Bildirim
general mobile tabletim var
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Format atıp meble ilişkisi kesildiği takdirde tablet elinizden alınır _____________________________ İŞTE BU! ARTIK CSB'LER SS Lİ OLACAK
HEMDE BUNU DH'NIN TAM GÖBEĞİNDE KONU DIŞINDA YAŞAYACAKSINIZ.
'' Tarih gerçekleştirenleri değil,hayal edenleri yazar'' -
MEB'le ilişkili bir tabletin varlık nedeni de sorgulanır. Sadece okulda kullanılacak, belirli adreslere girebilecek, facebook vs hatta öğretmenlerin açtığı siteler bile yasaklı. _____________________________
[link=http://forum.donanimhaber.com/m_79213608/f_//tm.htm]
-
Tableti okula goturmek zorunda degılız muhtemelen proje dustugu ve tablet ıse yaramadığı için format atmak istiyorum _____________________________ -
Dostum o tableti sana ders için verdiler başka amaçlar için değil bu bir.İkinci olarakda o tabletlere root erişimi yapılamıyor root'u bile kilitlemişler yani ona format atmanın mümkünatı yok gibi birşey. _____________________________ -
Bir şekilde bunu yapabilirsin internetten tabletine uygun bir rom indir birde tabletin sarz giriş yerini usb 2.0 a dönüştüren bir dönüştürücü bul. 1 gb Hafıza kartı al. Ordan direk cak formatı. YADA usb kablosundan pc ye bağlayarak yeni rom yükle. Bu konu hakkında GoogLe ye SD karttan katilimsiz rom yükleme diye arat çıkar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ SacreD oynuyordum bir zamanlar 2005....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler