Şimdi Ara

Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
1
Favori
351.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • serji dostum harika bir çalışma mükemmelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: erciiii
    serji dostum harika bir çalışma mükemmelsin

rca ederm dostm kolay gelsn
  • Arakadaslar bu en basta verilen linkten indirdiiğim yamayı kurdum fakat Bitefender den 139 ve 145 nlu portları urdan nasıl kapatırıs aradım taradım bulamadım bilen var mı ?
    Birde ben Radmin kullanıorum bu porgramı etkiliyor güvenlik duvarını acarsam girmiyor radminden illada acmamız gerekiyormu bu Generic Host icin güvenlik duvarını ?? bildigim kadarıyla 139 netbios isim çözümleme die biliyorm kapatırsak sonra radmin le ulasamassam makineye ??

Arkadaslar birde resim yükledim bi terslik varmı Svchost tan 3 tane var varmıdır bi gariplik

Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum!

• Arkadaslar Hala sorunu çözebilmiş deilim Serjiiii bu portlar nasıl kapanır nasıl olur bu virüs beni mahvetti bi el atıverinnnn....
  • @linux
    bende 7 tane çalışan svchost var 3 tane olması normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 4 Nisan 2007; 17:13:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LiNuX
    Arkadaslar Hala sorunu çözebilmiş deilim Serjiiii bu portlar nasıl kapanır nasıl olur bu virüs beni mahvetti bi el atıverinnnn....

dstm bitdefenderdan firewall ayarlarindan yalnizca radmin'e izin verirsen bu portlar icin sorun kalmaz
  • ben sorunu format atarken olduğunu sanıyordum ve bu hatayı ne zaman alsam format atıyordum. Şuan bir sorun yok ama Dökümanı kayıt ettim bilgisayarıma.Teşekkürler.
  • Valla actım butun guncellemeri yükledim yeniden baslattım 30 dk gecti henuz Generic 32 hatası almadım ama bu seferde Yazıllım sahtecilinin kurbanı olmayın bide system trya program attı yıldız seklinde :)...
  • arkadaşlar bende de generic sorunu var modemim zoom usb adsl modem ve hp yazıcım var bunlar gerçekten etkiliyomu ve windowsum korsan birde otomatik güncelleştirmeler ve güvenlik duvarım kapalı bunlar arasında generic sorununa neden olanlar hangileri??? bilgisayarım yeni 3günlük yaa virüs olcaını sanmıorm
  • beyler düzelmiyorrrr . hepsinde netapi32.dll ilgili bi hata var
    linkler ölmiş biri el atsın

8 aydır aynı xp yi kulladım sounsuz ve hatasız.
    hiç bi sorun yoktu. bi format attım yeni kurayım dedim eskimiştir. die. gel gör ki başım dertten kurtulumuyor.

quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

quote:

Orjinalden alıntı: hüzünçiçeği

bende böle uyarı verıp yok oluyo yanıbaka br uyarı daha verıyor **** yardım edın

oooooooooooo aynen bendede boyle oluyor yam 3 kez format attim duzelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibraxi -- 8 Nisan 2007; 13:15:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BlooDyLoVe
    ben sorunu format atarken olduğunu sanıyordum ve bu hatayı ne zaman alsam format atıyordum. Şuan bir sorun yok ama Dökümanı kayıt ettim bilgisayarıma.Teşekkürler.

rca ederm dostm kolay gelsn

quote:

Orjinalden alıntı: LiNuX
    Valla actım butun guncellemeri yükledim yeniden baslattım 30 dk gecti henuz Generic 32 hatası almadım ama bu seferde Yazıllım sahtecilinin kurbanı olmayın bide system trya program attı yıldız seklinde :)...

dstm guncellestirme yaptigindan dolayi olabilir

quote:

Orjinalden alıntı: mertcanyk
    arkadaşlar bende de generic sorunu var modemim zoom usb adsl modem ve hp yazıcım var bunlar gerçekten etkiliyomu ve windowsum korsan birde otomatik güncelleştirmeler ve güvenlik duvarım kapalı bunlar arasında generic sorununa neden olanlar hangileri??? bilgisayarım yeni 3günlük yaa virüs olcaını sanmıorm

dstm 1 gunluk dahi olsa virus olabilir. evet etkiliyor. dosyalari indirebilrsin guncellestirme gerektirmiyor

quote:

