Şimdi Ara

GeneralMobile DSTW1 + Gigabyte İ120

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Generalmobile DSTW1 Çift Hat Windows Smart Phone. Çok temiz durumdadır. Çok Az kullandım. Kutulu, garantili, kutusunda orjinal kulaklık, orjinal yedek batarya, orjinal yedek kalem, orjinal şarj cihazı ve kurulum CD'leri mevcut. 6.1 Pro işletim sistemine sahiptir ve Windows Mobilde çift hattın kullanıldığı benim bildiğim tek telefon. Çok stabil çalışan, sağlam bir telefon. Ankara içi elden verilebilir. Fiyatı:110 TL

Gigabayt GSMART İ-120
    Kutulu-Full kutu içerikli-Çok Temiz

Teknosa'dan almıştım. Kutusunda yer alan herşey duruyor.
    Telefon+çift batarya+2 adet stylus pen+orjinal kulaklığı(Neredeyse hiç kullanılmadı)+Anten+Anten adaptörü+Kulaklık Adaptörü+Orjinal Deri kılıf(Hiç kullanılmadı+Deri taşıma ipi(hiç kullanılmadı) 1 Gb. Toshiba orjinal Japan Mini SD Kart.

Telefon Windows 5.0 orjinal işletim sistemli, İsteğe bağlı 6,5 Pro yüklenebilir, Analog TV barındıran (kablolu yayınlara bağlanabilir), 2.1 Megapiksel kameralı, Fm radyolu (Radyodan Kayıt) dokunmatik ekranlı,Stereo bluetooth, MSN Messenger ve Wlan'lı birçok özelliği barındıran harika bir telefon. Aslında özelliklerini saymakla bitmez. Çok temizdir. Fiyat olarak 130 TL düşünüyorum. İnanın telefonların ikiside çok temiz konumda. Alan hiçbir şekilde pişman olmayacaktır. Kesinlikle tavsiye ederim. İhtiyacım olduğundan satıyorum. Foruma fazla takılamıyorum. Bu yüzden mesaj atabilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremp -- 19 Temmuz 2010; 22:53:13 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm.
    Alışveriş kısmına ismini yazamadığım arkadaşlardan özür dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.