Şimdi Ara

General Mobile'ın Tam Q Klavyeli; Msn, Facebook ve Java Özellikli Çift Hatlısı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
416
Cevap
0
Favori
58.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende inceledim telefonu bana duruşu sağlam geldi.Dandik dağılıcak gibi durmuyor.Kafama biraz daha yattı bu telefon.
  • Üstad telefonun ön yüzündeki nikelaj kısımlar metal mi yoksa nikelaj kaplama mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seiko1

Vodafone ayarları cihazın üzerinde var ama eksik galiba bişeyler. Nete girmek için ayarları arıyorum onuda halledince başka problem yok. Birde tuş kilidini bulunca tam olacak. Bi kullanma kılavuzuna bakim :)

rehber+u
  • tam emin degilim ama metal
  • quote:

Orijinalden alıntı: F@rza

quote:

Şuan kullandığım iki telefona göre (6300 ve samsung s3500) biraz kötü. onlar 16milyon renk desteklediği ve çözünürlükten ötürü fark var ama rahatsız edici birşey yok.

seiko,
    Bende iki seneden beri 6300 kullanıyorum fakat 6300 ikinci telefon olarak kullanıyordum genelde yatıyordu yani telefon. Diğer telefonum sorun çıkartınca birinci telefon olarak kullanmaya başladım ve şarj olayı beni bitirdi. Sıfır batarya aldım o bile bir gün dayanmıyor iki batarya ile geziyorum. Netten baya inceledeim ve yorum okudum General Mobile'nin bu telefonu ile ilgili şarj sorunundan bahseden çıkmamış.
    Senden ricam şarj konusu hakkında 6300 ile bir kıyaslama yapabilir misin?

Ben 6300 için 6600 pili takmıştım. Biraz daha hacim olarak büyük ama ben sığdırmıştım telefona. O şekilde 2-3 gün idare ediyordu. Q100 daha yeni geldiği için birşey diyemem ama kullandıkça yorum yapabilirim.

• Tema yok galiba bu telefonda. Bulamadım :( Melodi besteleme bile var tema yok :)
  • quote:

Tema yok galiba bu telefonda. Bulamadım :( Melodi besteleme bile var tema yok :)

Telefonun ön tarafı metal mi üstad?
  • quote:

Tema yok galiba bu telefonda. Bulamadım :( Melodi besteleme bile var tema yok :)

evet tema yok baska temada atamıyorsun galiba o yonu kotu
  • Ön tarafı metal. Arkası komple plastik.
  • quote:

Ön tarafı metal. Arkası komple plastik.

Teşekkürler üstad
  • bu cihaz iş yapar bence.
    çift hatlı olanlar için harika bir alternatif

edit : bende gidip bakayım şu cihaza , 2 tel taşımaktansa aklıma yatarsa alırım bugün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 29 Ekim 2009; 6:22:24 >
  • 2 hattanda görüşme yaptığım kişilere sordum özellikle sesim nasıl geliyor diye , az geliyor, duymuyor diyen olmadı. Gayet iyi geliyor dediler.
  • Arkadaşlar şarj konusunda da yorumlarınızı bekliyoruz
  • goncduvan ,

cihazda 1000 mAh şarj edilebilir lityum iyoner batarya bununmakta,
    ayrıca cihaz düşük işlemci frekansında çalıştığından ve nispeten zayıf bir donanıma sahip olduğundan
    fazla güç tüketmemekte
    bu nedenle ortalama kullanımda rahatlıkla 3 gün gidiyor şarjı ,
    eğer bu süreyi arttırmak istiyorsak
    ekran parlaklık ayarını kısmamızda ve gerekmediği sürece cihazı kullanmamamız gerekir
    sonuç olarak ben cihazın batarya performasını çok beğendim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: goncduvan

Arkadaşlar şarj konusunda da yorumlarınızı bekliyoruz

ekran parlaklıgı 3uncu seviyede cok yogun kullanıyorum 3 gun gidiyor
  • bugün eniştemde gördüm alet gerçekten hoş duruyor. kulaklık ses kalitesini arttırmak için motorola'nın mini usb girişli kulaklıkları takılabilir sanırım. bende motorola v6 var bir ara denk gelirsem deneyeyim.
  • Telefonu 3 gun önce sipariş etmiştim bu akşam elime geçti.Gayet güzel hoparlörü dışarıya çok iyi ses veriyor.Birde şöyle bir özellik gördum radyo kayıt yapabiliyorsunuz ve telefon acık oldugunda ileri zamanlı otomatik olarak radyo kayıtda yapabiliyorsunuz.
    + Olarak boyutunu merak edenler için.Konuyu açan kişi bir resim eklemiş.Resim ile telefonun büyükliği aynı.Telefonu resime yapıştırdıgımda aynı boyda oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikizmert -- 30 Ekim 2009; 20:04:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikizmert

Telefonu resime yapıştırdıgımda aynı boyda oluyor.
    ,

Hocam senin ekran kaç inç, hangi çözünürlükte kullanıyorsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 30 Ekim 2009; 21:32:18 >
  • bende bu telefondan aldım ama henüz msne giremedim ve email uygulamasını kullanamadım, kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedeparted

quote:

Orijinalden alıntı: ikizmert

Telefonu resime yapıştırdıgımda aynı boyda oluyor.
    ,

Hocam senin ekran kaç inç, hangi çözünürlükte kullanıyorsun...

1024x768 hocam.

Arkadaşlar birde farkettiğim bir kaç özellikten bahsetmek istiyorum.
    Telefonla görüşürken görüşmeyi kayıt edebiliyorsunuz ve görüşme esnasında efekt ekliyebiliyorsunuz.Bazı efektler var mesela bir efektde araba sesleri vs geliyor.Birinde bir restaurantda gibi tabak sesleri geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikizmert -- 31 Ekim 2009; 17:32:24 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.