Şimdi Ara

★ General Mobile GM 9 Pro ★ ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı! (388. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.818
Cevap
89
Favori
320.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Pasa86 kullanıcısına yanıt

    Hadi ben 1400e aldım sıfırını 2799 dan alan için can sıkıcı bi durum hem amiral gemisi parası öde hemde sadece biriki yalan güncelleme ile sorunlu cihazla tırmala dur. Bende sadece karşıya ses gitmeme sorunu vardı gürültü engelleyici mikrofonu bantla kapatınca bu sıkıntıyı yaşamaz oldum varsa ses ile ilgili sorunu olan deneyebilir öncesinde kılıfa yapıştırmıştım nasılsa aynı mevzu diye işe yaramamıştı ne zamanki cihaza bantı direk yapıştırdım kimse sesin gelmiyo demez oldu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hanibene H kullanıcısına yanıt

    Ben bu cihazı kullanırken yakın tutuyordum ağızdan biraz uzak tutunca ses alamıyordu karşı taraf bant yapıştırmamıştım yani...

  • Gm9 Pro ya uygun cüzdanlı askılı kılıf bulamadım, benzeri ebatta hangi telefon vardır?

  • Yaklaşık 3 yıldır GM 9 Pro kullanıyorum. Son altı aydır GPS sorunu yaşıyorum. Bazen konumu ya çok zor buluyor ya da hiç bulmuyor bazen de sorunsuz çalışıyor. Sorun çıktığında telefon kapat/aç yapıyorum ancak yine düzelmiyor. Buna benzer bir sorun yaşayıp çözen oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scopus kullanıcısına yanıt

    ben konum bulma konusunda tapu kadarstroya uygulamasında bir sıkıntı olduğunu yazmıştım konum bulmada zorlanıyor diye sizde nasıl google haritalar uygulamasında mı sorun oluyor?

  • arkadaslar gm21 plus tavsiye edermisiniz? Turk mali denince insan 2-3 kere dusunuyor sonucta ekran kalitesi nasildir montaj problemleri varmidir kamer performansi nasildir daha dogrusu genel olarak bu marka nasildir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam konuya biraz göz atarsanız güncelleme sözü verip, sonradan vermeyen bir firma olduğunu anlarsınız, sözünde durmayan bir firma ile işiniz olmasın diye kimse bu ve muadili telefonu önerirmi bilemem alıp almamak size kalmış

  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt

    hocam cok yerde denk geldim bu guncelleme sikayetlerinede bu paralara markalardan yazilim destegi beklemek ne bileyim cok iyi niyetli bir yaklasim sanki. Ama 21 plus yeni seri android 11 le geliyor falan bilemedim. Ben kamerasini merak ediyorum iddalilarmis varmi bilgin ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GM 9 Pro modeli de kamerada iddialı idi ama şimdi 5-6 saniye deklanşör süresi var. Yani çek diyorsun 5-6 saniye kıpırdamadan beklemek zorundasın. Bunun gibi sonradan ortaya çıkan sorunları güncelleme ile çözmedikden sonra iddialı olsa ne olacak... Ayrıca firma ben ucuz satıyorum bu yüzden güncelleme vermiyeceğim demedi. Aksine 3 sene güncelleme sözü vardı... Bu söze rağmen bir sene sonra güvenlik güncellemeleri dahil hepsi kesildi. Sözler vaadler havada kaldı. Kısaca hepsi bir tarafa sözünü tutmayandan, satış yapmak için yanlış beyanda bulunandan mal almayacaksın. Neymiş yerli firma imiş. İnsan kendi milletini aldatır mı ? Bizi aldatan nasıl bizden olabilir ki?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazikki haklisin hocam bosuna yerli mali denildiginde uzaklasmiyor insanlar. Bir videoda izledim bu sefer guncelleme hakkinda kesin bilgi verilmemis direk 11 le cikarmislar acaba dedim yeni seride toparladilarmi.. Neyse ben birazda vivoyu arastirayim cevaplar icin tesekkurler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt

    Google Maps, Yandex Maps ve Here'da da bu konum bulma sorunu oluyor. Hatta bu sorun çıktıktan sonra GPS Test uygulamasını indirdim. Orada da uydu bulmada sorun yaşıyor. Bazen de kendiliğinden bu sorun düzeliyor. Son zamanlarda sıklaştı bu sorun. Donanımsal gibi duruyor.

