Şimdi Ara

geniz akıntısı ve balgam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bir yılı geçti geniz akıntısı var sürekli öksürtüyor. doktorlar birşey yok diyor. acaba aynı sorunu yaşayıp çözüm bulabilen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

kbb birşey yok dedi alerji olabilir diye güçlü bir alerji ilacı verdi. 2 aydır kullanıyorum yine aynı

Bende birkaç yıldır saman alerjisi olup duruyordum. Geçen yıl alerji üstüne çok ağır hasta oldum ses falan gitti. Sonrasında yine en ufak toza karşı alerji ve geceleri geniz akıntısı başladı. Sabahları öksürük yapıyordu.

Sağ olsun yapay zeka hazır satılan (%0.9 yani serum) tuzlu su spreyi önermişti. (normal tuzlu su yakar) Her gün düzenli kullandım.

https://miradermpharma.com/okyanus-suyu

Özellikle burun iç orta kısmındaki deliklere doğru sıkıp genize doğru gitmesine izin verin tuzlu suyun. (abdesttteki gibi) Boğazınızdan genize aksın temizlensin. Burun içine de sıkın. 1-2 dk bekleyip peçeteyle burun temizliğini bitirin.

Hapşırma varsa alerji ilacına birkaç gün devam edin. Hapşırma yoksa ilaç kullanmayın derim. Tozlu ortamda FFP2 maske kullanın. (ventilsizlerde yeterli)

Burnu açık daima tutun. Rahatsızlık olursa gün içinde yine ara ara tuzlu su ile yıkayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stresstest -- 25 Kasım 2025; 21:57:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kolumdaki damar gibi kizariklik
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.