Şimdi Ara

Geometri bilmeden analitik çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • (Ea) Geometri adına bir çalışmam olmadı. Sözelimin sağlam olması sebebiyle geometriye harcayacağım vakti mat2ye ayırıp ortalama bir net çıkartmak için çabalıyorum. Analitik, türevde önemli bir yer tutuyor. Ezcümle: Geometri temeli olmayan birisi analitik çalışabilir mi? Çalışırsa ne kadar anlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meduck -- 10 Nisan 2019; 22:16:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı

• Yukarı

• Ben çalışılabileceğini düşünüyorum hocam aman aman geometri bilgisi gerekmiyor.

• Yemek yapmayı bilmiyorum ama menemen yaparım diyen kişi menemeni uzunca bir süre boyunca deneye deneye nasıl yapmayı başarıyorsa sen de başarabilirsin. Ayrıca geometri için Mustafa Yağcı var bir bak belki beğenirsin.

• kardeş yakışıyor mu K kullanıcısına yanıt
    Hocam önereceğin bir kanal var mı

• Tavsiyen için teşekkür ederim ama geometri adına bir çalışma yapmayı düşünmüyorum. Amacım edb-sos kısmını fule yakın yapıp matematikten de gerektiği kadar net yapabilmek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    geometri temeli için kitap
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • meduck kullanıcısına yanıt
    kenan kara efsanedir hocam.

• Sınavlarda gelen sorulara bakarsan aman aman geometri gereken şeyler yok kuralları uygulaman yeterli geometri bilsen yararlı olur tabi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam üçgenleri bilmen lazım mesela bu bunun açıortayıdır diyebilir ya da oluşan üçgenin ağırlık merkezinin koordinatları nedir gibi sorabilirler. Temelsiz girersen bence çok yüzeysel kalır ki ayt'de analitik soruları zordu.
    Hala zaman var önce biraz üçgen temeli oluştur sonra analitiği daha hızlı öğrenirsin.

• itsmyturn_ kullanıcısına yanıt
    Deneyeceğim

• Hocam sosyal kısmını fule yakın yapmak için tavsiyelerin nedir peki neye nasıl çalışıyorsun ?

• Edebiyatta palme konu anlatımli ile kadir gümüş dinleyip sorularımı çözdüm soru bankası olarak edebiyatik'i tavsiye ediyorum(tam sınav ayarında). Tarihte ise Selami Yalçın hocamızın tüm videolarını izleyip bitirdim. Coğrafya için az çok birikimim olduğu için pek bir çalışma yapmadım. Selami Yalçın'ın 7 günde tarih kitabını da tavsiye ediyorum. Her gün bir bölümünü okusan bile çok şey katar. Bu arada tarih için video izlerken limit el kitabını kullanmıştım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.