Şimdi Ara

Genesis Coupe alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
3.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım var araba alacak.50-60.000 lira bütçesi var.Malum B sınıfı araçlar bile o paralar artık.Almışken güzel bi spor araba alayım dedi.Aklıma SLK,Z4 falan geldi.Fakat daha sonra Genesis Coupe gibi bir gerçek geldi aklıma.Sizce bu arabaya bu para bağlanmaz mı ? 2,3 sene sonra ne kadar değer kaybedebilir ki ? Şu paraya alınacak en güzel araç bence ya da bu paralarda ne alternatifler önerirsiniz ?

• Kullanıcısı olarak söyleyebilirim ki, gerçekten Hyundai'den beklenmeyecek seviyede bir araç ortaya çıkartmışlar. Öyle Eski Hyundai Coupe'lerle falan kesinlikle kıyaslanmaz. Tek olay 2.0T motorun 214 beygir oluşu, ama biraz oynama ile hemen artış sağlanabiliyor. Bunun dışında uzun süre garantisi var, TR'de bilemiyorum ama benim aracımda 100.000Km veya 5yıla kadar garanti var (hangisi önce gelirse). Ayrıca bakımı da çok pahalı değil, bir Mercedes yada BMW kadar masraflı olmaz. Ama değer kaybı elbette Mercedes yada BMW'ye göre biraz daha fazla olabilir. Ama bu paraya iyi kondisyonda başka araç ben şahsen göremiyorum. Belki biri çıkıp RCZ diyebilir (fiyatına emin değilim) ama tip olarak hiç beğenmiyorum. Bu arada bende 3.8 motorlu versiyonu var, gerçekten çok sağlam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-GeN -- 17 Kasım 2013; 15:31:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorod
    2,3 sene sonra ne kadar değer kaybedebilir ki ?

hyundainin coupesini almak isteyen çok olmaz trafikte hep b-c sınıfı hyundai görüyorum o yüzden kaybınız biraz fazla olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzdrk

quote:

2,3 sene sonra ne kadar değer kaybedebilir ki ?

hyundainin coupesini almak isteyen çok olmaz trafikte hep b-c sınıfı hyundai görüyorum o yüzden kaybınız biraz fazla olabilir
    Biz Türklerin kafası neden her konuda ticarete yöneliyor, anlamış değilim.

Elbette para kolay kazanılmıyor ama zevkin de parayla ölçülemeyeceğini düşünüyorum. Ben de altımdaki arabayı satıp, 3.0 motor bir araç alacağım. Duyan çok yakar, elinde patlar, satamazsın.... E kardeşim, zevk için bineceğim, oto alım satımı yapmıyorum ki... Km de 28 krş otogaz yakıyor. Bugün alacağım zevki, emeklilikten sonraya mı bırakacağım? O zaman da alacak zevkin kalırsa...

Aldığım araca en az 4 sene binerim. Neden değerini düşüneyim?! Model yılından dolayı kaybınız 5-10 olur. Ama bu araçtan alacağınız tadı, hangi B sınıfı araçtan alacaksınız? Güvenliği de ayrı parantez konusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: volkman

Elbette para kolay kazanılmıyor ama zevkin de parayla ölçülemeyeceğini düşünüyorum. Ben de altımdaki arabayı satıp, 3.0 motor bir araç alacağım. Duyan çok yakar, elinde patlar, satamazsın.... E kardeşim, zevk için bineceğim, oto alım satımı yapmıyorum ki... Km de 28 krş otogaz yakıyor. Bugün alacağım zevki, emeklilikten sonraya mı bırakacağım? O zaman da alacak zevkin kalırsa...

Aldığım araca en az 4 sene binerim. Neden değerini düşüneyim?! Model yılından dolayı kaybınız 5-10 olur. Ama bu araçtan alacağınız tadı, hangi B sınıfı araçtan alacaksınız? Güvenliği de ayrı parantez konusu.

