Şimdi Ara

Geometri Hakkında... [YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar , Geometrim Bazı Temel Şeyler Haricinde Pek İyi Değil. Geometri Çok Zor Geliyor Fakat Herkes Kolay Olduğunu Söylüyor. Geometride İyi Olabilmek , Sorudaki Bazı Noktaları Görebilmek İçin Neler Yapmam Lazım ? Geometrinin Hangi Konularından Çalışmaya Başlamam Lazım ?

Önerilerinizi Bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD8A54484 -- 19 Mayıs 2015; 14:28:59 >

• takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UPP... Konu Güncel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Great_Programmer

Arkadaşlar , Geometrim Bazı Temel Şeyler Haricinde Pek İyi Değil. Geometri Çok Zor Geliyor Fakat Herkes Kolay Olduğunu Söylüyor. Geometride İyi Olabilmek , Sorudaki Bazı Noktaları Görebilmek İçin Neler Yapmam Lazım ? Geometrinin Hangi Konularından Çalışmaya Başlamam Lazım ?

Önerilerinizi Bekliyorum...

Geometri emek ister ben geçen sene katsayılara bakmadan geometriyi iyi bi seviyeye getirmiştim bil Yayınları'nın kitabı vardı ince bir 11. Sınıf başka celal Aydın vs çözmüştüm şu an fem 4 lüde 28 dengede 23 yapabiliyorum denge aşırı zor tavsiyem kapsül ile başlaman ben ilk olarak onu çözmüştüm biraz o da o kadar kolay değil ama yine de ondan başlayın çünkü ÖSYM kolay sormuyor çok kolayları. Size bişey katmaz çok hızlı Artış isterseniz analitikten tüm formülleri ezberlerin derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Forumda Geometrisi İyi Olan Yok Heralde... UPP
  • Konu Güncel... UPP
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-kitaplar Hakkında Yardım
    geçen yıl açıldı
    FİZİK BİLENLER ACİL YARDIM
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.