Şimdi Ara

General Mobile GM 9 PRO 1299 ₺ Amazon.com.tr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
3.541
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • General Mobile Gm 9 Pro Dual Akıllı Telefon, 64 GB, Altın (General Mobile Türki...
    www.amazon.com.tr
    General Mobile Gm 9 Pro Dual Akıllı Telefon, 64 GB, Altın (General Mobile Türkiye Garantili): Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07NP2ZP36/ref=cm_sw_r_sms_c_api_i_P7.REbKG5CCPQ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefon Sıkıntılı

1-2 Ay Bekleyin Coronadan Dolayı Firmalar Telefonda İndirime Gideceği Kesin

+ Yeni Modeller Tanıtıldı
    + 5G li modellerin piyasaya girmesi yakın
    + Corona Nedeniyle Dünya Ekonomik Krizin Oluşması
    + Corona Nedeniyle Telefon %80 Satışların Azalması
    + Yeniden Üretime Geçilmesi

Samsung’un kazancı yüzde 60 düştü
    https://www.yenisafak.com/teknoloji/samsungun-kazanci-yuzde-60-dustu-3468931

Samsungun Önümüzdeki 2 Ay İçinde Kazancı %80 düşecek

samsung s20 ultra 12500 tl (Düşüşü izleyin 2ay sonra 7500 - 8000 tl ye gelecektir)
    Fiyatına göre güzel denilecek türden cihaz. GM her zaman ki gibi bunda da ne güncelleştirme gönderiyor ne güvenlik yamalarını paylaşıyor. Geçen bi GM uygulamalarına güncelleştirme gelmiş deyip yaptım ne değişti diye bakayım derken birde ne göreyim REKLAMLAR ( eklenmesi neyse de insan gizleme seçeneği koyar)

• GM markasını duyunca bende de bir kaçınma hissi uyandırıyor. Ancak günümüz şartlarında artık 2 GB RAM ve mediatek konfigürasyonuna sahip telefonlar 1000 ve üzerine satılıyor.

• Birazdan çöp bla blacılar gelir burası karışır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke 999 yapsalar da alsak, gm, casper gibi markalara 4 haneli rakam veresim gelmiyor psikolojik olarak
  • Telefon Sıkıntılı

Yeni Şafak

samsung s20 ultra 12500 tl (Düşüşü izleyin 2ay sonra 7500 - 8000 tl ye gelecektir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 4 Mayıs 2020; 14:58:50 >

• Gm'ye mesafeli ve onyargiliydim. Ağustos ayında eşime, Ekim ayında da kendime aldım. Eşim çok memnun değil, sevemedi. Ben de bir kere fabrika ayarlarına dönmek zorunda kaldım (uygulamadayken ekran 30 saniye hareketsiz kalınca kilitleniyorya, sonlara yaklaşınca ekrana dokundugumda yukarı aşağı sayfayı hareket ettiremiyor,kilitleniyordu. Ana sayfaya dönüp tekrar programa geçince kaldığı yerden devam ediyordu. Bu sebeple fabrika ayarına döndüm).

Beklentim çok yok, oğlum pes2020 oynuyor, sorun yok. Kamerasında manuel kullanım olmaması benim hoşuma gitmeyen kısmı. Bu fiyata bu özellikler, günlük kullanıcı için yeter bence. Şarj konusunda da 24 saate 8 saat ekran, 35 saate 6,5 saat ekran süresi alıyorum ortalama olarak. Bulunduğum yerde telefon az çekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkyener

Telefon Sıkıntılı

Bu bir senaryo evet. Diğer bir senaryo ise şöyle. Uzun süreli karantina sebebiyle üretimin neredeyse durmuş olması markaları zorlamaya başladı. Konuşulan da şu ki toparlanma maliyetli ve uzun bir süreç olacak. Bu da teknolojik bir çok üründe fiyat artışına neden olacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zamanında gm5 plus kullanıcısı olarak benden uzak Allah a yakın olsun bu firma ,
    Xioami ile hayat güzel ✌️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytunga050 -- 4 Mayıs 2020; 15:53:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Maalesef bu telefonun çok övülen kamerasında kronik sorun var. Düz A4 kağıtta çekim yapınca bariz şekilde ortaya çıkıyor bu sorun (üst kısımlar netlenemiyor, yazılımsal değil donanımsal bir sorun). Sadece bir telefonda da ortaya çıkan bir sorun değil, forumda epey kişi bunu raporladı.

