Şimdi Ara

GENİŞ ALIN VE DALGALI SAÇ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar alnı geniş olup dalgalı saça sahip arkadaşlar nasıl bi saç modeli tercih ediyor ?

• Murat boz yaz bak resimlere .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am Tony Montana

Murat boz yaz bak resimlere .

Hocam tip o kadar iyi değil :D

• Ben göz hizasının biraz altına gelecek kadar uzatıp yana atıyorum.İleride daha çok uzatmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abradolf Lincler -- 20 Şubat 2017; 17:55:45 >
  • 3 tür saç tipi var.

ya yan tarafa atacaksın yada dikeceksin yada içerde gibi sarp gibi 3 e vuracaksınn tabi yakışma olayı değişiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeamoNZ

Ben göz hizasının biraz altına gelecek kadar uzatıp yana atıyorum.İleride daha çok uzatmayı düşünüyorum.

Hocam googleden örnek ss atabilirmisiniz ?

• 40cm saç + topuz şeklinde duruyor şu an hocam

Ama yanları ve arkayı kısa bırakıp üstleri hafif fön ve wax ile kaldırıyordum eskiden ve gayet de iyi duruyordu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gogleye Ajan Mahone yaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Uçamayan Pegasus

40cm saç + topuz şeklinde duruyor şu an hocam

Ama yanları ve arkayı kısa bırakıp üstleri hafif fön ve wax ile kaldırıyordum eskiden ve gayet de iyi duruyordu

Hocam waxı fonden once mi fonden sonramı uyguluyorsunuz ?

• up up

• reodentreomantik R kullanıcısına yanıt
    Sonra uygulanır hocam. Hafif nemli saça fön uygulayıp biraz wax veya sprey eklemesiyle sabitlemen lazım. Saçların sert bozulmaz bir yapıya sahipse gerek kalmayabilir benim saçlarım biraz seyrek ve yumuşak o yüzden kullandım.

• Saga sola yatırıyorum :D ama havaya doğru.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uçamayan Pegasus

Sonra uygulanır hocam. Hafif nemli saça fön uygulayıp biraz wax veya sprey eklemesiyle sabitlemen lazım. Saçların sert bozulmaz bir yapıya sahipse gerek kalmayabilir benim saçlarım biraz seyrek ve yumuşak o yüzden kullandım.

Hocam şimdi benim saçlar kahverengi siyah karışık gibi tam belli değil ama güneşte önleri falan sarımsı oluyor.
    Bazılarında görüyorum sanırım wax gibi bişi sürüyolar saçlarına ve hep önleri açık renkte oluyo o konu hakkında bir bilginiz var mı ?
  • reodentreomantik R kullanıcısına yanıt
    Renk açıcı ürünler mevcut piyasada. Normal açan da var az açan da var. Youtube da birkaç video görmüştüm. Oksijenli su da çok yaygın kullanılıyor. Marka model bilgim yok maalesef ama youtubedan bakabilirsin uygulanis şekli falan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.