Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 5 Plus [ANA KONU] ★★9 Ay sonra Her tarafı sorunlu bir OREO Geldi ★★ (534. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.386
Cevap
228
Favori
1.721.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 532533534535536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı uğurlu olsun hocam. Aramıza hoşgeldiniz. Duvar kağıdınız kapadokya mı?
    Görünüşe göre kapadokya duvar kağıdı olan telefonların batarya performansı ilk serilere göre daha yüksek gibi. Ya yazılım farkı var yada batarya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berat256

Tamamdır hocam ben yeni alacağım kartı sadece müzik,fotoğraf ve film atmak için kullanırım dahili hafıza olarak telefonun kendi hafızasını :) Bu arada yedek alınacak bir bilgim yok direk hafıza kartını telefondan sıfırlasam ve çıkartsam olur mu?

telefonu pcye tak icindekiler direk bir klasore at. iste sana yedek :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32.adam kullanıcısına yanıt
    G4'teki 2k ekrana alıştığınız için öyle olmuştur bence. LG bu 2k ekran gereksizliği yüzünden bataryaları çok uzun süre vermiyor.
  • arrow launcher o hocam widget degil.

• Bir türlü cevap alamadım:) hangi tarayıcı daha az pil tüketiyor... rs mi yandex mi.
    Birde bende geçen hafta almama rağmen birinci parti çıktı cihaz. Bu ilk partilerde ki bataryaların sorunlu olup olmadığını %100 şarj edip telefonu hiçbir şekilde ellemeden biraksak ve ne kadar surede bittiğine bakıp karşılaştırma yapsak anlayabilir miyiz.:) Cokmu fantazi yapmış oluruz

• ibrahimtonbul kullanıcısına yanıt
    PCMark testi yapın bence. Onda belli olur
  • arkadaşlar sms uygulaması olarak google Messenger'dan başka uygulama kullanan var mı?
  • TypeR_Mbt kullanıcısına yanıt
    Buyrun
    Bu mesaja eklenen görseller:

• ozgunyuce33 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :)

Telpa'dan mesaj attığımda şöyle bir cevapla karşılaştığım için buraya yazdım artık.Arkadaşın verdiği cevaba birşey diyemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TypeR_Mbt -- 28 Mayıs 2016; 23:55:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Orijinalden alıntı: Emretas205

Allaha aşkına şu telefonun google atama widget i neden kalkmıyor çok sinir oldum . Ekranın üst kısmını yararlı kullanacakken yeni sayfalarda bile google arama var niye boyle birşey yapmışlar anlamadım .

Adı üstünde; Google Launcher...

Alıntıları Göster
    Hay agzına sağlık kardeş..

Telefonu aldıgım gunden bu yana abartısız yuzlerce kez bende denedım ana ekrana pil yuzdesını getırmeyı ama nafıle!!!!!

İlk vıdeoda bırısı bı baska model GM telefon ıcın o sekılde yaparak basarmıs evet ama bence bu yontem GM 5 Plus ıcın gecerlı degıl!!!

(Artık boyle dusunmeye basladım cıdden!!!)

Dedıgım gıbı yuzlerce defa o vıdeoda soylendıgı sekılde de (10-20 sn basılı tutttum) yetmedı ınat ettım 10 dk 20 dk bıle basılı tuttum ama ne carkın ne dondugu vaaaaarr ne de baska bı sey!!!!

Kısacası olmuyor olmuyor olmuyor...

Hakkaten elınde GM 5 Plus olupta ekranına bu vıdeodakı yontemı kullanarak pil yuzdesını getırebılen bı arkadas zahmet olacak ama ekran goruntusu atabılır mı peki???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yayamaschocuk -- 29 Mayıs 2016; 0:05:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wolleskaan

arrow launcher o hocam widget degil.

teşekkürler hocam verdiğiniz tüm bilgiler için pil performansı içinde dediklerinizi uygulayacağım.
  • yayamaschocuk kullanıcısına yanıt
    Madem olmuyor;
    play.google.com
    Battery Percent Enabler - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=de.kroegerama.android4batpercent&hl=tr

Mobildeyseniz play storeye Battery Percent Enabler yazın ve ilk çıkanı indirin. Programı açıp kutucuğu işaretleyin yüzde gelecektir. Ardından programı kaldırabilirsiniz.

