Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 5 Plus [ANA KONU] ★★9 Ay sonra Her tarafı sorunlu bir OREO Geldi ★★ (664. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.380
Cevap
227
Favori
1.722.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 662663664665666
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 1 yıldır LG G3 Kullanıyorum. 2 hafta önce eşime babama ve amcama GM5+ aldık telefonları fazlasıyla deneyimledim.

Bana göre...
    GM5+ artıları
    1. Kesinlikle şarj, ekran süresi 4-5-5.5 saat ekran süresi aldığımız oldu
    2. Alüminyum olması harika bir tutuş hissi veriyor,
    3. Saf android olması
    4. USB Type-C
    5. Yazılım desteği
    6. Ön kamerası
    7. kutudan 2 adet usb kablo çıkması

G3 artıları
    1. Arka kamerası daha iyi
    2. Ekranı daha iyi
    3. Ekran kasa oranı açısından daha kompakt
    4. Ekrana çift dokunarak uyandırma (vazgeçilmezim)
    5. Çıkarılabilir Pil
    6. NFC
    7. Kablosuz şarj
    8. Direkt OTG desteği
    9. Kulaklık daha iyi

Ayrıca GM5+ ta ekranın köşelerinin oval olması telefona çok güzel bir görünüm katıyor fakat kırılmaz film uygulanması noktasında sıkıntı ortaya çıkıyor. uygulanan film ekranı tam olarak çevrelemediğinden ekranın kıvrımlı olan kısımlar korumasız kalıyor. Stok android rom kullanmak kişiden kişiye avantaj ve dez avantaj olabilir bana göre avantaj ama samsung yada LG ye alışmış, bu işleri bizim kadar takiip etmeyen standart telefon kullanıcıları için bir avantaj söz konusu değil insanlar stok romu çok sıkıcı ve boş bulabiliyor.

• GcGokhan kullanıcısına yanıt
    Sen de turkiyeye vergi odemedigini kanitla. Madem bu kadar bilgilisin. Belgelerle istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aşşağıdaki yurtdışı lansmanda çekilen inceleme videosunda 3:25 de menüde gezinirken FM RADİO görünüyor FM Radioyu etkinleştirmeyi deneyen oldumu acaba?

Teknolojiokuyoutube
    General Mobile GM 5 Plus ön inceleme
    https://www.youtube.com/watch?v=h0LZJ4kVlhg

• quote:

Orijinalden alıntı: hepsi manyak bunların

quote:

Orijinalden alıntı: kamilkamilov

Telefondaki ısınma sorunu ve şarj sıkıntısı bitince iyice ısındım masallah.
    Bir de şunu düşünün Android N ilk bizde olacak başka bir iki cihazla beraber. İki bin TL verenler gün sayarken biz üzerine yapılandırma onarma güncellemeleri alıyor olacağız.

Nexus 4'den beri saf Android kullandım, böyle heyecan görmedim

Bende 2 yıldır nexus 5 kullanıyorum hız konusunda beni hic üzmedi batarya hariç çok memnundum sarji hemen bitiyordu gm5 inşallah öğle degildir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 1000 TL civarı bir bu telefon var bir de LG G3. Özelliklerine şöyle bir baktığımda LG G3 hala daha üstün gibi. Bu ikisi dışında bu fiyat aralığında başka önerisi olan var mı?
  • mysterio7 kullanıcısına yanıt
    Yurt Dışında kullanılan ROM'u indirmek gerek veya GM5'in FM Radyo uygulamasını telefona kurmak gerek. Tabi bunları şuan nasıl bulabiliriz bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: papakaa

quote:

Orijinalden alıntı: levent_yavuz

quote:

Orijinalden alıntı: papakaa

Ben pilinden memnunum 3 saat ekran süresi aldım mobil ve wifiden nete giriyorum sürekli şarjım %51. Ancak power bank almak istiyorum. Önerisi olan varmı

Xaomi 10400 lük alabilirsin

hocam telefona uyar değilmi kendi bağlantı kablolarıyla kullanabilirim.
    bir de hepsiburada da 69 lira gittigidiyorda 45 lira civarı ancak sahteleri çokmş bu bataryanin bildiğiniz bir satıcı varmı güvenle alabileceğim

Evet sahtesi çok ne yazıkki
    Ben hb den almıştım sıkıntı yaşamamak için
    Garanti olsun bence sizde hb dan alın
    69 normal fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent_yavuz -- 10 Haziran 2016; 11:56:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Grameradam

1000 TL civarı bir bu telefon var bir de LG G3. Özelliklerine şöyle bir baktığımda LG G3 hala daha üstün gibi. Bu ikisi dışında bu fiyat aralığında başka önerisi olan var mı?

