1-Evet cihazda mp3 çalar mevcut gerek kulaklıktan gerekse höparlör üzerinden mp3 parçaları dinleyebilirsin ama kalite olarak bence çok zayıf, eğer daha önce mp3 çalar veya 3.5 mm kulaklık uyumlu cep telefonları kullandıysan hiç tatmin olmayacağını belirtmeliyim. peki neden? 1-kulaklık ses seviyesi çok düşük 2-kulaklık ses kalitesi çok düşük 3-eq ayarı yok 4-höparlör modunda dışarıya son derece yüksek ses verebiliyor ama ses kalitesiz.
2-msn bildiğimiz msn arayüzüne sahip bağlantı olarak gprs kullandığından ya uygun bir internet paketi almak gerekir yada hergün düzünli olarak köntür almak gerekir , facebook konusunda bir bilgim yok ama tahminde bulunabilirim bence facebook veya başka bir kaynaktan video izlemek bu tarayıcı ile ya çok kalitesizdir yada yapılamaz(sadece tahmin)
3-evet rahattır, yanlız birkaç gün alışma süresi var sonrası çok zevkli
Ben msn ile ilgili bilgi vereyim. Vodafone faturalı hattımda eski telefonun MotoQ ile her gün en az 2-3 saat bağlı kaldığımda (daha fazla bağlı kaldığımda oluyordu) aylık 6 TL gibi bir maliyeti oluyordu. Zaten 10 lirayı aşsa 250 MB paket alacaktım. Yani msn çok fazla veri transferine neden olmuyor.
Arkadaşlar öncelikle telefonu bende kullanıyorum ve gayet memnunum.Eksileri var ama kullanışlı bir telefon. Benim bir sorunum var.Msn e giremiyorum daha doğrusu ayarlarını heryerde aradım fakat bir türlü yapamadım.Acaba ayarları yapabilen birisi bana da yardım edebilirmi.(Turkcell)
thedeparted 6 tl ise bence harika, her an her yerde msn ye girilebilir yanlız moto q nun tarayıcısı daha az veri kullanıyor olabilir sonuçta windows mobile 6.0 yazılımıyla msn ve tarayıcı bildiğimiz pc uygulamalarına çok benziyor...
powerman61 cihazın içerisinde turkcell internet ve turkcell wap olmak üzere turkcell ile ilgili iki seçenek olması gerekiyor bunlardan birini seçmelisin...
ben sadece SMS ve çift kart olayından alabilirim. Bir gidip göreyim mediaMarkta :D
quote:
Orijinalden alıntı: özgür5353
thedeparted 6 tl ise bence harika, her an her yerde msn ye girilebilir yanlız moto q nun tarayıcısı daha az veri kullanıyor olabilir sonuçta windows mobile 6.0 yazılımıyla msn ve tarayıcı bildiğimiz pc uygulamalarına çok benziyor...
Bence tam tersi moto q'nun msn programı daha çok veri transfer ediyor olabilir zira, moto q daki live messenger söylediğiniz gibi pc'dekine yakın ve profil resimlerini de gösterebiliyordu. Sanırım GM DST Q100'deki Live Messenger'da msn programında profil resimleri görünmüyor, ki haliyle resim her zaman için yazıdan daha fazla veri anlamına gelir...
Hirotaro ; bizle media markt fiyatlarını paylaşırsan sevinirz..
@myk171
yarın(bugün) öğle saatlerinde fiyatını yazarım
arkadaslar bu msn ve facebook girmek için ben telefonda avea ve turkcell kullanıyorum sizce hangisininki daha uygun ve tavsiye edersiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: özgür5353
powerman61 cihazın içerisinde turkcell internet ve turkcell wap olmak üzere turkcell ile ilgili iki seçenek olması gerekiyor bunlardan birini seçmelisin...
Bunları denedim zaten manuel olarak yazıcam ayarları galiba manuel ayarlar elinde olan varsa söleyebilirmi acaba.Telefondan face ye girebiliyorum fakat telefondan msn ye girmeye çalıştığımda hata veriyor acaba msn ninde farklı mı ayarlanması gerekiyor.Bu telefonda msn yi çalıştırabilen arkadaşlar bana nasıl çalıştırdıklarını anlatablirmi lütfen.Şimdiden teşekkürler :)
quote:
Orijinalden alıntı: jonhatendavis
arkadaslar bu msn ve facebook girmek için ben telefonda avea ve turkcell kullanıyorum sizce hangisininki daha uygun ve tavsiye edersiniz?
Turkcell msn ayarlarını atarmısın kardeş ben giremiyorum msn ye.
quote:
Orijinalden alıntı: myk171
Hirotaro ; bizle media markt fiyatlarını paylaşırsan sevinirz..
189TL
@Hirotaro
Telefonun dış görünşüyle ilgili ne düşünüyorsun?
quote:
Orijinalden alıntı: tuğra_
@Hirotaro
elime aldım cihazı.mesaj yazmak oldukça kolay olacak.tuşlar çok küçük değil. birkaç günlük kullanım sonrasında rahat alışılır. malzemesi sağlama benziyor.Dizayn gerçekten hoş ve rahat.Açıkcası benim aklımı çeldi bu cihaz. Ayrıca General Mobile kalitesi de var.
quote:
Orijinalden alıntı: Hirotaro
elime aldım cihazı.mesaj yazmak oldukça kolay olacak.tuşlar çok küçük değil. birkaç günlük kullanım sonrasında rahat alışılır. malzemesi sağlama benziyor.Dizayn gerçekten hoş ve rahat.Açıkcası benim aklımı çeldi bu cihaz. Ayrıca General Mobile kalitesi de var.
Açıkçası benim aklımı da çeldi ancak bu zamana kadar hep işletim sistemli telefon kullandım, bunun yanında da çift hatta ihtiyacım olacak gibi duruyor. Ne yapacağıma karar veremedim aslında...
Bu telefondan bende almayı düşünüyorum.Tüm yorumları okudum fakat analog tv hakkında birşey göremedim.Tv kalitesi nasıl acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: ikizmert
Bu telefondan bende almayı düşünüyorum.Tüm yorumları okudum fakat analog tv hakkında birşey göremedim.Tv kalitesi nasıl acaba?
Analog TV özelliğinden kimse bahsetmedi zira cihazda analog TV özelliği mevcut değil...
quote:
quote:
@Hirotaro
Bu mesele benim için çok önemliydi.. Eğer dediğin gibi dizaynı şıksa ciddi ciddi düşünüyorum bu telefonu almayı
quote:
quote:
quote:
@Hirotaro
Bu mesele benim için çok önemliydi.. Eğer dediğin gibi dizaynı şıksa ciddi ciddi düşünüyorum bu telefonu almayı
189TL ye alınabilecek en iyi tel diyebilirim.Hoş daha kullanmadım ama , elimdekilerden birini satarsam 1 gün bile beklemem bunu almak için.
quote:
quote:
quote:
quote:
@Hirotaro
189TL ye alınabilecek en iyi tel diyebilirim.Hoş daha kullanmadım ama , elimdekilerden birini satarsam 1 gün bile beklemem bunu almak için.