Şimdi Ara

General MObile GM5 vs GM5 DUAL SIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Linklerini aşağıda paylaştığım GM5 telefonların biri dual simli diğeri tek simli
    dual simli olan daha pahalı olması gerekirken 10 TL daha ucuz
    bunun özel bir nedeni mi var yoksa tek simli olan telefonun bilmediğimiz extra bir özelliği daha mı var ki fiyat bu şekilde?

http://www.hepsiburada.com/general-mobile-gm5-p-HBV000002PVYK

http://www.hepsiburada.com/general-mobile-gm5-dual-sim-p-HBV000002ET05?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=p&utm_content=p&utm_term=k&wt_pc=akakce.p.k.pc&v=1.13.3

• Bence 2telefonada o para verilmez.
    Ama çift hatlılar ithalatçı garantili idi galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 3 Ocak 2017; 21:1:58 >
  • bu telefonları iyi sanıyordum. tek hatlısını alacaktım
    bu fiyatlara daha iyi önerilerin var mı?
    doğru telefonu satın almak istiyorum
  • Şuan kullanıyorum ama kesinlikle tavsiye etmiyorum gm5 i çok az farkla mi5 alınır hocam.

EDİT : gm5 plus sandım hocam ben plus olanı kullanıyorum ama her türlü sıkıntı mevcut ekran da aşırı ısınmadan

dolayı yanık gibi garip bir görüntü konuşurken karşı tarafın sesini duymuyorum bile farklı bir telefon bakmanızı öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rüzgarbey34 -- 4 Ocak 2017; 13:5:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selim1985

bu telefonları iyi sanıyordum. tek hatlısını alacaktım

Hocam Biraz fiyatı 100tl arttirabilirseniz mi5 yada c5'e bakılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

quote:

100 TL fark yok ki, 500 tl den fazla fark var yoksa evet 100 TL arttırabilirim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

quote:

100 TL fark yok ki, 500 tl den fazla fark var yoksa evet 100 TL arttırabilirim

Gm5'i biraz daha fazla sanıyordum linke tiklayinca anladım :).Kusura bakmayın.

Mi4 (4g) ve k5 plus işinizi görecektir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhabalar
    ben general mobile gm5 plus kullanıyorum, fiyatına göre özellikleri çok iyi, bundan önce samsung kullanıyordum, her iki telefonda çift sim kartlı, samsung kullanırken hiçbir sıkıntı yaşamamıştım fakat bu telefonda şöyle bir sıkıntı var.
    Hattın birisi ile görüşürken, diğer hattan aradıklarında aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyor.
    Ayarlardan uğraştım birşey bulamadım.Müşteri hizmetlerini arayıp sordum bana söyledikleri bu şekilde olduğu,
    Çözüm olarak her iki hattı birbirine yönlendirmem söylendi, bana çok mantıksız geldi, hattın birisi şahsi numaram diğeri şirket hattı, bu konu hakkında bilgisi olan arkadaş var mı? Bana fikir verebilir misiniz.
    Devir teknoloji devri böyle bir telefon üretilmiş bu kadar önemli ayrıntı nasıl atlanır, yada müşteri hizmetleri bilmiyor olabilir mi:)
    Lütfen bilginiz var ise acil cevabınızı bekliyorum, teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.