Konu dışında,gırgıra alırlar diye buraya açıyorum bu konuyu.
Arkadaşlar,genital bölgenin üst tarafında ufak bir beze var.Doktora gittim antibiyotik falan verdi eritmek için onu fakat erimedi. Böyle bir şey yaşamış olan varmı ? Bilgili olanınız varmı bu konuda ? Kötü bir şeymidir ?
Fazla elleme kendiliğinden gider o
quote:
Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun
Umarım gider,ilk başlarda ciddiye almamıştım bezeyi fakat şuan almaya başladım.
Teşekkür ederim yardımınız için.
quote:
Orijinalden alıntı: samibatu
quote:
Önemli değil
Orayı temiz tut bide doktorun merhem ya da ilaç falan verirse kullan geçer kendine çok elleme
quote:
quote:
quote:
Önemli değil
Orayı temiz tut bide doktorun merhem ya da ilaç falan verirse kullan geçer kendine çok elleme
Teşekkür ederim dediklerinizi uygulayacağım.
Beze falan değil o deri altı sivilce. Nodül akne dediğimiz şey. Kıl kökü iltihaplanmasından olur. Genital bölgen benim gibi kıllıysa olur arada. Hiç elleşme dert etme geçiyor, yüzeye çıkınca ara ara sık patlıyor zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.
Beze falan değil o deri altı sivilce. Nodül akne dediğimiz şey. Kıl kökü iltihaplanmasından olur. Genital bölgen benim gibi kıllıysa olur arada. Hiç elleşme dert etme geçiyor, yüzeye çıkınca ara ara sık patlıyor zaten.
Olabilir dostum. Sık sık keserim kılları fakat bezenin olduğu yerde hafiften kıllı.
Olabilir dostum. Sık sık keserim kılları fakat bezenin olduğu yerde hafiften kıllı.
Tamam işte hiç uğraşma dert etme. Görünmeyen yer zaten kendiliğinden geçiyor 1 ay civarı sürer ama.
bende de böyle bir sorun olmuştu, aldım neşteri kestim kökünden hafif kanadı 1 haftaya da yara geçti, hiçbir şey kalmadı geriye, bir de yaktırma gibi birşeyler de olması lazım, cinsel yolla da bu tarz bulaşan şeyler var, uzun vadede sıkıntı çıkarabiliyor
quote:
Arkadaşlar,genital bölgenin üst tarafında ufak bir beze var.Doktora gittim antibiyotik falan verdi eritmek için onu fakat erimedi. Böyle bir şey yaşamış olan varmı ? Bilgili olanınız varmı bu konuda ? Kötü bir şeymidir ?
hocam benımde boğazımda vardı ilacı kullandıktan 2 hafta ile 1 ay arasında şişlik gidiyor anında tesir olayı yok
quote:
Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.
bende de böyle bir sorun olmuştu, aldım neşteri kestim kökünden hafif kanadı 1 haftaya da yara geçti, hiçbir şey kalmadı geriye, bir de yaktırma gibi birşeyler de olması lazım, cinsel yolla da bu tarz bulaşan şeyler var, uzun vadede sıkıntı çıkarabiliyor
piskopatmısınız abi çocugu öldürcenmi napcan:D
quote:
Orijinalden alıntı: senatorts
quote:
hocam benımde boğazımda vardı ilacı kullandıktan 2 hafta ile 1 ay arasında şişlik gidiyor anında tesir olayı yok
Tamam o halde.Anında kesmiyorda olabilir doğru söylüyorsunuz.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: senatorts
quote:
Tamam o halde.Anında kesmiyorda olabilir doğru söylüyorsunuz.
1 ay geçince senin ultrason felan çektiyse karşılaştırma yapıyor iş boyle gidiyor işte Allah şifa versin iyi günler
quote:
Orijinalden alıntı: parsons
quote:
Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.
piskopatmısınız abi çocugu öldürcenmi napcan:D
beze dediğin toplu iğne kafası kadar bilemedin 3-4 katı kadar birşey, girsin duşun altına versin sıcak suyu kessin gitsin, hissetmez bile komple malzemeyi kessin demiyoruz herhalde
bendede arasıra oluyor o bölgedeki kılları cımbızla temızlıyorum . sıvılce gıbı bas yaparsa patlatıp iltihapı alıyorum ordan yoksa sakın elleme kendılıgınden yok oluyor. ama uzun surer benım 1 ay once oldu ancak geçiyor. sakın elleme temız tut yeter. cımbızla ustunu ve etrafını al dahada dokunma
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme