Şimdi Ara

★ General Mobile GM 9 Pro ★ ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı! (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.819
Cevap
88
Favori
328.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bradenburg

Neden bekliyorsun alsaydın

Alıntıları Göster
    Almadığı mı nereden çıkardınız??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamiryov

Arkadaşlar çalışan bir Google Kamera buldum ;
    https://forum.xda-developers.com/mi-a2/themes/google-camera-app-fastboot-t3828900

Uygulama ilk açıldığında siyah ekran veriyor ama telefondan uygulama değiştirme menüsüne girip başka bir uygulama açın ve sonra kameraya geri dönün kamera açılıyor. Ayarlar > Developer Settings'ten Fix Black Level açın.

Portre modu yok ama Lens Bulanıklığı iş görüyor. Ön ve Arka Kamerada Lag var.

bahsettiğim APK bu arkadaşlar . sıkıntılı. fotoğraf çekerken nefesinizi tutmanız lazım :) ancak bariz daha kaliteli çekiyor . sıkıntı su ;
    belirli periyotta sürekli fotoğraf çekmeye çalışıyor uygulama çekmiyor ama . yine de kenarda dursun . root veya cameraapi vs istemiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ibrahimtonbul kullanıcısına yanıt
    Optik odaklama olsaydı on numara olacaktı
  • Arkadaşlar uzun süredir gözüme kestirdiğim A50 modelinin ÖTV zammından sonra 2800lere dayanmasının ardından GM9 Pro'ya yönelmiş bulunmaktayım.Uzun süreli kullanıcılara bir sorum olacak.Telefonun kamera ve batarya konusunda tatmin ettiğini söyleyebilir misiniz? Beklentilerimi ve gerçekleri karşılaştırıp bu telefonu almayı düşünüyorum. Not:Şu anki telefon iphone 5s
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcMysticCat

Arkadaşlar uzun süredir gözüme kestirdiğim A50 modelinin ÖTV zammından sonra 2800lere dayanmasının ardından GM9 Pro'ya yönelmiş bulunmaktayım.Uzun süreli kullanıcılara bir sorum olacak.Telefonun kamera ve batarya konusunda tatmin ettiğini söyleyebilir misiniz? Beklentilerimi ve gerçekleri karşılaştırıp bu telefonu almayı düşünüyorum. Not:Şu anki telefon iphone 5s
    Kamera olarak iPhone 8 plus la karşılaştırılıyor. Dxmark puanları birbirine yakın. Kendim karşılaştırmasını için birşey diyemem. Ama a50-a9-gm9 pro kamera karşılaştırması var youtube da. Gm9 daki Sony lens mi8 -mix3 gibi telefonlarda var. Bu nedenle kamera olarak endişelenecek bir durum yok.
    Batarya gekirsek, 4000 mah bataryalı xiomi de kullandım. En fazla 12 saat ekran aldım onlarda. Gm9 3800 batarya ile bana 43 saat bekleme, 14.5 saat ekran vermeyi başardı. Ki bataryayi sorgulaman gereken en son telefon diyebilirim. Bunun üstünu sanırım 5500 bataryalı max 3 de görürsün.

• BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    Hocam batarya performansı redmi note 7 den iyi yani? Yoksa yakın değerler mi alırlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcMysticCat

Arkadaşlar uzun süredir gözüme kestirdiğim A50 modelinin ÖTV zammından sonra 2800lere dayanmasının ardından GM9 Pro'ya yönelmiş bulunmaktayım.Uzun süreli kullanıcılara bir sorum olacak.Telefonun kamera ve batarya konusunda tatmin ettiğini söyleyebilir misiniz? Beklentilerimi ve gerçekleri karşılaştırıp bu telefonu almayı düşünüyorum. Not:Şu anki telefon iphone 5s
    Pişman olmazsın.
  • BusteID B kullanıcısına yanıt
    Note 7 den iyidir hocam. Redmi 5 plus kullanıyorum. Her türlü gm9 2 saat fark atar

• Daha önceden bağlantı kurmakta sorun yaşamadığım Mi Box 4 (Android TV) ile bugün nedense hiç bağlantı kuramadım. :/

ekranın android tv hedefine yayınlanması sona erdi

Uyarısı ile anında kapanıyor.

• Cihazın pilinin masallahi var .tek sevmediğim tarafı sinyal ve wifi çekimi az..
    ★ General Mobile GM 9 Pro ★  ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı!

