Şimdi Ara

Genişlemeli İşgal Oyunu lazım ayrıntı içeride

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba 2-3 arkadaşım veya daha fazla kişide olabilir beraber oynayabielcegimiz bi oyun ariyorum

Kısaca anlatmak gerekirse ben oyle işgal ettikçe sınırlarım genişleyecek fakat mesela konyayi işgal ettim simdiki tr haritasindaki konya sinirlari deil de sadece işgal ettiğim kadar kismini alinmasini istiyorum ince bir ayrinti olark bunu

Birde boyle bir oyunun multisi varmı herkezce oynanan şimdiden tesekkurler

• Aklıma ilk gelen Supreme Ruler 2020 Gold Edition veya son çıkan Cold War' ı deniyebilirsiniz. Ekonomi ağırlıklı bir oyun olsada bahsettiğiniz ayrıntı mevcut.
  • Anno serisi, Civilization serisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenulasdurlu

Aklıma ilk gelen Supreme Ruler 2020 Gold Edition veya son çıkan Cold War' ı deniyebilirsiniz. Ekonomi ağırlıklı bir oyun olsada bahsettiğiniz ayrıntı mevcut.

bunu bi arkadaş daha soylemisti ama anlamamıstım simdi videolarına baktım tam istediğim gibi acaba bunun multisi varmi varsa kaç kişi destekliyor
    Birde multisi var ise biz multide bir devleti yoneten kişimiyiz yoksa devlette çalışan amelemi
    birde orj almak gerekirmi yoksa int den bedava oynanan oyunlardan mı ?
  • Devleti yöneten kişisin, üretim,alım satım, ordu, vergiler herşeyi sen belirleyebiliyorsun. Orjinal olmadan Landan veya multi oynayabilir misin sanmıyorum. Biraz araştır istersen...
  • Setlers IV vardı çok çok eski bir oyun ama sınırı noktası noktasına çiziyosun...
  • aklıma yatan supreme ruler tesekkurler konu kilitlenebilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.