Kamerasını takmayacaksanız bu fiyata ancak eh diyebileceğim bir telefon...
  • bataryası şimdiye kadar mefta olmuştur 2 yıllık telefon
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    Sonuçta garantili değil mi hocam. Alınmaz mı diyorsunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyatına göre güzel denilecek türden cihaz. GM her zaman ki gibi bunda da ne güncelleştirme gönderiyor ne güvenlik yamalarını paylaşıyor. Geçen bi GM uygulamalarına güncelleştirme gelmiş deyip yaptım ne değişti diye bakayım derken birde ne göreyim REKLAMLAR ( eklenmesi neyse de insan gizleme seçeneği koyar)

General Mobile GM 9 PRO 1299 ₺ Amazon.com.tr General Mobile GM 9 PRO 1299 ₺ Amazon.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmd_ -- 4 Mayıs 2020; 16:48:18 >

• Lütfen bu derdi sorunu bitmeyen general mobile markasını aldırıp milletten beddua almayın bide.Kendim ve yakın çevremden çoğu kişi kullanmış birçok akrabam dahilinde hiç kimse memnun değil..

• Bu telefonu 2019 Mayıs ayında 1600'e Vatan'dan aldım. Telefonun değişik bir şeyi var. Telefonla konuşurken telefonu belli bir açıda tutunca sesim karşıya inanılmaz derinden gidiyor. Ama telefonu farklı bir pozisyona çevirince düzeliyor. Tabi siz bunu bilemiyorsunuz. Karşı tarafın sizi uyarması ile anlayabiliyorsunuz bu durumu. Ben şimdilik kulaklık ile konuşarak bu durumu çözdüm.. Ek olarak telefonu aldığımdan beri yukarıdan aşağı inen menü kolayca inmiyor. İlla 4-5 kere parmağımla aşağı çekmem gerekiyor. En nefret ettiğim konu bu.. Kısacası oyun vs. oynamak için iş görür bu fiyata iyi ama dediğim şeylerle kaşılaşabilirsiniz.
  • 8 ay çok temiz kullanılmış gm8 telefonu bugün 800 e satabildim
    nafaka parası
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Nafaka parası?

• quote:

Orijinalden alıntı: White Water

Nafaka parası?
    sucuğun telefonuydu ama kullanmak nasip olmadı
    ben de boşta duracağına nafakası olsun diye sattım
  • Ben 1 yıldır falan kullanıyorum. Şimdi ihtiyacım olsa yine bunu alırdım. Bundan önce mi5 vardı. O da iyiydi ama 6 ayda pilin ömrü yarıya indi. Üzerinde çizik var var deyip delta da değiştirmedi yenisiyle. Mikrofonu da bozulunca bunu almıştım.

Telefonla oyun oynamam. Standart işler için yeterli. Video ve fotoğrafı da bence iyi.

Telefon bozulunca en fazla 1-2 saat bakıp alırım yeni telefonu. Bu fiyatta başka ne var bilmiyorum ama bence yeterli telefon.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuduğum onlar olumusz yoruma rağmen bu telefonu 1 seneden fazladır kulannıyorum ve çok memnunum,GM telefonlarının nerdeyse hepsini kullandım.
    Ama artık bu telefon alınır mı? Bence alınmaz eskidi çünkü xiaomi redmi note falan daha iyi olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.