• arkadaslar anneler gününe özel kampanya olacak mı? anneme telefon alacağım da bataryası ve kamerası iyi olan bir telefon arıyorum bu telefon iyi gibi. başka telefon önerisi olan var mı?
  • oikujoo kullanıcısına yanıt
    Malum telefonlar f/p göre değerlendirilir. (değerlendirilmelidir) Bu forumda konuşulanlar telefonun alınıp alınamayacağundan ziyade nasıl geliştirileceği(güzelleşeceği). Bu telefona özellikle bu fiyat aralığında sahip olupta pişman olan varsa bence biraz düşünmeli. Ufak tefek meseleler var elbet ama çoğu telefonda var. Gm den başka akıllı telefon kullanmadım. Önceki ürünlerde can sıkan şeylerle bu üründe karşılaşmadım. Siz yine de internette sürüsüyle bulunan karşılaştırma ve performans videolarını, yazılarını bi inceleyin. Bazılarında fiyat şimdikinden 1000 TL fazla olduğu zaman karşılaştıtılmış. Ona rağmen performans takdir ediliyor. Şimdiki durum fiyat olarak çok daha avantajlı. Hep gm kullandım ama bunu bir fanboy zihniyetiyle değil. Telefon alacağım zaman araştırmalarında f/p olarak hep gm denk geldi. Yoksa bunun fiyatı 3000 TL civarında sabit kalsaydı zor olurdu almam.

• Mate 20 lite ile kiyaslarsak hangisi iyi. Fiyattan bagimsiz olarak.

• Ben de bu telefonu almak niyetindeyim birçok inceleme videosu izledim.özellikleri açısından benim tüm ihtiyaçlarımı görecek özelliklere sahip fiyat olarak da bu devirde alınabilecek telefonların başında gelmekte.tek kafamı kurcalayan sorun okuduğum kullanıcı yorumlarında konuşma esnasında karşı tarafa sesin boğuk gitmesi, sesin kesilmesi, sesin derinden gitmesi gibi problemler okudum.Böyle bir durum var mı ?
  • awesomeone A kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam ben böyle bir problem yaşamadım. Gerek kulaklıkla gerek normal olarak konuşmamda.
  • Dr. Ferhat D kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de bakmıştım. Karşılaştırma da benzer özellikler var. Şimdi ekran gövde oranı tasarım tercih meselesi ama mate 20 önde. İşlemci olarak kirini pek bilmem ama antutu puanı general mobile da daha iyi. Kamera özellikleri mate 20 nin de fena değil. Ben amoled ekran taraftarıyım mate 20 de ips var ama bu da tercih meselesi. Sözün kısası fiyat göz ardı ettiğimizde ben yine gm derim

• anneler gününe kadar bekleyeyim bari indirim olursa alacam bi tane biraz ben de kullanırım beğenirsem kendime de alırım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Ferhat

Mate 20 lite ile kiyaslarsak hangisi iyi. Fiyattan bagimsiz olarak.
    Huawei Mate 20 Lite'nin; markası, kamerası, görüntüsü dışında, (9Pro'ya karşı) çok da ustun diyebileceğimiz bir özelliği yok...

Hatta Amoled ekran, Snapdragon işlemci, Dolby destekli Stereo Hoparlor, uzun pil omru gibi ekstra özellikleriyle GM 9 pro daha onde...Hatta yazilim desteği gelirse kamerası bile guzel

Bu modeli farklı, eski GM imajını kafanızdan silin.Kronik diyebileceğimiz bir sorunu şimdilik yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 5 Mayıs 2019; 17:23:50 >
  • oikujoo kullanıcısına yanıt
    Epey sitesindeki yorumlara bakınca

Gm nin kendi sitesinde GM101 koduyla cihazı 1530 tlye alınabildiği yazıyor
    Süper fiyat bence
    Çift simlisi de gelmiş

Ben 1650ye almıştım 1 ay önce çift simli

1530 tl çift sim süper fiyat

Bu arada üstte mate20lite denilmiş
    O fiyata çıkınca redmi note 7 de düşünülebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Epey sitesindeki yorumlara bakınca

Gm nin kendi sitesinde GM101 koduyla cihazı 1530 tlye alınabildiği yazıyor
    Süper fiyat bence
    Çift simlisi de gelmiş

Ben 1650ye almıştım 1 ay önce çift simli

1530 tl çift sim süper fiyat

Bu arada üstte mate20lite denilmiş
    O fiyata çıkınca redmi note 7 de düşünülebilir
    İkinci hat yerine hafıza kartı takılabiliyor mu?

• 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.