Bende bunu ana konuya ekliyorum videoyu siliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EyuphanKundakci -- 29 Mayıs 2016; 0:07:11 >

• Telefon çift simli ve kapadokya duvar kağıdı yok. Şarj konusunda özellikle kapatıp açma ve beklemede şarj düşmelerinden çok konuşuldu. beklemede şarj düşmesini hep wifi'yi bir defa aktifleştirdikten sonra kapatsam bile gözlemledim. o yüzden son şarjdan sonra wifiyi hiç açmadım hep 4g bağlantılı kullandım. Ayrıca parlaklık otomatikteyken de telefonun biraz kararsız olduğunu düşünüyorum. son olarak da telefon açık şarj edildiğinde kapalı şarj edilmesine kıyasen daha çabuk pil tükenmesi yaşadım.

Sonuç olarak en son şarjımı kapalı olarak yapıp, telefonu açtıktan sonra wifi'yi hiç açmadım. parlaklığı da kendim duruma göre ayarladım. normalde 3-4 saat arasında ekran süresi alıyorken sonuç resimlerde ektedir. kaba hesapla 6.5-7 saat ekran süresi gözüküyor. 1 saate yakın küçük oyunlar ve yoğun şekilde whatsapp kullandım. ağır oyunlar oynandığında ve uzun süre yüksek parlaklıkta kullanıldığı senaryolarında tabii ki bu süreler hayal. Fakat saydığım şeyleri yaparak kendi kullanım sürem iki kat civarı artmış bulunmakta. Fikir olması açısından paylaşmak istedim.

Not: RS Browser, denediğim chrome, firefox ve operaya göre açık ara az tüketime sahip. Yandex'i denemedim.

• poweruser0 P kullanıcısına yanıt
    Sizin telefonunuzda nasıl bir sorun vardı

• hocam ilk sayfada arka kapak konusunda kapak cikiyor ama icinde sadece seri no ve imei yaziyor. cikmiyor olarak yazıyor onu düzeltirsin sana zahmet.

• wolleskaan kullanıcısına yanıt
    Bende biliyorum. Arka kapak biraz zorlayınca çıkıyor. Ama normalde çıkmıyor yani çıkarıpta ne yapıcaksınız :D İlk alanlar boşu boşuna çıkarmasınlar diye yazdım. Ama yinede düzelteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EyuphanKundakci -- 29 Mayıs 2016; 0:16:14 >
  • yayamaschocuk kullanıcısına yanıt
    ben daha sabah getirdim ekrana. bak yukarıdaki somun simgesine basılı tutarken çevresinde halka oluşması lazım. o şekilde basılı tutarak 10 sn bekleyeceksin en az. halka kaybolursa olmaz ama. 10 sn baskı tutunca zaten özellik açıldı diyor

• lg ips panellerdeki ghost screen sorununu unutmayalım

• Beyler bi telefoncuya gittim 900 liraya veririm dedi gm 5 plusu hafiften kıllandım adamı tanımıyom ilk defa gittim benim özelliğim neyki la diyesim geldi. Konuyu okudum biraz şu ilk seri ikinci seri muhabbeti var ondanmı fiyatı düşürdü acaba diye aklıma geldi ama tam çözemedim. Yarın telefoncuya gitsem kutuyu açmadan hangi seri olduğunu anlayabilir miyim. Bide Tokat'tayım ben çok yerde yok hemen yan tarafında 1300 liraya satıyolar telefonu niye 900 dedi Bi yamukluk olma ihtimali var mı? İnşallah karışık olmamıştır. Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
  • İlk şarja dün akşam 22:00 de taktım sabah 10:00 da çıkardım. Bugün wifi ve 4.5G full açık kullanımda 5 saati aşkın bir ekran süresi aldım. İlk şarj için gayet güzel. 30 dk 1080p youtube dan video izledim. Isınma vs. olmadı.

• 
Sayfa: önceki 532533534535536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.