Orjinalden alıntı: ibraxi
    beyler düzelmiyorrrr . hepsinde netapi32.dll ilgili bi hata var
    linkler ölmiş biri el atsın
    8 aydır aynı xp yi kulladım sounsuz ve hatasız.
    hiç bi sorun yoktu. bi format attım yeni kurayım dedim eskimiştir. die. gel gör ki başım dertten kurtulumuyor.

dstm sendeki sorun nedir tam olarak?

• ilgili dll-i copy ettim. bi süredir çıkmıyor.. bakalım. loglardan baktım şimdilik sistem temiz..
    sorun resimdeki gibi idi. sonrasında güvenik duvarı ve exp ile ilgli bi sorun oluyordu....

tşk.

birde sorunun virusten kaynaklanıp kaynaklnamdığını nasıl anlarız. virüs var pcde kaptı temizledim ama emin değilim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibraxi -- 8 Nisan 2007; 22:13:57 >
  • arkadaşlar guvenlik duvarını guncelleştirmeleri acıyorum ama genede sorunu gideremiyorum ilk sayfadaki linkler ölmüş.. hiçbirşekilde bu programları indiremiyorum... bi yartdımcı olurmusunuz? firewall dediğiniz guvenlik duvarımı oluyor?

gercekten kacgundur bu sorunla ugrasıyorum artık internette rahatca dolasmak istiyorum sadce..
  • quote:

Orjinalden alıntı: alenderon

arkadaşlar guvenlik duvarını guncelleştirmeleri acıyorum ama genede sorunu gideremiyorum ilk sayfadaki linkler ölmüş.. hiçbirşekilde bu programları indiremiyorum... bi yartdımcı olurmusunuz? firewall dediğiniz guvenlik duvarımı oluyor?

gercekten kacgundur bu sorunla ugrasıyorum artık internette rahatca dolasmak istiyorum sadce..

zone alarm veya diğerlerinden birini yükle
    http://www.filehippo.com/software/firewalls

Serji sağol bende bi kaç kere format attım bu yüzden , burayı görmemiştim

Panda firewall yükleyince bu sorun çıkmıştı ,şu an windows firewali var sorun yok gibi.

Url yönderme linki ölmüş galiba bu arada el atarsan

• quote:

Orjinalden alıntı: :::SpyNet:::
    Serji sağol bende bi kaç kere format attım bu yüzden , burayı görmemiştim
    Panda firewall yükleyince bu sorun çıkmıştı ,şu an windows firewali var sorun yok gibi.
    Url yönderme linki ölmüş galiba bu arada el atarsan

rica ederm dostm. linkleri simdi yeniliyorum

• link ölmüş yenilerseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: VerY LiFe
    link ölmüş yenilerseniz sevinirim

link calisiyor dostum.
  • yok baba bu böle olmıcak. çakıcam bi daha format .
    int. kesiyor. genel görünüm bozululuyor + güvenlik duvarı ile ile ilgli sorunlar başlıyor.
    dayanamıcam artık.....

loglardan aynı şerefsiz dll arıza yaptı değiştridim şuan her şey ok... ama 2 gün sonra ne olur... bilmem...
    vistaya mı geçsem ne yapcam bilmiyoms

32bit ultimate var tr kursam mı yada enterprise var eng
  • böyle saçmabişey görmedim yaaa arkdaşıma formatlayıp sp2 kurdum herşey tamam usb li modem arza çıkarttı aynı sorun kopma , restart at çalış az daha parçalıyacaktım modemi neyseki DH ye takılıyorum da üç beş bişeyler öğrendik zone alarm işi çözdü istediği frewal mış herkezden allah razı olsun
  • Aynı hata benim pc de'de vardı hata mesajı geldiginde net bağlantısı kopuyor media playerdan ses gelmiyordu.Güvenlik duvarını açtım.Güncelleme yaptım ve sorun düzeldi..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.