Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 5 Plus [ANA KONU] ★★9 Ay sonra Her tarafı sorunlu bir OREO Geldi ★★ (2309. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
46.386
Cevap
228
Favori
1.721.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23072308230923102311
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonun ahize sesi çok kısık. Garantisi de bitti. Custom ROM ile bu sorun düzelir mi? Pie ROM ile ahize sesinde artış olan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paramedik 112 kullanıcısına yanıt
    Evet Pie romlarda ahize sesi daha yüksek çıkıyor ama bu kesin çözüm olurmu orasını bilemem belki de ahize nin artık temizlenme vakti gelmişte olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler. Bayramda elim değince ahize temizliğine de bakarım.

• 2 senelik kullanımdan sonra huawei mate 20 lite aldım kurtuldum çok şükür güncelleme filan umurumda değil 2 gün temiz kullanıp 10 saat ekran süresi alıyorum darısı sizlerin başına arkadaşlar

• Paramedik 112 kullanıcısına yanıt
    Düzelmez, kronik sorun bu telefonda o problem. Ben kulağıma sokuyordum karşıdakini duyabilmek için, değiştirttim serviste pil ile birlikte mecburen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi googlenes -- 29 Mayıs 2019; 10:12:25 >
  • Beyler bir guncelleme daha gelecekmis ama fayda rtmez heralde bence ayni dosyalari guncelleme gibi yolluyorlar

• Kushimat0 K kullanıcısına yanıt
    Bu bilgiye nereden ulaştınız ? Artık güncelleme gelmez pek fazla birşey beklememek gerekiyor GM'den

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • orjinal batarya ve şarj aleti nerede bulabiliriz arkadaşlar?
  • pallad kullanıcısına yanıt
    Telpa teknik servisinden bulabilirsin. Merkezleri mecidiyeköy profiilo avm de.

• keşke öyle bir imkanım olsa teknik servis olmayan bir şehirdeyim. internet üzerinden alabileceğimiz yer var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pallad

keşke öyle bir imkanım olsa teknik servis olmayan bir şehirdeyim. internet üzerinden alabileceğimiz yer var mı?
    quick charge 3.0 destekli bir adaptör ve usb 2.0 bir type-c kablo işinizi görür, kablonun usb 3.0 olmasına gerek yok

• Arama yaparken problem yaşayan var mı? Arama yapmaya çalışıyorum, yapmıyor. Sonrasında uçak moduna alıp 10 saniye bekliyorum. Tekrardan deneyince arama yapılıyor. Bazen de arama yaparken 1 kere çalıp hemen kapanıyor, tekrardan uçak moduna almak zorunda kalıyorum.

• Böyle bir sıkıntıyla hiç karşılaşmadım

• Turkcelldeyken bazı yerlerde o sıkıntıyı yaşadım. Hat varmış gibi duruyor ama arama yapamadığın gibi seni arayanlar da ulaşıamıyor. Lifecelle ilgili düşük kalite hizmet veriyor eleştirileri vardı Turkcell için.
    Ben böyle yorumlayıp operatör değiştirdim.

• Kushimat0 K kullanıcısına yanıt
    Güncelleme gelecek diye oyaladılar,çocuk kandırır gibi çoğu kişide ümitle bekledi yazık gm den bir cacık olmaz yalanlarına bir yalan daha eklediler,şimdide alenen açık açık gelmeyecek diyorlar m
    ★★ General Mobile GM 5 Plus [ANA KONU] ★★9 Ay sonra Her tarafı sorunlu bir OREO Geldi   ★★aalesef

• burhantorun B kullanıcısına yanıt
    Artık bu olaylara alıştık o yüzden insanlar GM den bu tarz açıklamalar görünce şaşırmıyor, bizim burada yapacağımız tek şey bir sonrakinde GM almamak olur ki zaten insanların bir çoğu farklı markalara yöneldi

• Hâlâ güncelleme geleceğine inanan var mıydı ya, ahahah. O kadar söyledik daha gelmeyecek diye, yazık ümitlenmişler bir de.

• bu lanet telefondan sonunda kurtuluyorum bu konuda onlarca yorumum var. sonunda be. aksilik olmazsa bu hafta içinde değiştireceğim.
    galaxy a50 ve mate 20 lite arasında kaldım
    mate 20 lite yi abim aldı geçen güzel telefon ama almışken daha iyisi olacaksa 300 koyup onu alayım diyorum
  • Galaxy A50 çok daha iyi bir telefon Mate 20 Lite'a göre

• quote:

Orijinalden alıntı: NemesiS_81

Galaxy A50 çok daha iyi bir telefon Mate 20 Lite'a göre
    katılıyorum hocam lakin kendi kendine yeniden başlama, proximity sensör hatası, olası amoled yanığı vs gibi forumda belirtilen sorunlar tedirgin etti. gerçi hangi telefonun konusuna girsem hep şikayet var anlamadım gitti.

sorun yaşasam da gmd, gm5plus da yaşadığımın 10 da 1 ini yaşayacağımı sanmıyorum orası da ayrı
  • 
Sayfa: önceki 23072308230923102311
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.