  • hocam, kullanmadım ama alcatel bile alsanız güncelleme alırsınız,güvenlik güncellemesi bile verseydi gm 9 pro ya çok güzel satış rakamlarına ulaşırdı

  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt

    Evet bu gm9 nasil bir cihazsa millet baya övmüş. valla hocam dedigim gibi zaten 11 le gelen cihazdan guncelleme beklemem acikcasi.. yeterki kasasi saglam olsun garip garip hatalari olmasin mesela bana deklansor sorunu dedin direk mide bulandi bende bir telefonun zamanla kamerasi nasil sorun cikarabilir dedim. Yada bir gm21 plus yorumu okudum whatsappta yazarken kasiyor demis 4gb ram mesaj yazarken nasil kasabilir? Biri odaklama sorunu var demis ama cogunluk gm bu sefer guzel is yapti demis vsvs.. Bakalim bir firsat bulunca magazada kurcalayip karar verecegim iphone fiyatlari az uygun olsa ugrasilacak cihazlar degil androidlerde iste cografya kader diyoruz :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 3 Kasım 2021; 21:19:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok şükür elimden düştü de ekranı kırıldı :)

    yerine samsung s20 fe aldım.

    bunu da artık benim oğlana tablet niyetine belki yaptırırım.

    kalanlara bol sabırlar..

  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt

    GPS driveri sorunlu. Google maps haricinde ki, google playdan indirdiğim yazılımlar çalışmıyor. GPS test programı ile bakın hiç uydu bulamaz. Müşteri hizmetlerin deki kişiler bir halt bilmediği için defalarca söylememe rağmen sorunun benden kaynaklandığını kendilerine farklı bir gm 9 pro ile de aynı sorunu yaşadığımi söyledim hayal kurmayın beyefendi dedi 🤣 onlara iletilen böyle bir sorun yokmuş 😂 insanların aklı ile dalga geçip teknolojik gelişmeler yapıyoruz demeleri ile neyi kast ediyorlar bilmiyorum. 8 Kasım 2021 oldu dünyaca sorun var firma bir halt yapmıyor. Ünlü genel müdürleri sorun yok günceliz diyor ama müşteriler öyle demiyor. Ucuz diye bu markanın ürünlerini almak pişmanlık olur zaten dikkat ettiyseniz. Millet uyanmasın diye yeni cihazların konusu dahi forumda açılmıyor. Bu kadar hain bir firma bunların satıştan elde ettiği paralar boğazlarında dursun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pasa86 kullanıcısına yanıt

    geçenlerde hepsiburada nın internet sitesinde gezinirken TCL marka bir cep telefonu modeli gördüm 2 bin tl bandında güncel android işletim sistemi olan üstelik sony imx 582 lens barındırıyordu; bu telefonun yerine tercih edilebilir, alan insanlar vardır mutlaka tam benlik bir telefon işimizi gayet güzel görebilir kanaatindeyim

  • Fiyatlar ateş pahası.. ben de Samsung m12 128gb alarak veda etmek üzereyim GM 9 pro macerama. Samsung bu güne kadar hiç üzmedi. Uzecegini sanmıyorum, ses kayıt gibi yakından doküman fotosu çekmek gibi basit işleri yapamıyorum en azından bunları yaparım, biraz performanstan odun veririm, hiç olmazsa güncel güvenlik yazılımı alırım, basit işlerimi görürüm. GM 9 pro yu tablet niyetine kullanicam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aktif konu burasi diye buraya yaziyorum gm 21 plus baya baya tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bu saatten sonra gm den telefon önerseniz bile bu firmadan bir kere ağzı yanan insanlar için pek bir faydası olmayacaktır... bir kere ceremesini çeken insana bu firmanın mallarını bedavadan biraz daha ucuz verseniz bile zannetmiyorum bir daha firmadan telefon alacağını

  • 
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.