Şimdi Ara

Geometri femset

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bende mi sııntı var yoksa hakkaten bu kare konusunda soruları çözmekte acaip zorlanıyorum anlamadım gitti arkadaş ya ? çıkmıs soruları çokrahat çözdüm ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thuvius -- 19 Ocak 2015; 20:46:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Usta valla anlamadım gitti formülü biliyorum karenin formülleri 2 tane bir şey sende biliyorsu çıkmıyorda çıkmıyor soru abi son testler agır evette bu kare de 2.testten başladı o zorluk moral 0 ya yapamıcam olmucak kesin demeye basladım iyice çalısmaktan sogudum abi geo netim 5 6 su an 7 olduguda oldu ama valla çalısasım gelmyor bu sekilde dergideki tak tak çöz femset e gel bumla valla
  • Valla dostum ygsde bu kadar agir sorular gelmez ondan emin ol moral bozma son 3-4 yilin sorularina bakarsan gorursun.Ayriyetten kare konusunda zor sorular genelde ucgende benzerligin icinde oldugu sorular oluyor o yuzden benzerlige baya hakim olman gerek ozellikle femseti cozmek icin
    Tavsiyelerim bu sekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thuvius -- 19 Ocak 2015; 20:55:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam övünmek gibi olmasında cidden benzerlikte iyiyim hani her özelliği biliyorum fomülü bilmediğim bir soruda o soruyu benzerliten halledebiliyorum ama mesela benzerlikte son testte kalem oynatamadım femsette yıne valla altüst oldum sagol eyvallah :)
    Ayt Mat Kitap
    5 yıl önce açıldı
    Karekök 0 tyt matematik
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.