Şimdi Ara

★ General Mobile GM 9 Pro ★ ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı! (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.819
Cevap
88
Favori
324.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sokaktaki ucuncu adam

Hocam ben de sizinle aynı durumdayım. Şu şebeke ve ses mevzusu konusunda içim rahat olsa anında değiştireceğim telefonu.

Alıntıları Göster
    Evet keşke Problem olmayacağını bilsek, Cihaz güzel özellikleri ve Fiyatı Diğer Muadillerine Göre Çok İyi, Ama bu şebeke olayı çok mühim bir konu şuan kullandığım cihazdan hiç memnun değilim bu konuda, alacağım cihazdada böyle sorunlar olsun istemiyorum,
    Kullanmıyacağım özellikler için kalkıpta telefona 3000 tller vermek istemiyorum, Eğer dediğimiz sorunlar olmaz ve cihaz beklentilerimizi karşılarsa alıp 2-3 sene kullanabilirim diye düşünüyorum

• ★ General Mobile GM 9 Pro ★  ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı!

Bu şekilde Reklam çıkıyor
    Sebebi ne olabilir

Yüklü uygulamalarım:

★ General Mobile GM 9 Pro ★  ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar merhaba. Bende aldım telefondan gelir gelmez android pie güncellemesine geçtim. Fakat kamera video çekerken durduruldu hatası veriyor. Çözüm için bir öneriniz var mı?
  • sezarim kullanıcısına yanıt
    Hard reset at hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HLLBN

Hard reset at hocam.
    Bir sürü şey kurduk. Başka yazılım falan yüklesek kullansak olmaz mı? Son çare atacaz hard reset ama daha yeni bir telefonda bu sorunu yaşamak can sıkıcı açıkcası.
  • Selamlar arkadaşlar kasımdan beri gm9 pro kullanıcısıyım pie güncellemesiyle eksik gördüğüm noktalar cam2 apı kapatılması ile gcam kullanamamamız, dolby atmos özelleştirmeleri kısıtlanması , parmak izi daha yavaş ,gm'nin whatsapp hattına yazdım şikayetçi olduğumuzu ilgili birime iletildi dendi umarım düzeltirler çünkü herkes şikayetçi siz ne düşünüyorsunuz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sezarim kullanıcısına yanıt
    Cihazın yeni olmasından ziyade, temiz yazılım yüklemek gibi düşünün.

• Ercleihda E kullanıcısına yanıt
    Beta 2

• HLLBN kullanıcısına yanıt
    Beta 2 ye dönmeye üşeniyorum açıkçası bide düzeltme yapmak zorundalar baskı var üzerlerinde bir hafta daha yapmazlarsa sanırım bende beta 2ye geçicem

• Arkadaşlar. Menuye girdiginizde ustte son kullanilan programlar ve son aranan kisiler cikiyor android 9da. Onlari nasıl kapatabilirim bilgisi olan varmi.. Resim koymayı beceremedim

• Merhaba arkadaşlar,
    android pie güncellemesinden sonra arka kamerayı açtığımda siyah ekranda bekliyor ve "Media server died" hatası verip kamera uygulaması kapanıyor.
    Hard ve soft reset attım ancak sorun çözülmedi benzer bir sorun yaşayan var mı acaba?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: retrofelix

Merhaba arkadaşlar,
    android pie güncellemesinden sonra arka kamerayı açtığımda siyah ekranda bekliyor ve "Media server died" hatası verip kamera uygulaması kapanıyor.
    Hard ve soft reset attım ancak sorun çözülmedi benzer bir sorun yaşayan var mı acaba?

Teşekkürler.
    Komik belki ama kameraya sıkıca bastırdım ve düzeldi..
    Bu duruma söyleceyek söz bulamıyorum. GM yapmış gene yapacağını..
  • Pro Dualler Yani çift simliler için dağıtılmaya başlandı sanırım. Ben bir süre yüklemeyeceğim. Geri bildirimlere göre hareket edeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend_84

Evet keşke Problem olmayacağını bilsek, Cihaz güzel özellikleri ve Fiyatı Diğer Muadillerine Göre Çok İyi, Ama bu şebeke olayı çok mühim bir konu şuan kullandığım cihazdan hiç memnun değilim bu konuda, alacağım cihazdada böyle sorunlar olsun istemiyorum,
    Kullanmıyacağım özellikler için kalkıpta telefona 3000 tller vermek istemiyorum, Eğer dediğimiz sorunlar olmaz ve cihaz beklentilerimizi karşılarsa alıp 2-3 sene kullanabilirim diye düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Son serilere bak... Onlarda ses sorunu yok

Dediğim gibi ben dün aldım, kalite olarak diğer telefonlardan pek farkı yok. Dandik Çakma telefonlar gibi depil yani

Beni rahatsız eden 3 şey var;

- 4.5 g ikonu çok kötü duruyor

- Ses stereo olmasına rağmen "Dolby Atmos" da pek ayar yok... (android pie'de)

Doğru ayarları yapamazsan ses teneke gibi çıkıyor.

- Bir de bazen şarj aleti azıcık cızırdıyor ama ses sınradan kesiliyor(bilmiyorum, belki de bu sorun hepsinde yoktur)

• memcho kullanıcısına yanıt
    Evet bana da gelmiş otomatik indirmiş sanırım . Bizde yaşanmaz belki pie problemleri ne derseniz

• OenomausHAN O kullanıcısına yanıt
    Valla 1 haftadır kullanıyorum. Nova Launcher satın aldım Navigation barı kaldırdım özelleştirdim istediğim ayara getirdim. Şimdi güncelleme için navbarı eski haline getirmem gerekecek. Sonra hard reset arkasından güncelleme ve tekrar hard reset. Çünkü anca böyle verimli olacağı söyleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memcho -- 9 Nisan 2019; 20:54:39 >
  • Çift sim için QFIL rom yok şuan

O yüzde Pie Beğenmezsek geri dönemiyoruz sanırım, bu sebeple birimizin QFil rom oluşturması gerek ama benim bilgim yok.

• OenomausHAN O kullanıcısına yanıt
    İyi geceler, Hocam kurdunuz mu? Sıkıntı var mı? 4.5g simgesi nasıl
    Dual cihazlarda pie nasıl, çift hat çalışıyor mu?( belki bozulduysa diye ;) )

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Çift simliye yükledim güncellemeyi ama görsel hali pek hoşuma gitmedi tabi kişiye göre değişir. Kamera da hdr açık geliyor kapatırsanız eskisinden hız olarak bir farkı yok. Parmak izi okuyucusu biraz daha yavaş okuyor eğer düzeltilebiliyorsa haber edin.

• 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.