Hocam dün sipariş vermistim hepsiburadadan daha sonra donanimhaber, shiftdelete felan ne kadar yorum okuduysam olmuzsuz yorumlar isinmasi el yakacak sekildeymis batarya cabuk bitiyormus çatlama desen cabasi ben siparişi geri iptal ettim buyuk ihtimalle gm5 alacagim

Aziz Sancar Türkiye'ye vergi mi veriyor? Onunla da mı gurur duymayacağız? Sen duymuyorsan o senin sorunun, sahibinin Türk olması bile gurur duymak için yeterli bir sebep. Apple'a Samsung'a LG'ye hayranlık duymaya ve almaya devam edin onlar Türkiye de üretiliyor ne de olsa. Sanki Çin dışında dünyada üretim yapan doğru düzgün ülke kalmış gibi konuşuyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendim LG G3 kullanıyorum. Kusursuz bir telefon. Dediklerinden sadece kasa çatlaması var. Isınma yok. Batarya 2 gün gidiyor. Anneme de almayı düşünüyorum bir telefon. Aynı fiyat aralığında GM ile LG. Mantıklı hiçbir sebep bulamıyorum GM için. Pek çok konuda LG üstün. LG 950 TL ise bu telefonun ederi en fazla 700 olmalı. Bana 3. seçenek lazım.
  • Çok yoğun (!) kullanımda GM5 Plus'ın şarjı 3-4 saatte nasıl tükendi???

-- Chrome üzerinden Ekşi sözlükte 50 tane entry okudum. Ensonhaber'de günün başlıklarına baktım.Yaklaşık 10-15 dakika sürdü
    -- Whatsapp üzerinden 20-25 tane " Napıyon, nasılsın, günaydın, iyiyim, neredesin" gibi mesaj gönderdim, aldım.
    -- Facebook üzerinde bi kaç kez ana ekranı yeniledim, bir kaç paylaşımı beğendim, gülücük koydum, yorum attım.
    -- En fazla 5 dakika telefon görüşmem oldu.
    -- Çeşitli firmalardan 2-3 tane reklam sms'i geldi.
    -- Google Maps üzerinden hangi caddede olduğuma baktım.
    -- Diyanet'in Namaz Vakti uygulamasından iftara kaç saat kaldığına baktım.
    ** Kesinlikle youtube üzerinden video izlemedim.
    ** Kesinlikle oyun oynamadım, zaten yüklemedim bile..

*** Sözde 3100 Mah. bataryalı, şarjı 1 - 1,5 gün gider denilen telefondan günü çıkarmasını geçtim, şarjı öğlene kadar zor idare etti.
    *** Telefon elimdeyken aşırı derece ısınıyor. Kamera bölgesi özellikle çok ısınıyor. Patlayacak diye korkuyorum.
    *** Yetkili servis (Telpa) sözde telefonun yazılımı güncelleyip, kalibrasyonunu yapmış.. Tek yaptığı telefonun arka planında Boğaz köprüsü fotoğrafı vardı, onun yerine Kapadokya fotoğrafı koymuş...
    Ben ve benim gibi GM mağdurları arasına girmek istemiyorsanız kesinlikle GM5 Plus'dan uzak durun.

Eskiden kullan-at fotoğraf makineleri vardı, Gm5 Plus'ta aynı bunun gibi kullan-at telefon gibi.. Çöpe atacak 1000 TL'niz varsa durmayın, alın.

Kullanıcı yorumlarına bakın bi üründen hep mi şikayet gelir?
    Gümrük ve Ticaret Bakanıcılığı, kullanıcısını hiçe sayan bu ayıplı ürünleri kesinlikle toplatması gerekiyor.

** Sayfa moderatörlerinden ricam lütfen mesajıma müdahale etmesinler. İsmim, Ip numaram, telefon numaram her şey belli, yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım. General Mobile'nin Türk vatandaşlarını aldatmasına kesinlikle izin vermeyeceğim, bi kaç kişiyi GM'den kurtarabilirsem ne mutlu bana..

• quote:

Orijinalden alıntı: Grameradam

Kendim LG G3 kullanıyorum. Kusursuz bir telefon. Dediklerinden sadece kasa çatlaması var. Isınma yok. Batarya 2 gün gidiyor. Anneme de almayı düşünüyorum bir telefon. Aynı fiyat aralığında GM ile LG. Mantıklı hiçbir sebep bulamıyorum GM için. Pek çok konuda LG üstün. LG 950 TL ise bu telefonun ederi en fazla 700 olmalı. Bana 3. seçenek lazım.

