Şimdi Ara

genpatech mi? teknosa mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar genpatech mi yoksa teknosamı bir türlü karar veremiyorum. çünkü pekçok formda veyawww.sikayetvar.com adresinde herikisindende şikayetler olduğunu gördüm. büyük alışveriş merkezlerinin ürünlerinin arkasında durmayorsa küçük alışveriş yerlerinden neler bekleyebilirim. fakat malum peşin fiyata girmek gerçektende zor birikmiş paranız yok ise sizce hangi merkezden yararlanabilirim. yada türkiye çapında geniş ağı bulunan başka bir taksitli alışveriş yapabileceğim bir merkez tavsiye edebilirmisiniz. artık bir fotoğraf makinasına kavuşmak istiyorum. anlıyacağınız sık eliyip sık dokumaya çalışıyorum. şimdiden teşekkürler.

• Müşteri oldukça memnun olanda olur olmayanda ben defalarca alışveriş yaptım internetten hepsiburada ve estore de en çok şikayet alan sitelerden hiç sıkıntı yaşamadım bu güne kadar ben yinede bu iki siteyi tavsiye
    ederim öncelikle sonuçta hepsi ellerinde olmayan malı satıyorlar ve ithalatcı firmadan yada benzeri kuruluştan temin edip yolluyorlar bu aşamada birazda şansa bağlı sorun ve gecikme olabiliyor..
  • peşin para yoksa aydınlarfoto dan falan alabilirsin onlarda da taksit var falan dediğim sirkecideki buyuk fotoğraf makinesi satan yerler.
  • evet aydınlarfoto olabilir.ama vatandada bazı makinalar aydınlara göre çok uygun.
    genpatech mi teknosa mı dersen ikiside değil.
  • @derkin

"genpatech mi teknosa mı dersen ikiside değil. "

Anlamadım ne de olsa kutu satılmıyor mu sadece, fiyatı beğenir istediği yerden alır . .

Bu arada hani Teknosa büyük grubun diye kıl olabilirsin de , Genpatech le ne derdin var ?

• benim şahsi olarak bir derdim yok yukarıda yazdığım gibi değişik sitelerde ki forumlardan okuduğum kadarıyla satılan bazı mallarda çıkan sorunların çoğu zaman malın arkasında durmadıklarını okudum bu sorun her iki firmadada çıktı. birde sağolsunlar arkadaşlar aydınlarfotoyu tavsiye etmiş fakat ben bursada oturuyorum.
  • aydınlar foto dan al gitsin. ben şu ana kadar hiç şikayet eden duymadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aydınlarfoto'nun sirkecide mağazası var şahsen gittim gördüm sağlam biyer.
  • Chenk teknosadan kaç ürün aldıysam iade ettim.Ayrıca pahallı bi yer.Ayrıca aldığı iade ürünü başka müşteriye veren bir yer.Genpatech ondan dahada pahallı.Vatanda taksit yapıyor fakat oda pahallı.Aydinlarfotonun bazı ürünleri pahallı bazıları uygun.
    En güzeli paran varsa pc golddan gerçeğe yakın peşin fiyatına 10 taksitle alabilirsin.Yada eksa bilgisayar.Yada kadıkoy technocity.Diğerleri çok pahallı ve kötü.
  • Açıkcası genelleme yapman çok hoş değil.

Belli dönemlerde belli firmalarda indirim oluyor , uygun fiyat ve ödeme seceneğiyle sahip olabiliyorsun.
    "Diğerleri çok pahallı ve kötü." sözüne katılmıyorum.

Kötü olsalardı bu iki firmada (teknosa, genpatech) bu kadar büyüyemezdi sanırım.

Sevgiler.

quote:

Orjinalden alıntı: derkin

Chenk teknosadan kaç ürün aldıysam iade ettim.Ayrıca pahallı bi yer.Ayrıca aldığı iade ürünü başka müşteriye veren bir yer.Genpatech ondan dahada pahallı.Vatanda taksit yapıyor fakat oda pahallı.Aydinlarfotonun bazı ürünleri pahallı bazıları uygun.
    En güzeli paran varsa pc golddan gerçeğe yakın peşin fiyatına 10 taksitle alabilirsin.Yada eksa bilgisayar.Yada kadıkoy technocity.Diğerleri çok pahallı ve kötü.

• teknosa çok pahalı
    Önceleri biraz fazla verir sonra başım ağrımaz diye teknosa dan alışveriş yapıyordum ama satış sonrası hizmetlerinin ne kadar yetersiz olduğunu gördükten sonra artık hiçbirşey almıyorum sadece bazı ürünler orada kolay bulunuyor oyüzden gidiyorum
    ürünlerin çoğu piyasa fiyatının %10-%20 daha üzerinde
  • genpatech icin ne diyorsunuz?

www.sikayetvar.com a baktım

1 şikayet var ve müşteri cevabı ekte.

Öncelikle SikayetVar a emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum sayenizde önemli bir sorunum halloldu. Genpa ciddi bir firma olduğunu kanıtladı.Her firmanın böyle çözümcü yaklaşacağını sanmıyorum. Sorunumu burada belirttikten sonra gerek telefon gerekse mail vasıtasıyla bana ulaşılıp sorunun giderilmesi için yapılabilecek herşey yapıldı. Sonuç olarak sorun elbette oluşacaktır önemli olan sorunları çözmek. tekrar ilgilenen herkese teşekkür ediyorum.Saygılarımla

quote:

Orjinalden alıntı: eliot

teknosa çok pahalı
    Önceleri biraz fazla verir sonra başım ağrımaz diye teknosa dan alışveriş yapıyordum ama satış sonrası hizmetlerinin ne kadar yetersiz olduğunu gördükten sonra artık hiçbirşey almıyorum sadece bazı ürünler orada kolay bulunuyor oyüzden gidiyorum
    ürünlerin çoğu piyasa fiyatının %10-%20 daha üzerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chenk -- 1 Nisan 2005, 13:59:08 >

• ben izmirdeki üçyol teknosanın hiç bir seyden anlamayan satıs sonrası da destegi dogru duzgun olamayan bir yer oldgunu soyleyebilirim.
    ancak diger teknosalar için bunları soylemek ne derece dogru o da ayrı bir konu.
    teknosa fiyat olarak genelde piyasanın yukarısında satıyor.ancak zaman zaman guzel indirimli ürünleri oluyor.yakalrsan onlardan alacaksın
    yani her ay bir guzel urunu bulabilirsin teknosada
    genpa da aynı sekilde bazı urunleri tuzlu bazı urunleri ise indirimde oluyor.sonucta bu işler stok tedarik zinciri ile alakalı oldugu için fiyat politikası degişkenlik arz edebiliyor.
    genpa mı teknosa mı diye soracak olursan sana tavsiyem en ucuz neresi ise ordan alman
    ama bu genpa olur teknosa olur ya da baska bir yer
    sonucta sen bir urun aldıgında onu sana satan yerle degil o urunun distributoru ile garanti kapsamına alınıyorsun.
  • Genpa ya iyi diyorlar. Ben pek alışveriş yapmadım o yüzden bir yorum yapmadım genpa için ama yapan arkadaşlarım memnunlar
    aradığın ürün nerde uygunsa oradan al tabi ama arada pek fiyat farkı yoksa dilediğin yerden alabilirsin mesela Hızlı Sistemde fena değil onu da düşünebilirsin(o da biraz tuzlu bir yer ama bazı ürünler uygun olabiliyor zaman zaman)
  • genpatech pahallı tabi imkanın yoksa en iyisi.Doğrular bunlar arkadaşım.kıyasla....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.