Ben bilal,ulvi ve lala hariç hepsine gıcığım özellikle kuddusiye
La bu büşra çıtır çıtırdı ne olmuş bu varil olmuş baldır basen nereye gidiyo bu kız, şöhret yaramadı buna
quote:
Orijinalden alıntı: DaRLoRd
Ben bilal,ulvi ve lala hariç hepsine gıcığım özellikle kuddusiye
Eko'yu da seviyorum ben ek olarak.
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet_$
La bu büşra çıtır çıtırdı ne olmuş bu varil olmuş baldır basen nereye gidiyo bu kız, şöhret yaramadı buna
nadir dedenin karısı oluyor
Zeynep boşaldı hacı Ulvim benim ya
ya şu kuddusiyi öldürsünler . dizide
dizi hakettiği ilgiyi görmeye başladı millet ilk 5 e girer oldu stara rağmen. mürselin akıbeti ne olacak mesela bütünlük yok sitkom gibi oldu dizi.
quote:
Orijinalden alıntı: inexo
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet_$
nadir dedenin karısı oluyor
Geniş Aile'de cici anne krizi! Kuddusi'nin memleketten cici annesi gelir, Geniş Aile karışır. Nadir dede, Hafize Nine'den sonra ki yeni ve genç eşini iş için İstanbul'a gönderir. Ama oğlu Kuddusi de kalmasını ister. Bunu öğrenen Kuddusi'nin kalbi sıkışır. Hafize Nine bunu öğrenirse üzüntüsünden inme bile geçirebilir. Çare yine kafasında kırk tilki dolaşan Cevahir'den gelir. Cici Anne Behice'yi Zeynep'in teyzesi olarak onun evine yerleştirirler.Ancak Kuddusi'nin Zeynep'in Teyzesi ile bu kadar ilgilenmesi Muazzezi şüphelendirir.Hafize Nine ile Kuddusi'yi takibe alırlar.
Okul Müdürü Ümran Bey,sağlık problemleri nedeniyle bir süre görevine gelemeyecektir. Yerine Mürsel'i vekil müdür olarak atar. Zekai bu durumu Şoray'a okul dar etmek için kullanır.Onu Pırıl'a rezil edip okuldan attırmak için her fırsatı kullanır.Kuddusi'nin Behice ile başbaşa yemek yediğini gören Hafize Nine ve Muazzez gördüklerine inanmazlar.Her şeyi yanlış anlayan ikili Kuddusi'ye suç üstü yapamaya kalkarlar ve ortalık birbirine girer.
quote:
Orijinalden alıntı: İlahi Morluk
Yeni bölümden bahsediyormuşsunuz. Bunların çetesi de çil yavrusu gibi dağıldılar dizilere kendi işleri foslayınca.
Bu Hafta Şenlik Var Yine Desene
Büşra komedide iyidir ama dur bakalım
çghb'de oynadığı karakterlerden birine benziyor ama çok eğlenceli olacağına şüphe yok
Up
sanırım olmamış cevap yok yüreğim el vermedi izlemeye hani zeyzey ceva aşkı? tek güldüğüm yer "zeynep boşaldı hacı"
Kimse izlememiş heralde
Ulvi Uçtu bu bölüm.
eskiden izlerdim ama bu aralar azalttım
ya her bölümde salağın birisi gelmek zorunda mı?
beklediğim kadar iyi olmasa da bölüm güzeldi ama mürsel'in leon taklidini anlayamadım ve ya bir yere bağlayamadılar
Ulvi bombaydı bu bölüm
Kuddusi babada çok koşar ya
z-Sen benim öz babam gibisin Kuddisi baba. u- öz babamı..Nasıl birşey oğlum bu