Hocam sanirim pek oyun oynamiyorsunuz ben oyun oynuyorum surekli ne kadar kisiye sorduysam cayir cayir yaniyormus sicaklikdan

• Grameradam G kullanıcısına yanıt
    Üçüncü seçenek burada yok başka yerde aramalisin burası ikinci seçeneğin olduğu yer ki onu da mantıklı bulmamissiniz

• onkuba kullanıcısına yanıt
    Komik olmayın gözünüzü seveyim yahu. Adam ABD'de şirket açmış vergisini başka ülkeye veriyor olma ihtimali mevcut mu? Ekonomiden anlamıyor olabilirsiniz, iktisat eğitimi almak zorunda değilsiniz ancak bir düşünün vallahi sadece düşünün başka bir şey yapmayın, ABD buna müsade eder mi?

Ya da boşverin ABD'yi Türkiye Sabancı'nın KOÇ'un vergisini ABDye vermesine müsade eder mi? MANTIK birazcık mantık...

quote:

GENEL HATLARI İLE AMERİKAN KURUMLAR VERGİSİ SİSTEMATİĞİ

S. SELMAN TÜNAL Hesap Uzmanı

Azıcık okumaya, cehalete karşı savaşa davet ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikosa

Aziz Sancar Türkiye'ye vergi mi veriyor? Onunla da mı gurur duymayacağız? Sen duymuyorsan o senin sorunun, sahibinin Türk olması bile gurur duymak için yeterli bir sebep. Apple'a Samsung'a LG'ye hayranlık duymaya ve almaya devam edin onlar Türkiye de üretiliyor ne de olsa. Sanki Çin dışında dünyada üretim yapan doğru düzgün ülke kalmış gibi konuşuyorsunuz.

Ben ne cihaza nede şirket müdürü Muzaffer Gölcü'ye tek kelime etmedim. Hatta zahmet edip 23-30 mesaj geçmişime giderseniz göreceksiniz ki cihazın gerçek anlamda F/P cihazı olduğundan hatta bir adet kendime alabileceğimden bahsettim.

Bunun konumuz ile hiçbir alakası yok.

Konu "yerli üretim GM ile gurur duymamızı salık eden" cahilce yaklaşımdır.

GM ABD şirketidir, tüm yasal hakları(patent vs.) ABD de saklıdır, ülkemizde alakası yoktur. Şirket müdürü ve genel müdürü Türk olup, yaptığı işlerden ötürü tebrik edilesi adamlardır.

Benim derdi vergi meselesi ekonomi kalkınması değil ki kardeşim. Ben mesela CryEngine oyun motorunun bulunmasında başrol oynayan Cevat Yerli ile de gurur duyuyorum. Mesele bu insanların dünya üzerinde türklerde bişeyler üretebiliyor yapabiliyor dedirtmesi anlıyormusun? Mesele sadece vergi olsaydı ben vergi rekortmeni ama programları türk insanlarını aptallaştırmaktan başka bi işe yaramaya Acun ılıcalı'dan nefret etmezdim ?
  • YereDusenAdam kullanıcısına yanıt
    Senkronizasyon tam olarak nereden kapatılıyor? Bu durum bütün akıllı telefonlar için geçerli midir?Ayrıca bir sorum daha olacak, cevaplayabilirseniz sevinirim.
    Telefonda ses profillerini(normal-titreşim-sessiz) bir türlü bulamadım.Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unfuckwittable

Benim derdi vergi meselesi ekonomi kalkınması değil ki kardeşim. Ben mesela CryEngine oyun motorunun bulunmasında başrol oynayan Cevat Yerli ile de gurur duyuyorum. Mesele bu insanların dünya üzerinde türklerde bişeyler üretebiliyor yapabiliyor dedirtmesi anlıyormusun? Mesele sadece vergi olsaydı ben vergi rekortmeni ama programları türk insanlarını aptallaştırmaktan başka bi işe yaramaya Acun ılıcalı'dan nefret etmezdim ?

Olay Acun'a hangi ara geldi? :D

quote:

Gereksiz eleştiri yapmak yerine Türk üretimi olan bu cihazlarla gurur duymalıyız

1- Eleştiri yapmak gelişmeyi beraberinde getirir bırakın insanlar kusurlarını eleştirsinler.

2- Telefon türk üretimi falan değildir, cahilliğinizi başka yerlere saçın.

3- Aynı mantıkla CocaCola ile de gurur duyabilirsiniz, yıllardır Ceosu Muhtar Kent'tir.

Hata yaptığınızı kabul etmek bu kadar zor olmasa gerek.

• En güncel sürüm ne şimdi?
  • M3D62B
  • 
Sayfa: önceki 662663664665666
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.