı oluyor.
Nejdet Kirpi toplamda 60 saatte geometriyi anlatıyor. Uzun saatler çalışabilirsen ve başka derslerle ilgilenmezsen hem anlayıp hem de 1 soru bankasını bitirebilirsin. Teorik olarak mümkün ama pratikte kişiden kişiye değişir.
quote:
Orijinalden alıntı: Bionic.
Nejdet Kirpi toplamda 60 saatte geometriyi anlatıyor. Uzun saatler çalışabilirsen ve başka derslerle ilgilenmezsen hem anlayıp hem de 1 soru bankasını bitirebilirsin. Teorik olarak mümkün ama pratikte kişiden kişiye değişir.
Nejdet Hoca'nın önerdiği bir soru bankası var mı ? Günde 2-2.5 saatimi geometriye ayırabilirim. Bir de tüm videolar kaç paraya geliyor acaba satın almak istesem ?
Nejdet Hoca'nın önerdiği bir soru bankası var mı ? Günde 2-2.5 saatimi geometriye ayırabilirim. Bir de tüm videolar kaç paraya geliyor acaba satın almak istesem ?
Günde 2-2.5 saat ayırarak ancak konu anlatımını bitirirsiniz ve soru çözmezseniz aklınızda kalmaz. Ayrıca hızlandırarak izlediğinizi varsayıyorum. 5-6 saat ayırırsanız hakkıyla öğrenmiş olursunuz. Konu anlatımı kadar soruya da vakit ayırmazsanız çabalarınız boşa gider.
Tüm dersleri 66 TL tutuyormuş, tavsiye ettiği bir kaynak görmedim ama orta seviye için Birey B gelişim iyidir tüm soruları da internette çözümlü.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme