Şimdi Ara

Geniş Aile (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.344
Cevap
5
Favori
170.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş
  • şimdi anlaşıldı: dizi flashforward ile başlıyor: cevo ile şükufe koyu'nun arabasının içinde uçurumun kıyısında.. sonra kamera boyacıköy ü gösteriyor ve altta şöyle yazıyor: "boyacıköy saati ile 3-4 saat önce"
    ancak bu yazı kanal d'de tam olarak milliyet reklamının altına geldiği için okuyamamıştık, ancak euro d'de izleyip anlayabildim.

eee herkes ilk sahnenin flashforward olduğunu anlayamıyor sizin gibi.. biz jetonu geç dşenler, reklamın altındaki yazıyı okuyamadığı için kudurur durur..
  • İçip içip kavga etmeyin bilinç altınızda şişe kırarım asdjasdjasjdjasjdajsdasdasdasdasd

Ichigo...Yağmurdan nefret ederim.Bu dünyaya da yağmur yağıyor.Kalbin karmaşa içindeyken, bu gökyüzü bulutlanıyor.Üzgün olduğun zaman, korkunç derecede yağmur yağıyor.Bu yalnız dünyada...Yağmura tutulmanın dehşetini anlayabiliyor musun?Sadece yağmuru durdurmak için, sana istediğin gücü veririm.Eğer bana güvenirsen, bu dünyaya yağmur yağmasına izin vermeyeceğim.Ichigo, bana güven.Yalnız dövüşmüyorsun.

• Dizinin başında Cevahir Mürselin karnındaki sorup çocuk cevabını aldıktan sonra ''kim koydu sana çocuğu'' demesi süperdi

EDİT: PFFFFFFF Süper başladı iğrenç devam ediyo,sırf geçmişten sahneler gösteriyolar

Keşke film seyretseydim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 18 Mayıs 2010; 22:54:01 >

• Sarılma sahnesi süperdi ağlıcaktım neredeyse

Şukufe allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın

Ichigo...Yağmurdan nefret ederim.Bu dünyaya da yağmur yağıyor.Kalbin karmaşa içindeyken, bu gökyüzü bulutlanıyor.Üzgün olduğun zaman, korkunç derecede yağmur yağıyor.Bu yalnız dünyada...Yağmura tutulmanın dehşetini anlayabiliyor musun?Sadece yağmuru durdurmak için, sana istediğin gücü veririm.Eğer bana güvenirsen, bu dünyaya yağmur yağmasına izin vermeyeceğim.Ichigo, bana güven.Yalnız dövüşmüyorsun.
  • ulvinin o koşması neydi öyle koptu birde bilalin sözlenmesi güzeldi
    Benim için geldiklerinde, sesini çıkartacak kimse kalmamıştı”.
    Martin Niemöller

• Ulvi'nin ormandaki çırpınma koşuları neydi öyle ya öldüm gülmekten.

Orijinalden alıntı: Mister No

Dizinin başında Cevahir Mürselin karnındaki sorup çocuk cevabını aldıktan sonra ''kim koydu sana çocuğu'' demesi süperdi

EDİT: PFFFFFFF Süper başladı iğrenç devam ediyo,sırf geçmişten sahneler gösteriyolar

Keşke film seyretseydim

eski sahneleri göstermeye başlayınca ben de biraz kızdım ama sonra yoluna girdi

• ex-i is the watch

Orijinalden alıntı: Cedric King

ex-i is the watch

Süperdi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midlake -- 21 Mayıs 2010; 11:35:11 >

Orijinalden alıntı: Samét

quote:

Orijinalden alıntı: Cedric King

ex-i is the watch

Süperdi ya

• Fragman süpermiş.
  • son bölüm güzeldide duygusal anlar sıkıyor beni

H y o r i n m a r u !
  • quote:

Orijinalden alıntı: iNFiNiTy Da®k

Cevahir Şükufe ye `` Sakin ol şampiyon´´ mu dedi?

Aynen öyle
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.