Şimdi Ara

General Mobile'ın Tam Q Klavyeli; Msn, Facebook ve Java Özellikli Çift Hatlısı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
416
Cevap
0
Favori
58.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu teli almayı düşünüyorum ama inceleme fırsatım olmadı bi türlü. Tek merak ettiğim konu ekran kalitesi. Yani ne kadar kötü olabilirki? çok mu kötü bi ekranı var screanshot yapıp ekran resimlerini buraya koyabilirseniz çok iyi olur. Merak eden başka arkadaşlarda var...
  • Ben hepsiburadadan şiparişi verdim. Birde hediye olarak yanında araç şarj cihazı vereceklermiş. Bu akşam yada yarın elime ulaşır. Gelince fotoğraflarını çekip koyarım buraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seiko1

Ben hepsiburadadan şiparişi verdim. Birde hediye olarak yanında araç şarj cihazı vereceklermiş. Bu akşam yada yarın elime ulaşır. Gelince fotoğraflarını çekip koyarım buraya.

Valla çok iyi olur kardeş
  • Hirotaro

çok saolasn fiyat bilgisi için bi kac zmn giremedim de nete kusura bakma....
  • quote:

Ben hepsiburadadan şiparişi verdim. Birde hediye olarak yanında araç şarj cihazı vereceklermiş. Bu akşam yada yarın elime ulaşır. Gelince fotoğraflarını çekip koyarım buraya.

şimdiden hayırlı olsun resimleri bekliyoruz en kısa surede
  • Teşekkür ederim. Dün bekledim ama gelen giden olmadı. Bugün gelir büyük ihtimalle.
  • Kullananlardan resim bekliyoruz
  • http://img18.imageshack.us/i/gm025.jpg/][img=http://img18.imageshack.us/img18/9915/gm025.th.jpg

Kutu içeriği...
  • quote:

Teşekkür ederim. Dün bekledim ama gelen giden olmadı. Bugün gelir büyük ihtimalle.

Kardeş gelen giden yok mu hala?

Edit: Hayırlı olsun kardeş.. İlk izlenimler nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuğra_ -- 28 Ekim 2009; 15:51:18 >
  • Kasası falan çok sağlam geldi bana. Kesinlikle fiyatının üzerinde kalitede. İçinden 2gb hafıza kartı çıktı ama ben 4gb'lık taktım porblemsiz gördü. Mp3 çaldım biraz, dışarıya iyi ses veriyor. Mesaj yazmak çok zevkli :)

General Mobile'ın Tam Q Klavyeli; Msn, Facebook ve Java Özellikli Çift Hatlısı
  •  General Mobile'ın Tam Q Klavyeli; Msn, Facebook ve Java Özellikli Çift Hatlısı
  • Ekran kalitesi de tatmin edici seviyede gibi görünüyor.. Benim için telefonun en temel kullanım amacını çok rahatlıkla yerine getirebilecek bir telefon Yani SMS
  • Şuan kullandığım iki telefona göre (6300 ve samsung s3500) biraz kötü. onlar 16milyon renk desteklediği ve çözünürlükten ötürü fark var ama rahatsız edici birşey yok.
  • Klavyenin kullanımı rahat mı peki? İlk izlenimlerinden bahseder misin genel olarak
  • Tuşlar iyi, belki parmakları kalın biri için sorun olabilir bilmiyorum ama ben iki elimi kullanıp mesaj yazabiliyorum. Yanlışlıkla başka tuşa basmadan yazılabiliyor mesaj. Biraz daha alışınca çok rahat olacak gibi.
  • Parmaklar konusunda sıkıntı yok

Buradaki Evkur'da çalışan tanıdığımla konuştum. O hafta sonuna kadar Evkur'a bu telefonun geleceğini söyledi.. Onu bekleyeceğim ben olmadı Hepsiburada'dan vereceğim siparişi
  • Vodafone ayarları cihazın üzerinde var ama eksik galiba bişeyler. Nete girmek için ayarları arıyorum onuda halledince başka problem yok. Birde tuş kilidini bulunca tam olacak. Bi kullanma kılavuzuna bakim :)
  • Saol dostum resimler çok açıklayıcı olmuş. Ekran okadarda kötü görünmüyo =)
  • quote:

Şuan kullandığım iki telefona göre (6300 ve samsung s3500) biraz kötü. onlar 16milyon renk desteklediği ve çözünürlükten ötürü fark var ama rahatsız edici birşey yok.

seiko,
    Bende iki seneden beri 6300 kullanıyorum fakat 6300 ikinci telefon olarak kullanıyordum genelde yatıyordu yani telefon. Diğer telefonum sorun çıkartınca birinci telefon olarak kullanmaya başladım ve şarj olayı beni bitirdi. Sıfır batarya aldım o bile bir gün dayanmıyor iki batarya ile geziyorum. Netten baya inceledeim ve yorum okudum General Mobile'nin bu telefonu ile ilgili şarj sorunundan bahseden çıkmamış.
    Senden ricam şarj konusu hakkında 6300 ile bir kıyaslama yapabilir misin?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.