Bildirim
Generalim Alayim Yoksa Nukia Lumia 625 mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
GENERAL'İN TEK SIKINTISI TEKNİK HATA :( -
oyun pek oynamam.
genellikle internet , resim , hız gerekiyor. -
oyun oynatan telefonun hızıda iyidir discovery sana yeter
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
General
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teknik Hata Falan Çıkmaz Değilmi. ÇIKMAMASI İÇİN NEREDEN ALMALIYIM ? -
herhangi bir telefoncudan al özel bir yeri yok
Seri Farkı Var Mı Ben Araştırmıştım. SON SERİYİ ALIN DİYOLARDI. NE OLUYOR O ?? -
ilk seriye sahibim ilk alanlardanım sıfır sorun
zaten piyasada sıfır ilk seri kalmadı, telefon kapış kapış gidiyor.
16'lık alacağım demişsiniz, onlar sonradan geldi. birazda şanş işidir elektronik aletler. -
625 tabiki gm d çöptür
Ne Anlamda Çöptür ? -
Madem oyun oynamıcaksın o zaman lumia 625 tabiki de. Window phoneların stabilitesi gerçekten çok iyi androiddeki gibi dondu kastı problemleri yok. Tek kötü yanı eğer daha önce android kullanıyorsan arayüzüne biraz alışman zaman alır. Bir de oyun vb. uygulamalar androidden biraz geç çıkar. gmd nin kamerası cidden kötü. Ben lumiayı öneririm. -
quote:
Orijinalden alıntı: gsmert346
oyun pek oynamam.
genellikle internet , resim , hız gerekiyor.
O zaman lumia al. Wm androidden daha hızlı ve daha stabil
quote:
Orijinalden alıntı: mrt3558
Madem oyun oynamıcaksın o zaman lumia 625 tabiki de. Window phoneların stabilitesi gerçekten çok iyi androiddeki gibi dondu kastı problemleri yok. Tek kötü yanı eğer daha önce android kullanıyorsan arayüzüne biraz alışman zaman alır. Bir de oyun vb. uygulamalar androidden biraz geç çıkar. gmd nin kamerası cidden kötü. Ben lumiayı öneririm.
Hmm. Oyunda Oynayacağım'da Çok Az Yani !
Genellikle Müzik , İnternet , Hız , Kullanış Yapısı , Klavye Yapısı Vb... HER ŞEYİ KULLANIŞLI OLMASI GEREKİYOR.
VE GMD BUNADA UYUYOR. YANİ ARAŞTIRDIGIMA GÖRE
KARŞILAŞTIRMADA BİLE GMD ARA FARKLA NOKİA LUMİA 625 İ GEÇİYOR.
HELEKİ S-3 İLE KIYASLANADA BİLİYOR. -
quote:
Ne Anlamda Çöptür ?
Her anlamda çöp haytımda gordugim.en kötü telefon
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Clicker
quote:
Ne Anlamda Çöptür ?
Her anlamda çöp haytımda gordugim.en kötü telefon
Tamam'da Öyle Diyorsunda ?
Özellik Ara Fark Önde Gmd
Lumia Gerisinde Kalıyor.
Ve 625'De Eski Biraz Bence Şuana Göre 1020 Çıktı Artık !
Kime Sorduysam Çok Azı GMD Alma Dedi. HERKES DEDİ PARAN YETİYORSA GMD AL -
Hocam şimdi sen gmd ile lumiayı donanımsal olarak karşılaştırırsan hataya düşersin. Sonuçta bunların işletim sistemleri farklı ve bundan dolayı sistem gereksinimleri de farklı. Mesela iphone 5s e bak 1gb ram 2 çekirdek ile adamlar çok iyi stabilitesi olan benchmark testlerinde en yakın rakibine boy boy fark atan telefon yapıyolar. Ama samsunga bak mesela adamların 3gb ram koyduğu note 3te bile tabiki çokta nadir olsada ara sıra kasma oluyor diyenler var. lumiada aynen öyle işte işletim sistemi gereği daha düşük donanımla daha iyi işler yapabiliyor androide göre. Lumiada oyun hiç oynayamazsın da değil ama Modern combat 4 asphalt 8 gibi 1-2gblık oyunları oynayamazsından bahsediyorum. Kamera olarak lumia serisinin bütün kameraları iyi megapikseline bakmıcaksın kameranın lensine bakıcaksın. Ama yinede sen bilirsin tabiki ama lumia gmdden çok daha hızlı bir cihaz bil yani. -
birçok yerde telefonu kötülemek ve güya "insanları kurtarmak" için birtakım gönüllüler baya çabalıyor.takdire şayan bir iş çıkarıyorlar. ancak her ne kadar bu kötüleselerde donanımsal sorunun bir tek kamerada çıkaBİLDİĞİNİ onlarda biliyorlar. her gün gmd kullanıcı artarken bu telefonu bukadar kötülemek nedendir.veya ellerinde varda sorunlu donanıma denk gelip "çuvaldaki tüm incirleri" de kötü mü sanıyorlar. yoksa fiyatı gm'nin birtakım politik uygulamaları sayesinde s3 ten düşük diye mi bu kadar kendilerini yiyip bitiriyorlar çok merak ediyorum.
Size bir çok gmd kullanıcısının söyleyeceği şeyi söylüyorum. Çekinmeden telefonu alabilirsiniz. Alırsanız da 16gB modelini alıp class4(üstü) bir sd kartı ilede desteklemenizi öneririm. iyi günler... -
quote:
Orijinalden alıntı: mrt3558
Hocam şimdi sen gmd ile lumiayı donanımsal olarak karşılaştırırsan hataya düşersin. Sonuçta bunların işletim sistemleri farklı ve bundan dolayı sistem gereksinimleri de farklı. Mesela iphone 5s e bak 1gb ram 2 çekirdek ile adamlar çok iyi stabilitesi olan benchmark testlerinde en yakın rakibine boy boy fark atan telefon yapıyolar. Ama samsunga bak mesela adamların 3gb ram koyduğu note 3te bile tabiki çokta nadir olsada ara sıra kasma oluyor diyenler var. lumiada aynen öyle işte işletim sistemi gereği daha düşük donanımla daha iyi işler yapabiliyor androide göre. Lumiada oyun hiç oynayamazsın da değil ama Modern combat 4 asphalt 8 gibi 1-2gblık oyunları oynayamazsından bahsediyorum. Kamera olarak lumia serisinin bütün kameraları iyi megapikseline bakmıcaksın kameranın lensine bakıcaksın. Ama yinede sen bilirsin tabiki ama lumia gmdden çok daha hızlı bir cihaz bil yani.
O Zaman Lumia 625 Alayim ?
Çünkü Amcam Aldı Süper Telefon Diyor. Çok Hızlı Donanım Falan Adamlar Süper Yapmış. KAMERASIDA SÜPER Diyor
Benzer içerikler
- imalat yoluyla kaydedilen imei ne demek
- güç tuşu bozuk telefonu yeniden başlatma
- telefonla konuşurken ekran kapanıyor
- supersu root kaldırma
- donanım katmanlarını devre dışı bırak nedir
- telefon hızlandırma
- g518 general mobile
- telefonun yapım aşamaları
- yüzde yüz yerli cep telefonu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X