bilgisayarıma format atmak istiyorum ancak formata başladıgımda general protection fault hatası alırıyodum yardımcı olabiriseniz sevinirim
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
biosta Virüs Detection seçeneğini bulup disable yaparsan çözülmesi lazım
bulamıyorum nerede yazıyo tarif edebilirmisin
boot menüsunde olması lazım.ornek resim altta
cok saol umarım işe yarar
kardeş ben aradın bulamadım benim bios sayfası seninkinden farklı başka ne yapabilirim intel pentium d 3,00 ghz 2cpus anakart model:g3m1-es2l bios:award modülar v6.00pg
bios taki her yeri ii bi araştırdım bende virüs warninh yok nasıl düzelte bilirim bu sorunu
Ram uyuşmazlığı veya slot uyuşmazlığından, bios uzerinde "Virus Detectionun" "Enable" durumda olmasından, usb portlarinda takılı donanımların varsa onlardan, disk surucunun kablosundan olusan data hatalarindan kaynaklanan sorunlardan dolayı bu hatayı alabilirsin.
Ramlerini bir çıkar tak slot değiştir bios ayarları üzerinde virus detectionu ara eğer bulursan disable edersin eğer onu bulamazsan biosu ilk ayarlarına geri çevirirsin doğal olarak o ayarda disable olmuş olur. Usb portlarında herhangi bir donanımın var ise sistem atma işini bitirene kadar o donanımı çıkarırsın.
Başka da bişi aklıma gelmiyo.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme