Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 6 Ana Konu ★★ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.082
Cevap
12
Favori
75.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • General mobile gm6 full ekran koruyucu varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kumkapınisanca K kullanıcısına yanıt
    gm6'da Volte desteği var, ttnet desteklemiyor.
  • Teşekkürler bu iyi oldu araştırmaya gerek kalmadı

• Birde cihazı kullanma dan yorum atıyorlar gerçekten cihaz segmenti de iyi kaç gündür kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok hatta 4.5 g de bile dalgalanma yok gm5 plus da vardı

• Android 8 oreo bu cihaz gelecek diyorlardı oda yalan oldu ama cihaz gm6 15 gündür hiç bir sıkıntı yok inşallah olmaz

• Güya Android one cihazı. İlk güncellemeleri alacaktı.

Sony Android 8'i dağıtmaya başladı bile :
    ★★ General Mobile GM 6 Ana Konu ★★
  • General mobile güncelleme konusunda sınıfta kalmıştır. Gerçek olan şu ki tek gerçek Android one telefon 4g dir. Tüm betalara katılmış tüm güncellemeleri zamanında ve eksizsiz almıştır.

ONun haricinde cıkan tüm modellere güncelleme sürekli geç geliyor ona alıştık zaten de yarım yamalak gelenimi ararsın hiç gelmeyeni mi ararsın... Sözde android one... BU büyük bir yalan arkadaşlar buna inanarak telefonu almayın saf android cihazlar çok ufak uyumluluk sorunlarını gidererek güncelleme veriyorlar sonra diyorlarki android one ama Malesef bu kocaman bir yalan...

Gm5 2 ayda bir güncelleme alırsa iyidir. Android 8 zaten gelmeyecek nasıl android one sa ...
    Gm5 plus... Sözde Amiral gemisi. Tüm güncellemeleri geç aldı. 7.1.1 sadece isim olarak geldi kullanıcının gözünü boyamak adına gelmesi gereken özellikler gelmedi. 7.1.2 zaten verilmedi. Hiç bir Betaya katılmadı. Şuanda android 7.1.2 yada android 8 almış cihazlar varken yerinde sayan bir amiral gemisi... Android one mış YALAN....

Gm6 Adnroid 7.1.1 i yalandan bile olsa almadı 7.1.2 den bahsetmeye gerek yok... Android 8 mi :) Çıkmaz ayın son çarşambasında...

Android one telefon sadece gm4 4g modeli idi. Diğerleri android one falan değil 4g nin arkasından diğer verdiği modellerle ismi kullanmaya çalıştı lakin bu konuda sınıfta kaldı.

Gm yönetim kurulu başkanı Sebahattin Yaman Bey diyorya " ilk önce müşterilerin güvenini kazanacağız" Şunu söyleyeyim ki yaptıklarınızla bırakın güven kazanmayı size güveni olan insanların bile güvenlerini, yıktınız...

YALAN söylüyorsan bir işte o işin doğru bir iş oldugunu kimse bana anlatamaz. Diğer markalar güncelleme ataklarıyla bu konudada öne geçtiler. Siz gidin KATAR a DUBA iye ordada kalın bence artık

• Birde reklamlarda tüketici yi yanıltma yokmu

• Ekim güvenlik güncelleştirmesi geldimi arkadaşlar
  • Arkadaslar bu telefon turk telekomdan. 12. X 91tl şeklinde almayı dusunuyorum .tavsiye edermisin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxbadheartxx X kullanıcısına yanıt
    etmem
  • Yarın tarihler açıklanıyormuş arkadaşlar. Güncelleme ile ilgili.

• Önemli olan gerçekten 8.0 ı tüm özellikleriyle vereceklermi
    Yoıksa 7.1.1 deki Yanaldan isim mi değiştirecekler ...
    Umarım böyle bir şey bir daha yapmazlar
  • xxbadheartxx X kullanıcısına yanıt
    Ben bu şekilde aldım usta ama tavsiyem su yön de olur. Gecen bir video da izledim yeni modeller yıl sonuna doğru gelebilir mis. İstersen onları bekle.

• ★★ General Mobile GM 6 Ana Konu ★★

Twitter etkinliği
    " #GeneralMobileAndroidOneYalanı @generalmobile ..... "
    şeklinde başlayarak twitterda tt yapalım herkes yüklensin. Arjkasına istediğinizi ekleyin
    örnek
    #GeneralMobileAndroidOneYalanı @generalmobile Yazıklar olsun birde tarih açıklıyorsunuz
  • gm 6 almam ben tüketici olsam
  • Gm6 aralik

5plus subat..

Twitterdan tepkimizi koyuyoruz sizde destek olun usttten

• Böyle bir terbiyesizlik olmaz ya yazıklar olsun

• General Mobile de tek gerçek Android One telefon GM4g modeli idi sonrakilerin güncellemesini GM veriyordu. Beceremediklerinde de topu google a atıyorlardı...

Burlarda GM yi bir çok konuda savundum lakin şunu söylemeliyim....

YALAN ile doğru bir iş yapılmaz... Sen YALAN ile satıyorsan cihazlarını Müşterilerini kandırıyorsan Altından telefon yapsan bi b.k a yaramaz

Bundan sonra Gm alırmıyım tabiki hayır... İnsanları SALAK yerine koyan gözünün içine baka baka yalan söyleyen bir firmadan 1 tane çöp almam çok net...
  • Hayirli akşamlar klavyede basarken d harfe s basılıyor bunu düzeltmiş dim ama nereden düzeliyor bulamadım teşekkürler gm6 cihaz

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.