Şimdi Ara

Genital Bölgede Kıl Dönmesi Olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bahsettiğim yer erkek cinsel uzvunun üstündeki etek bölümü. varikosel ameliyatı geçirdim 4 gündür bandaj var traşlıydı kıllar uzamaya başladı acıyor. bandajıda dikişli yer mikrop kapar diye çıkarmaya korkuyorum. ama kıllara baskı uygularsa kıl dönmesi gibi bir duruma yol açabilir mi?

• Evet, olabilir...

Ferrarisini Satan Adam... © 2014

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dönerse senindir... Neyse

• Kıl dönmesi, enseden saçtan düşen kılların belirli bölgede birikmesi zamanla deriyi aşındırıp içine girmeleri sonucu oluşur bu olay malum yerde nasıl gerçekleşir bilmem
  • beyler dirsekte olabilir mi acil yuvarlak şekilde (sivilce) gibi kıl dönmesi midir?
  • Hayır dediğin şey çok düşük bi ihtimal o terden falan oluyor rahat ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gktupc -- 30 Kasım 2014; 22:46:19 >
  • Kil donmesi her yerde olusabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ben de kıl dönmesi var mıdır.
    10 yıl önce açıldı
    Kıl dönmesi olanlar
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxŞahinDoğanXx

Kıl dönmesi, enseden saçtan düşen kılların belirli bölgede birikmesi zamanla deriyi aşındırıp içine girmeleri sonucu oluşur bu olay malum yerde nasıl gerçekleşir bilmem

kuyruk sokumunun üzerine oturmayı alışkanlık edinmiş bireylerde bu bölgedeki derinin kemik ve oturulan nesne arasında kalan kısmının sertleşmesi sonucu yeni çıkmakta olan kılların deriyi yırtamayıp içerde kendine yol edinmesidir diye biliyorum. enseyi senden duydum ilk defa diyebilirim :) fakat aklıma takılan ön tarafta olur mu acaba bandaj var diye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.