Kesinlikle katılıyorum

Konuda galericiler ve keyifciler kıyasıya kapışacak gibi, ben keyifcilerden yanayım

Öte yandan otomobile bakınca, 2.0 litre performanslı bir motor taşıyor.Ayrıca arkadan itişli.

Hepsini geçtim 60 bin lira civarına 2 yaşında ve çoğu 50 bini devirmemiş tertemiz Genesis'ler mevcut.Bence çok keyifli ve mantıklı bir seçim olur.

Hyundai showroom'lara her gittiğimde incelerim bu otomobili.Henüz bir kusuru çarpmadı gözüme.

• quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

quote:

Orijinalden alıntı: volkman

Kesinlikle katılıyorum

Konuda galericiler ve keyifciler kıyasıya kapışacak gibi, ben keyifcilerden yanayım

Öte yandan otomobile bakınca, 2.0 litre performanslı bir motor taşıyor.Ayrıca arkadan itişli.

Hepsini geçtim 60 bin lira civarına 2 yaşında ve çoğu 50 bini devirmemiş tertemiz Genesis'ler mevcut.Bence çok keyifli ve mantıklı bir seçim olur.

Hyundai showroom'lara her gittiğimde incelerim bu otomobili.Henüz bir kusuru çarpmadı gözüme.

Alıntıları Göster
    genesis coupe 2.0t kullanıyorum..12.000kmde...çok güzel ve özel bir araç...kalite anlamında mercedes bmw degil, ama fiyat olarak cok uygun rakamlara alınabilir. 60-65bin TLye şu an bana araç gösteremez kimse 2.0 t olup, 2011 model bu dolulukta bir araç..hyundai olması avantaj bence...garanti konusunda hiç üzmüyorlar...5 yıl garantisi var..

yakıt tüketimi haricinde binilecek bir araba. sakin kullanımda 10-11, seri kullanımda 14-15lt yakar...bende siyahı var, ciddi anlamda dikkat cekiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: conradi

genesis coupe 2.0t kullanıyorum..12.000kmde...çok güzel ve özel bir araç...kalite anlamında mercedes bmw degil, ama fiyat olarak cok uygun rakamlara alınabilir. 60-65bin TLye şu an bana araç gösteremez kimse 2.0 t olup, 2011 model bu dolulukta bir araç..hyundai olması avantaj bence...garanti konusunda hiç üzmüyorlar...5 yıl garantisi var..

yakıt tüketimi haricinde binilecek bir araba. sakin kullanımda 10-11, seri kullanımda 14-15lt yakar...bende siyahı var, ciddi anlamda dikkat cekiyor...

Alıntıları Göster
    Modifiyelik bir araç.

Kırmızı folyo kaplama, jant, egzoz özellikle de yüksek bir spoiler uygularsa zevki çıkar diye düşünüyorum bu aracın

• Araçta zaten orjinalden 19" jant var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: conradi

Araçta zaten orjinalden 19" jant var :)

Daha yarışçıl, araca fark katan jantlar var.. Üzerindeki jantlar modifiyesiz haliyle güzel..
  • quote:

Arkadaşım var araba alacak.50-60.000 lira bütçesi var.Malum B sınıfı araçlar bile o paralar artık.Almışken güzel bi spor araba alayım dedi.Aklıma SLK,Z4 falan geldi.Fakat daha sonra Genesis Coupe gibi bir gerçek geldi aklıma.Sizce bu arabaya bu para bağlanmaz mı ? 2,3 sene sonra ne kadar değer kaybedebilir ki ? Şu paraya alınacak en güzel araç bence ya da bu paralarda ne alternatifler önerirsiniz ?

isterse altin sanziman olsun. O parayi Hyundai ye vermek demem hayirseverlik gibi bisi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: -satana-

quote:

