Şimdi Ara

★ General Mobile GM 9 Pro ★ ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı! (270. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.819
Cevap
88
Favori
328.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün dizi izlerken her şey düzgündü bir sonraki bölüme geçtim ve hoparlör cızırtı yapmaya başladı full seste dolbyyi açınca cızırtı yapıyor Dolby kapalı olursa çok az oluyor hoparlör bozulmuş olabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agino A kullanıcısına yanıt
    Bir sıkıntı yok, arada geliyor volte simgesi sonra kayboluyor.
  • Jester61 kullanıcısına yanıt
    Farklı kaynaklardan deneme yaptinizmi ses kalitesinden olabilir

• Evet spotifydan müzik açıyorum özellikle bazı şarkılarda çok fazla yapıyor

• Flaşın tam altındaki kısma basınca gıcırdama sesleri geliyor böyle aşırı değil ama bildiğiniz gıcırdıyor sanki oranın altında boşluk var gibi tam anlayamadım. Bir tek bende mi böyle bakabilir misiniz acaba ? Flaşın altına ve o kısımlara bastırınca oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: wholelottared

Flaşın tam altındaki kısma basınca gıcırdama sesleri geliyor böyle aşırı değil ama bildiğiniz gıcırdıyor sanki oranın altında boşluk var gibi tam anlayamadım. Bir tek bende mi böyle bakabilir misiniz acaba ? Flaşın altına ve o kısımlara bastırınca oluyor.
    Bende de aynı. Forumdaki birçok kişinin aynı durumu bahsettiğini görebilirsin geçmiş yazışmaları okursan ama o konuşmaları bulman lazım :D
  • Telefonunda şebeke, telefonla konuşurken sesin kesilmesi, karşı tarafın sesinin az gelmesi. bu problemleri yaşayan var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wholelottared

Flaşın tam altındaki kısma basınca gıcırdama sesleri geliyor böyle aşırı değil ama bildiğiniz gıcırdıyor sanki oranın altında boşluk var gibi tam anlayamadım. Bir tek bende mi böyle bakabilir misiniz acaba ? Flaşın altına ve o kısımlara bastırınca oluyor.
    Bende Gicirdama sesi yok ama evet bastırınca altında boşluk olduğu anlasiliyor. Saplantı yapıp durup durup da bastirmayin hocam flaş falan zarar görür yok yere, uzulursunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • musq kullanıcısına yanıt
    Bence seriler de fark var ya ,mesela bende yok durum

• musq kullanıcısına yanıt
    Ohhh, böyle tek bende değilse süper. Nerdeyse sorunlu cihaz diye düşünecektim ve garantiye gönderecektim... GM 5 Plus ve GM 6'dan çok çektim bu konuda, o yüzden artık paranoyak oldum sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholelottared -- 13 Temmuz 2019; 21:0:2 >
  • Luka Modric kullanıcısına yanıt
    Yanlış soru. Yaşamayan var mı diye sorsanız daha iyi olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bYUğur

Bence seriler de fark var ya ,mesela bende yok durum
    Rüzgarlı bir ortamda yada gürültülü bir ortamda konusma yaptinizmi hiç mesela ben birgün dolmuşa bindigimde pencereden gelen rüzgardan dolayı karşı taraf sesimi duymadı yada gürültülü bir ortamda konuşurken sesim çok anlaşılmıyor ama sessiz ortamda sorun yok pie ile çözüldü sanmıştım ama çözülmemiş malasef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawash35 -- 13 Temmuz 2019; 23:4:38 >
  • sawash35 kullanıcısına yanıt
    Gıcırtı sorununu yaşıyor musunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholelottared -- 13 Temmuz 2019; 23:24:12 >
  • lawyer25 kullanıcısına yanıt
    Gıcırtı sorununu siz de yaşıyor musunuz ?

• Bahsedilen sorunlar içerisinde bi o gıcırtı sorunu yok bende. Diğerleri full çeker :))

• Bildirim ışığını yeşil rengi dışında kullanabilen var mı

• sawash35 kullanıcısına yanıt
    Rüzgarlı ortamda her telefon yapar sanırım, gürültülü ortamda maalesef vasat haklısınız, gürültü engelleyici gibi bir özellik yok, iphone da o özellik çok iyi gürültüyü kesiyor direk cihaz, bizim cihazı da o özellik yok ve mühendisleri işten anlamıyorlar adamlar nasıl konumlandırmışlarsa mikrofonu anlamıyorum
  • Şuan Trabzon'da koydeyim internetim ve şebeke çekiyor bende sorun yok annemde iPhone 6s plus var onla aynı çekiyor Vodafone.kesik gitme sorunu yok karsi tarafın seside gayet net heralde çok şanslıyım ama şu hoparlör sıkıntı of cokda güzeldi :D

• ★ General Mobile GM 9 Pro ★  ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı!
    Ben dolbyi bu şekilde kullanıyorum kulaklıkta ve hoparlör olarak daha iyi ses aldığımı düşünüyorum. Poweramp equalizer ayarimi yaptım. Deneyin memnun kalırsınız

• Poweramp da dolby atmos'un farkını hissedemiyorum hocam
  • 
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.