Oha Behzat Ç göndermesiydi sanırım Bilal ile Cevo'nun aleni küfürleri.
Devir abi senin ananı avradını
fena değildi ama daha iyi olabilirdi
muhteşem bi bölümdü , ilk 3 'e sokarım.tv yi açma sebebi dizi
yeni gelen şoray kurtlar vadisindeki baranmıydı
devir abi seni ananı avradını ....
eko nun saçları dökülmesi ayrı bir komedi
bilal cevahir süper de
ulvi bugün durgun gibiydi
Ulvinin Bilal'le Cevahire Akıl Verdiği Sahne Güzeldi Siz en iyisi zeynepe grup yapın
Birde zekai ve keçe kardeşlerin tip neydi öyle
Ulvi'de bu bölümde hep +18 gidiyordu. Bu durumda nazan kaşar ve zeynepe grup yapın
bölüm indirmeye değermi?
Lamborghini-Kamburcini Camdaki kızların söylediği ''daha önce el arabasına mı bindik sanki?'' Ulvi'nin söylediği ''bana Duduşliii derler'' Bilal internette kumar oynarken Lala'ya ''şuraya bir tuvalet kağıdı koy ne yaptığımızı anlamasınlar''
Dizi iyice şuursuzlaşmaya başladı.
quote:
Orijinalden alıntı: 1881
Lamborghini-Kamburcini Camdaki kızların söylediği ''daha önce el arabasına mı bindik sanki?'' Ulvi'nin söylediği ''bana Duduşliii derler'' Bilal internette kumar oynarken Lala'ya ''şuraya bir tuvalet kağıdı koy ne yaptığımızı anlamasınlar''
Dizi iyice şuursuzlaşmaya başladı.
indiricem ulen okuduğum kadarıyla süper bölüm.
Bilgisayar masasında bi rulo tuvalet kağıdı ile muhatabını ambale etmek!!! Deli bunlar yahu
quote:
Orijinalden alıntı: Mister No
bilalin babasına bakın lan
Nasılda dökülüverdi bir anda bonus saçlar
quote:
Orijinalden alıntı: İlahi Morluk
Bilgisayar masasında bi rulo tuvalet kağıdı ile muhatabını ambale etmek!!! Deli bunlar yahu
quote:
Geçen sezon bölümlerinin %90'ını izledim ve bu yeni sezonda da kaçırmamaya çalışıyorum. Gözlemim dizi iyice Kaygısızlar gibi olmaya başladı. Ha bundan şikayetçi miyim? Asla.
ekip beyaz showa çıkıyor kaçırmayın.
çıktılar
bilal : ne bağırıyorsun olm ya kulaklarımın zarını 6 6 getirdin
Güzeldi bu bölüm
quote:
Orijinalden alıntı: 1881
quote:
Geçen sezon bölümlerinin %90'ını izledim ve bu yeni sezonda da kaçırmamaya çalışıyorum. Gözlemim dizi iyice Kaygısızlar gibi olmaya başladı. Ha bundan şikayetçi miyim? Asla.
Mizah anlayışım mı değişiyor, duygusuzlaşıyor muyum bilmiyorum ama geçen yıl bu dizide gülme krizine girerken şimdi tebessüm bile oluşmuyor