Arkadaşım var araba alacak.50-60.000 lira bütçesi var.Malum B sınıfı araçlar bile o paralar artık.Almışken güzel bi spor araba alayım dedi.Aklıma SLK,Z4 falan geldi.Fakat daha sonra Genesis Coupe gibi bir gerçek geldi aklıma.Sizce bu arabaya bu para bağlanmaz mı ? 2,3 sene sonra ne kadar değer kaybedebilir ki ? Şu paraya alınacak en güzel araç bence ya da bu paralarda ne alternatifler önerirsiniz ?

isterse altin sanziman olsun. O parayi Hyundai ye vermek demem hayirseverlik gibi bisi olur

Mantıklı bir izah yapın vermeyelim.Bu kadar Hyundai i30 gibi araçlara 50-60.000 lira veren insanlar hayırseverlik mi yapıyor ? Sütçü Beygiri Opel'e gidip 80.000 lira para mı verelim.Bir şey söylüyorsunuz bari alternatif önerin ki ciddiye alıp düşünelim.

• sedan sporlara guzel bir ornek bence.
    arkadan itis acilir tavan citasiz kapilar vs guzel ozellikler bence.. fiyati uygun dusurursen yemede yaninda yat olur.
  • quote:

quote:

quote:

Mantıklı bir izah yapın vermeyelim.Bu kadar Hyundai i30 gibi araçlara 50-60.000 lira veren insanlar hayırseverlik mi yapıyor ? Sütçü Beygiri Opel'e gidip 80.000 lira para mı verelim.Bir şey söylüyorsunuz bari alternatif önerin ki ciddiye alıp düşünelim.

Hocam birke benim kendi şahsi fikrim marka algısına bakarım her ne kadar hyundai gerçekten çok ilerlesede benim gibi hala bir çok kişi hyundai markasına karşı negatif bakıyor.2.ci evet hem fikiriz b sınıfı gerçekten pahalı ama bu demek oluyor ki, 2.ci elde 50-60 bin tl lik araça paha gömülmez kaldi ki hyundai o fiyata başta temiz clk z4 olmak üzere bir çok araba alıınır ve kat kat hyundai den daha fazla keyif alınıri diger sıkıntısı ise o araçin alındıgı zaman cok zor elden cıkarılcagı bir kesin tamam arkadan itiş direksiz bir araça ama gel gör ki, aynı kapıya çıkıyoruz araç hyundai,
    Opele gelince, Evet opel seviyorum(ailemde audi ve vw olmasına ragmen) ama 80 bin TL lik dedign araçın yanında ne tekniksel ne de donanımsal hyundai yanından geçer, Uçan teneke Hyundai e para vermektense lakin emsallerine göre(1-1,3) hızlanması yavaş olan opeli tercih ederim daha iyi...
    Son olaraktan Hyundai şirketinin ne kadar kişiliksiz bir şirket oldugundan da bassetmek istemiyorum... Genesis coupe içinde bu geçerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GTS1907 -- 21 Kasım 2013; 22:41:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GTS1907

quote:

quote:

quote:

Hocam birke benim kendi şahsi fikrim marka algısına bakarım her ne kadar hyundai gerçekten çok ilerlesede benim gibi hala bir çok kişi hyundai markasına karşı negatif bakıyor.2.ci evet hem fikiriz b sınıfı gerçekten pahalı ama bu demek oluyor ki, 2.ci elde 50-60 bin tl lik araça paha gömülmez kaldi ki hyundai o fiyata başta temiz clk z4 olmak üzere bir çok araba alıınır ve kat kat hyundai den daha fazla keyif alınıri diger sıkıntısı ise o araçin alındıgı zaman cok zor elden cıkarılcagı bir kesin tamam arkadan itiş direksiz bir araça ama gel gör ki, aynı kapıya çıkıyoruz araç hyundai,
    Opele gelince, Evet opel seviyorum(ailemde audi ve vw olmasına ragmen) ama 80 bin TL lik dedign araçın yanında ne tekniksel ne de donanımsal hyundai yanından geçer, Uçan teneke Hyundai e para vermektense lakin emsallerine göre(1-1,3) hızlanması yavaş olan opeli tercih ederim daha iyi...
    Son olaraktan Hyundai şirketinin ne kadar kişiliksiz bir şirket oldugundan da bassetmek istemiyorum... Genesis coupe içinde bu geçerli

