Şimdi Ara

Geomatik Mühendisliği hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu mühendisliği nasıl bilirsiniz. Kpss atamasi olmadığı iddialari doğru mu ? Harita mühendisliğinin modern hali denmekte. Bunu okuyunca kpss den harita mühendisi olarak atanabilir miyiz ? Şimdiden teşekkür ederim. Cevap verirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Atanamazsin bu yuzden ytu eskiden fotogometei dezonaj olan adini degistirip harita yapmistir itunun bunu yapmasinin tek sebebi boyle isim koyup dunya capinda bu alan da birinciyiz diyebilmektir ozelde calisabilirsiniz iyi forumlar.

• devlete de atama var, özelde de çalışma alanı geniş
  • Up arkadaşlar. Bir kisi var demiş, diğeri yok demiş. Yardim lütfen.

• Harita mühendisinin cafcaflı isim değiştirmiş hali. Sen mezun olana kadar neler olur kestirmek güç. 83-85 puanlarla devlete atandılar son yerleştirmede. İnşaat,makina,bilgisayar ve eem mezunları 88 in aşağısına zor indi. Mezunu bu yazdığım mühlere göre az, ama istihdam oranı bunlara göre nasıl olur sen mezun olunca soru işareti.

• K4RT4L kullanıcısına yanıt
    Bu bölümü okuduktan sonra kpss den harita mühendisi olarak atanabilir miyim ? Sizce bu bolümü tercih etmeli miyim ? Özelde iş bulabilir miyim ? Teşekkürler.

• Zvjezdan kullanıcısına yanıt
    Harita müh. Kadrolarını tercih edebilirsin. Zevkli bölüm, iş imkânı dediğim gibi 4-5 sene sonrasına bakıp konuşmak gerek. Şimdi iyi dediğin bir meslek sen mezun olana kadar bite bilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up.

• ytü harita mühendisliği son sınıfım mesleğimizin son 3 senedir her yerde harita mühendisliği açmaya kalkıyorlar anlam veremiyorum buna amaçlarınn ne olduğunu anlamadım 2 hoca bulup bakkal açar gibi bölüm açıyorlar eğitimleride ne derece verebiliyorlar bilmiyorum ama eminimki 60 senedir bu bölümden öğrenci yetiştiren bir üniversitenin farkı olacaktır Kpss atamasını bilemem bu mühendislikten mezun olan herkes üniversite farketmez kpss sınavında eşittir hala harita mühendisliği alımları var ileride ne olur bilemem gerekli bir meslek ihtiyaç var olmazsa olmaz iş alanları var üniversite sana avantaj sağlar bakış açısı kazandırır istekli isen yazmanı tavsiye ederim .
  • stormback S kullanıcısına yanıt
    Önerileriniz için teşekkür ederim. Önerilen bir meslek, pek kötü yorumda duymadım. Ciddi şekilde düşünüyorum.
  • Yukarı. Bilgisi olan arkadaşlar yorumlarınız benim için önemli.
  • Up.

• harita okuyorum, geçen sene bilgi almak için yaşadığım ildeki belediyeye gittim ofiste haritacılarla beraber birde itü geomatik mezunu vardı.

demek ataması var hacı
  • gel pc pc kullanıcısına yanıt
    Cevabiniz için teşekkür ederim.

• Git dostum git,süper bölümdür.Bitirince direk hastanelerde işe başlıyorsun 9 bin tl net maaş,artı döner sermaye ile altına arabayı çekersin,istediğin kızıda alırsın.

Not:Her üniye başlıyan genci hayali
  • Up.

• hocam ne yaptın? hangi bölümdesin şuan da ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yes or noo

hocam ne yaptın? hangi bölümdesin şuan da ?

Hocam Mekatronik Mühendisliği tercih ettim, tercih sıralamamda mekatroniğin hemen altında Geomatik vardı. Mekatronik tuttu onu okumaktayım, bazen hala düşünürüm Geomatike mi gitseydim diye. Tercih döneminde sana kolay gelsin, iyi düşün taşın..
  • Zvjezdan kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam. valla en zor dönemmiş tercih dönemi..
  • Harita ve geomatik mühendisliği aynı şeylerdir. İş imkanı her turlu çok iyi. Ben gitmeni öneririm. Şu an harita mühendislik bürosunda staj yapıyorum gerçekten para var ama her yerde böyle midir bilemem tabi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.