Şimdi Ara

General Mobile telefon politikası hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telpada çalışan bir kaç arkadaş vardı özellikle onlar cevaplarlarsa mutlu olurum çünkü telefonlarımıza artık cevap verilmiyor.

Turkcell bilindiği gibi T21 T40 gibi telefonlarını ZTEye ürettiriyo.

Daha önce yetkilerden aldığım bilgi Gionee Elife E6nın konuşulduğuydu. Ama bu hem fiyat olarak hemde işlemci olarak gerçekten beklentilerin altındaydı.

Ben çin telefonlarına falan baktım fiyat performans olarak ZTE nubia Z5S fiyat olarak ve donanım olarak doyurucu geldi bana

Hem Mini versiyonuda var. Ki Türkiyede telefonların daha ekonomik versiyonu olan mini modelleri çok tercih ediliyor.

Özellik bakımından ;

Z5S

IGZO teknolojisiyle üretilmiş 5' FHD Ekran
    13 Mp arka 5 Mp ön kamera
    Kart Slotu yok ama 16/32 Gb romu var
    2 GB ram
    BT 4.0
    Qualcomm Snapdragon 800
    Quad-core 2.3 GHz Krait 400
    Adreno 330
    2300 Mah batarya
    Fiyatı 720 TL çin satışı hadi 130 TL kar artık vergiler desek 850 gibi komik bir fiyat çıkıyor karşımıza

Z5S Mini

GMD ile aynı özellikleri ama bir nesil yenisi
    13 Mp arka 5 Mp ön kamera
    16/32 Gb romu var
    32 destekli kart slotu
    2 GB ram
    BT 4.0
    Qualcomm Snapdragon 600
    Dual-core 1.7 GHz Krait 300
    Fiyatı 530 TL çin satısı burdada GMD gibi 650 TLye girebilir

Zaten ZTE daha öncedende Turkcell telefonlarda yapmıştı bunu. General Mobile biraz daha az kar ile bu telefonları getirse satış rekorları kırar diye düşünüyorum. Zaten S800 ve s600 var cihazlarda güncelleme gelmese bile CM gibi popiler romlar geleceği kesin gibi

Güncelleme:

Arkadaşlar BLU yeni telefonlar tanıttı bunlar belki bizede gelebilir pylaşmk istedim :D

Life Play X : 219 $

Life Play S : 199 $ ( Discoveryden (Play Life) 5$ daha ucuz ve full aliminyum kasa )

Life One X : 299 $

Life One M : 249 $

Öte yandan BLU Life Play X ve Play S - Life ONE Life ONE X ve Life ONE M - Life Pure Cihazlarını Mayıs ayında 4.4e yükseltecek. Pure büyük ihtimalle Discovery II olacak. Maalesef Life Play yani GMD güncelleme almıyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnıllGüder -- 8 Ocak 2014; 16:07:41 >

• Gerçekten iyi olur bu arada t10 ile t20 huawei üretimli telefonlar düzelteyim dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BraveHeart-

Gerçekten iyi olur bu arada t10 ile t20 huawei üretimli telefonlar düzelteyim dedim

Düzelttim hocam saolun :D ZTE nasıl bi marka acaba kronik sorunları varmıdır. Birde Eger GM getiremezse sizce turkcell getirebilir mi ?
  • o fiyata snapdragon 800 işlemcili telefon patlar ama gelir mi?
  • Vergileri koyunca fiyat acaip bir şey olur kimsede almaz ;-)
  • Ilk telefon turkiyede kiloyla satilir. Kapis kapis gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmdiscoveryag

quote:

Orijinalden alıntı: -BraveHeart-

Gerçekten iyi olur bu arada t10 ile t20 huawei üretimli telefonlar düzelteyim dedim

Düzelttim hocam saolun :D ZTE nasıl bi marka acaba kronik sorunları varmıdır. Birde Eger GM getiremezse sizce turkcell getirebilir mi ?

