Şimdi Ara

Generic Host Process hatası acil yardımmmmm...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar acil yardım lütfen yoksa çıldırcam...

Modemım we ses driverım arasında bırbırlerıne karsı bı kıllıkları oldugunu dusunuorum...
    Modemım:http://www.amptek-tech.com/ariel.htm linktekı model we usb modem.
    we bilgisayarım monster T72hel802...ayrıntılı bılgı ıcınhttp://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=T72HEL802
    buraya kadar bı problem yok nete de baglanıorum bunda da problem yok.
    Ama 10 dakıka ıle 2 saat arasında (nete baglandıktan sonra) resımdekı hatayı alıorum.
    Gonderme demezsem 5 dakka kadar daha net baglı kalıor.Fakat sonra gıdıyor.Gonder dersem dırekt gıdıor.We bundan sonra da sesle ılgılı problem ortaya cıkıor makınadan asla ses gelmıor.Mesela wınamp da listede olan parcaları calıor ama wınampı kapatıp actıgımda we lısteye yenı parca ekledıgımde o parcayı calmak ıstedıgımde 2. resımdekı hatayı alıorum.
    Hatada yazdıgı gıbı ses drıverıyla alakalı oldugunu dusundum.realtekden yenı drıver ındırdım hd audio codec 1.66 yı .Fakat sonuc degısmedı.
    usbden baska bı hata almadım su ana kadar sadece modeme kıllık yapıor.Modemın drıverı da yok ''Simple plug-and-play'' diyor zaten sıtesınde de.

Daha once bole bır hatayla karsılasan oldumu acaba Generic host process die bır hata...Bu konuda fıkrı olan yada bana cozum sunabılecek kımse war mı?
    Sizce hatanın donanımsal olma olasılıgı nedır?
    Şimdiden tesekkurler...

• Resimlerde problem oldu galıba...
  • tamamen güncelleştirmeler ile ilgili.bütün güncellemeleri (eğer korsan kullanıyorsan orjinl yazılım doğrulamayı yükleme)yükle
  • teşekkur ederım arkadaslar farketmemiştim ole bir baslık oldugunu linkte yazılanları uygulayacagım.tesekkurler...

baslık silinebilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mysql hatası, yardım!
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.