Şimdi Ara

GENPA, Yeni iPad, Ölü Piksel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aldığım cihazda bir adet ölü piksel vardı, verip vermeme konusunda kararsızdım. Dün verdim servise bugün aradılar ve değişim yapılacağını pazartesiye teslim etmeye çalışacaklarını söylediler. Ölü piksel olan cihazınız varsa teknik serviste değiştirmeye çalışabilirsiniz. Umarım yeni gelen cihazda sorun olmaz.

• o kadar pmleştik ama ölü pixeli nasıl fark ettiğinizi sormamıştım nasıl gördünüz acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

o kadar pmleştik ama ölü pixeli nasıl fark ettiğinizi sormamıştım nasıl gördünüz acaba

Ben ölü piksel konusunda baya hassasım. O yüzden şu ana dek laptop, iphone ve ipad'de hep ölü piksel çıktı youtube simgesinin yanında koyu bir nokta vardı tabi kolay kolay belli olmuyor ama görmek isteyen insan görür benim gibi :) aklımda yoktu ama cihazdan da kısmen soğumuştum neyse bakalım yeni gelen cihazda umarım olmaz. Ben de keyifle kullanmaya devam ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: alican09turk

quote:

o kadar pmleştik ama ölü pixeli nasıl fark ettiğinizi sormamıştım nasıl gördünüz acaba

Ben ölü piksel konusunda baya hassasım. O yüzden şu ana dek laptop, iphone ve ipad'de hep ölü piksel çıktı youtube simgesinin yanında koyu bir nokta vardı tabi kolay kolay belli olmuyor ama görmek isteyen insan görür benim gibi :) aklımda yoktu ama cihazdan da kısmen soğumuştum neyse bakalım yeni gelen cihazda umarım olmaz. Ben de keyifle kullanmaya devam ederim :)

Retina ekranda ölü piksel bulan adam vay be

• quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

quote:

quote:

Retina ekranda ölü piksel bulan adam vay be

Net ekranda daha çok belli oluyor :)) iphone 4'te de bulmuştum onu da değiştirmişlerdi

• Ölü piksel cok kötü birşey daha önceden farketmediysen sorun yokta,onu farkedince gözün ister istemez herzaman o noktaya odaklanıyor,monitörlerde notebookda çokça kez denk geldim,ama ballımıyımdır neyim bikerede iphone ipad ipadde görmek nasip olmadı,inşallah görmem bundan sonrada

http://iknowsomething.com/wp-content/uploads/2012/03/new-iPad-3-stuck-pixel-white-background-on-iknowsomething.com_.jpg

http://iknowsomething.com/wp-content/uploads/2012/03/new-iPad-3-stuck-pixel-black-background-on-iknowsomething.com_.jpg

• Nasıl öğreniyoruz ölü piksel olup olmadıgını bende de new iPad var merak ettim şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium87 -- 1 Haziran 2012; 22:02:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    New ipad ölü pixel
    12 yıl önce açıldı
    Iphone Ölü Pixel Canlandırma
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium87

Nasıl öğreniyoruz ölü piksel olup olmadıgını bende de new iPad var merak ettim şimdi

Büyüteç yardımıyla retina ekranın herbir pikselini denetle.
  • Biraz once yeni cihazı aldım. Neyseki bunda ölü piksel yok. 3 gun içerisinde yeni cihazı teslim edebildiği icin Genpa'yi da kutluyorum. Ciddi anlamda hızlı çıktılar. Perşembe gunu verdim, cumartesi gunu yeni cihazı verdiler. Söyleseler inanmazdım herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican09turk -- 2 Haziran 2012; 12:10:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genpa ölü pixel konusunda gercek cok iyi benimde cihazımı 2 günde degiştirdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stroma

genpa ölü pixel konusunda gercek cok iyi benimde cihazımı 2 günde degiştirdiler

Gercekten de oyle imiş. Ben tinmazlar diye düşünmüştüm kullan oyle demelerini bekledim açıkcası :)

• genpaya birşeyler olmuş....inşallah devam ederler
  • Genpa bu konuda en kotu firma idi bisiler olmus bunlara hayret :)
    Ben home tusu yuzunden swaplanan cihazi teslim alirken bakmadim aksam eve gidince calismayan facebook sayesinde ekran siyahken kipkirmizi 1 tane olu pixel buldum ertesi gun goturdum gosterirken ekranda bir de toz buldum 1 ayda degistiler (teleservice ) suan 4. iPhone umu kullaniyorum :))

• Şu an fark ettim yeni cihazda da ölü piksel daha da uğraşmam. O kadar teknoloji ile geliştiriyorlar şu ölü piksel olayına bir türlü çözüm bulunamadı. Sen kalkıp 2048x1536 tane piksel koyarsan içinden ölü de çıkar başka bir şey de çıkar
  • Telefonumun power tusu calismiyodu genpaya goturdum persembe gunu cumartesi aradilar yeni cihazinizi alin diye neyse gittim kutusuz cihazi koydu onume 0 ama forumlardan okdugum swap tamir edilmiş cihaz demekti bende kadina dedim bole bole diye kabul etmem bunu bu cihaz 0 apple bize kutusuz gönderiyor 0 cihaz olduguna dair belgede verebiliriz dediler bende belgeye baktim evet 0 yaziyodu telefonu kontrol ettim olupixel yok sari ekran yok bembeyaz ekran home tusu taş gibi power tusuda ole cizik yok vs aldim uzadim hemen meger ogrendimki swap cihaz apple in gonderdigi kutusuz cihaz demekmiş swap in kelime anlamida değişim demek zaten.. Genpaya burdan tesekkurler sorunsuz cihaz ve hizli hizmet icin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prank31

Telefonumun power tusu calismiyodu genpaya goturdum persembe gunu cumartesi aradilar yeni cihazinizi alin diye neyse gittim kutusuz cihazi koydu onume 0 ama forumlardan okdugum swap tamir edilmiş cihaz demekti bende kadina dedim bole bole diye kabul etmem bunu bu cihaz 0 apple bize kutusuz gönderiyor 0 cihaz olduguna dair belgede verebiliriz dediler bende belgeye baktim evet 0 yaziyodu telefonu kontrol ettim olupixel yok sari ekran yok bembeyaz ekran home tusu taş gibi power tusuda ole cizik yok vs aldim uzadim hemen meger ogrendimki swap cihaz apple in gonderdigi kutusuz cihaz demekmiş swap in kelime anlamida değişim demek zaten.. Genpaya burdan tesekkurler sorunsuz cihaz ve hizli hizmet icin

kutusuz getirmelerinin sebebi gümrükte vergiden muaf olması ya da daha az bir bedel ödeniyor. sonuçta kutulu cihaz olsa baya sıfır ürün muamelesi görür. onlarda atıyorum bir kutu içerisinde 10 tane cihaz sokuyorlar. zaten artık nerdeyse apple ürünleri hiç parça değişimi görmüyor. direkt değişim, temiz iş. tabi bunda apple'ın cihazların içini çok fazla açtırmak istememesinin de payı var.

• Genpa ikinci kez cihazı değiştirdi.Yarın sabah alıcam bakalım, umarım ölü pikselsiz bir ipad'e sahip olacağım.
  • quote:

Genpa ikinci kez cihazı değiştirdi.Yarın sabah alıcam bakalım, umarım ölü pikselsiz bir ipad'e sahip olacağım.

İnşallah... Bekliyoruz haberleri...
  • quote:

Genpa ikinci kez cihazı değiştirdi.Yarın sabah alıcam bakalım, umarım ölü pikselsiz bir ipad'e sahip olacağım.

İnşallah sorunsuz kullanırsınız baya bi çektirmişler size Allahtan teleservice denen dandik firma değilmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

İnşallah... Bekliyoruz haberleri...

Yarın alır almaz göz gezdiricem büyüteç gibi gözlere sahip oldum sayelerinde :) 2048x1536 tane piksel sonuçta abi :) illa ki biri su koyuveriyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.