ZTE kullanmadığım için bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

Vergileri koyunca fiyat acaip bir şey olur kimsede almaz ;-)

yani yine 1200ün altında olur ki hem çinde satış fiyatı 720 lira 120 lira vergi orda desek 600 lira yapar alsın 600e iki katına satmazda olaki sattı alınmıycak telefon değil :D
  • ceptelefonunda %50 civarı vergi var çin fiyatı 750 ise en asağı 1100 lira olur türkiyede
  • ben max 900 olur gelirse fiyatı bence çokta güzel olur
  • Vallahi zevkle okudum....
    Ben derim ki Discovery II gionee E6 olsun tadından yenmez. Daha fazlası hayalperestliktir.
    Kanımca Discovery II general mobile için bir mihenk taşı olacaktır piyasa adına...
    Sonraki modeli tabiki Amiral model rahatlıkla yer edinebilecektir. Yavaş yavaş yer etmeli....
  • MT6589T'li telefon getirmesinlerde bi üst işlemcisini getirsinler yine satar bu telefon.
  • ben de şu ekran politikasını merak ediyorum
    gerçekten kandırıyorlar mı
    ips lcd retina neyse ona göre satsalar ses etmeyeceğiz de.
    bu şekilde hiç etik bulmuyorum yaptıklarını

• Çinde 530 lira olan telefonu burda 650 liraya sattırmazlar bi kere.. Çok pembe hayaller görüyorsun sen.. Burası Türkiye
  • Güncelleme geldi onlar hakkındada yorum yapalım :D
  • Sayın gmdiscoveryag

Sizden bir ricam olacak;

Discovery II nin olacağı muhtemel model gionee E6 mı olacak. Bildiklerinizi paylaşırsanız, benim gibi bir sürü kişiyi sevindireceksiniz.
    Var mı net bir gelişme ( Saklandığının farkındayım )
  • Bize 4.3 veya 4.4 vermeden telefon getirmesinler.

• quote:

Orijinalden alıntı: depeche35
    GMD
    Sayın gmdiscoveryag

Sizden bir ricam olacak;

Discovery II nin olacağı muhtemel model gionee E6 mı olacak. Bildiklerinizi paylaşırsanız, benim gibi bir sürü kişiyi sevindireceksiniz.
    Var mı net bir gelişme ( Saklandığının farkındayım )

Ben en son olarak telefonumu servise verdiğimde iletişime geçebilmiştim. 45 dakikalık bir konusmamız olmuştu. 2 GB ramli FHD daha hızlı bir telefon olan elife e6 ile çıkabiliriz diyorlardı. Muhtemelende odur. Çünkü ben yazında fuarda konuşmuştum ordada isim vermeden aynı özelliklerden bahsetmişlerdi. Ama bence 700 liradan Life Play Xi ve 650 liradanda Life Play S i getirsin ikiside 4.4 alacak ikiside GMDden yeni bir chipsete sahip. Blu Life Play ( GMD) satımını durdurarak 16 GB Life Play Fİyatına Play X 4 Gb fiyatınada Play S cıkarttı bence GM aynı politikayı izlemeli Discovery X ve Discovery S olarak. Mayıs Sonlarında MT6592 veya S800 lü bir Discovery II ile Satış rekorları kırar diye düşünüyorum. Umarım haklı cıkarım.

Play Xin GMD(16)den farkı : 1.5 Ghz MT6589T daha iyi CPU LTE BT4.0 64 GB kadar arttırılabilir [ Aynı Fiyata]

Play Sin GMD(4)den farkı : Çift Led. Full Aliminyum Kasa 5 MP ön Kamera 1.3 Ghz MT6583 [Aynı Fiyata]

• quote:

Orijinalden alıntı: atp96

Bize 4.3 veya 4.4 vermeden telefon getirmesinler.

Sıradaki güncellemeden sonraki güncelleme 4.3.1 ile gelicek. 4.4 daha kesin değil MT6589T MT6583 ve MT6592ye geldi ama MT6589 a daha gelmedi gelirse büyük ihtimalle güncellenicektir onada
  • Mt6589 a gelse bile yeni telefon çıktığı zaman bu cihazı unuturlar yeni telefon gelene kadar güncelleme gelirse gelir yeni telefon çıkarsa güncelleme yalan olur artık

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.