Alıntıları Göster
    Arkadaş fikir sormuş almak istediği araç yerden yere vurulmuş Yahu söz konusu araç zaten zevk aracı alınırda binilirde Hyundai olunca o zevki vermeyecek mi alemsiniz valla

Hocam arkadaşın beğendikten sonra şartlarıda müsaitse neden alınmasın

• Yahu sokaktaki çoluk çocuk 2.000 liraya telefon alıyor, siz böyle bir araçta değer kaybını düşünüyorsunuz..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bugün Genesis Coupe test ettik.Performansı vasat olsada SLK ya da CLK200'den kat ve kat keyifli araba.CLK ya da SLK alınacaksa 320 alınacak ki keyfi olsun onun vergisi vs sıkıntı.Yakıt konusunda fazla fark olmaz arada.Size sadece şunu diyeyim eğer Genesis Coupe uçan tenekeyse CLK,SLK ve Z4'de bir o kadar uçan teneke.Size sadece şunu diyeyim sakın bu araca Hyundai Accent gözüyle bakmayın.Değil 50.000 , 80.000'i bile hak edecek araç.Amerika'da vs baya popüler bir araç.Gidip sıradan araçlara 60.000 verene kadar şu arabaya param olsa gözüm kapalı 100.000 veririm.Kesinlikle Hyundai değil.Kalite kokan bir araç her konuda.Her insanın dönüp dönüp baktığı bir araç.Kullandığımız aracın Hyundai amblemleri söküktü ve durduğumuz yerde gören her insan aracın markasını sordu.

Almak isteyen arkadaşların fikri olur konuya bakınca ama bu forum insanları arabadan soğutur.Zaten kaybedeceği değeri kaybetmiş varsın 2-3 sene sonra 15.000 daha kaybetsin.

• Gorod kullanıcısına yanıt
    Vossen jantlar arabaya bambaşka bir kimlik kazandırmış, videodaki araç dört dörtlük.Aracın tek ihtiyacı olan şey jant ve egzoz.

Makyajlı versiyon Türkiye'ye gelmeyecek mi?Fazlasıyla çekici olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

Vossen jantlar arabaya bambaşka bir kimlik kazandırmış, videodaki araç dört dörtlük.Aracın tek ihtiyacı olan şey jant ve egzoz.

Makyajlı versiyon Türkiye'ye gelmeyecek mi?Fazlasıyla çekici olmuş.

Dıştan çok güzel bir araç.İç mekan için, özellikle o direksiyon için aynı şeyi söyleyemem.Ama alınabilirliği yüksek bir model gözümde.

• Kullanımı gerçektn zevkli.Özellikle iç mekana geçtiğinizde gerçekten spor bir araca bindiğinizde vermesi gereken hissi size veriyor.

Mercedes slk'dan bahsi geçtiği için ondan örnek vereyim.Zevkler ve renkler tartışılmazsa da bence dış görünüm olarak daha spor gözüksede,iç mekanda oturduğumda bana genesisin verdiği hissin onda birini vermeyen bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet59

Kullanımı gerçektn zevkli.Özellikle iç mekana geçtiğinizde gerçekten spor bir araca bindiğinizde vermesi gereken hissi size veriyor.

Mercedes slk'dan bahsi geçtiği için ondan örnek vereyim.Zevkler ve renkler tartışılmazsa da bence dış görünüm olarak daha spor gözüksede,iç mekanda oturduğumda bana genesisin verdiği hissin onda birini vermeyen bir araç.
    vw ve audi de cok kişilikli arabalar değiller acıkcası...audilerin iç dizaynları hepsinde aynı (bakınız: a4-a5-a6) vw (polo - scirocco - jetta-passat)

Jetta ve passat dış tasarım olarak sadece ölcekte farklı ilk bakışta...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.