Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 5 Plus [ANA KONU] ★★9 Ay sonra Her tarafı sorunlu bir OREO Geldi ★★ (2068. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.386
Cevap
228
Favori
1.721.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20662067206820692070
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya bu adama gore android 7bile gelmesi iyimis yani 8in gelmesi lüks

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Ya bu adama gore android 7bile gelmesi iyimis yani 8in gelmesi lüks

Cık... Bak yine eksik var. Yanlış anlamışsın; tekrar oku. :(
  • tamam hocam ya, kutu üstündeki imei stickerlarını faturaya yapıştırıp vermem yetti. Boşuna uğraştırdılar.

Birşey sorucam bu telefondaki yamulma sorunu kronik değil mi? Ekran çıtası kalktı dedim "Ekranda kullanıcı kaynaklı aşırı yamulma mevcut. Ekran değişimi GD yapılamaz. Değişimi 280 TLdir." 1. ekran yamulmaz ki? o başka bir teknoloji. 2. gm 5 plus'ı yamuk olmayan insan var mı? Darbe almasına gerek kalmadan kendi kendine yamuluyor zaten. Hemen 280tl'yi serdiler önüme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temp.542 -- 5 Mart 2018; 14:47:58 >
  • benim kasada yamulma var,hem bende hem hanımda ekranla kasa arasında ince çubuklar var onlar çıkıyor ayrıca.
  • temp.542 kullanıcısına yanıt
    evet kronık ve servıs ucret ıstıyor. Yapdırma tuketıvı heyetıne ver paranı alırsın
  • ANTİ GM kullanıcısına yanıt
    Selam
  • Yok yapılmasını istemedim zaten. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmada ne yapılabilir? Hangi parayı alırım anlamadım?
  • temp.542 kullanıcısına yanıt
    Tam para iadesi alirsiniz cogu kisi aldi bukulmeden parca kalitesi kotu

• Bekle babam bekle

• GM Savunucusu kullanıcısına yanıt
    Orda ne yazdıgı google ın ne söz verdiği ne yazdıgı politikası cartı curtu umrumda değil... Adam orda genel hatları belirtiyor bu illaha böyle olacak diye bir şey yok.

BEn telefonu gogole dan almadım.

Telefonu üreten vaadler veren google değil dolayısıyla google ın yazdıkları söyledikleri vs buradaki hiç kimseyi bağlamaz. Bizi baglayan GEneral Mobile yetkilileri ve firmanın söylediğidir.

Burda kimsenin anlamadıgı bir şey yok ta sen bukadar milleti aklamak için yırtınmak zorunda değilsin...

Buradaki tek gerçek şu GM bir cihaz cıkardı sözler verdi ve sattıktan sonra verdiği sözleri tutmadı... Buna karşılık ne özür diledi ne bir paylaşımda bulundu insanların zekalarıyla dalge geçen ve birbirini tutmayan müşteri hizmetleri acıklamaları veya kişiye özel acıklamalarda üstüne tuz biber ekti.

Gm cihazları zaten sorunlu tek elle tutulur yanı güncelleştirmelerken onun da içine ettiler...

Şimdi sen sadece gm5 Plus tarafından bakıyorsun...

Gm5 2 ayda bir güvenlik güncellemesini alırsa alır almaz ise hak getire...

18 ay güncelleme sözü 1 büyük güncelleme sözünden bahsediyorsun google ın :) Gm5 hangi büyük güncellemeyi aldı acaba ? 7.1.1 diye sakın savunma burda bahsedilen büyük güncelleme 6 dan 7 ye yada 7den 8 e geçiştir üzerine yapılan yama değildir ki zaten o yamayıda YARIM YAMALAK sadece isim olarak aldı cihazlar... Ki gm5 in ben 8 falan alacagını hiç sanmıyorum. henüz çalışmalar bile başlamadı dedi sevgili üstdüzey yetkililer...

Bir çok örnekle yazdıgın her şeyi ama herşeyi çürütürüz... Bi cihazı google politikasıyla aklarsın diğer cihazda çakılırsın.

Gm5 plus ada güncelleme ne zaman verilir TABİ VERİLİRSE bak yaz bi kenera gm8 64/4 lük versiyonu cıktıgında... O cıkmadan gm8 e güncelleme verirse kimse GM almaz.. çoknet çok basit.

Büyük resim bu büyük resim boş vaadler tutulmayan sözler Ticari kaygılar yüzünden mağdur edilen kullanıcılar ...

Büyük resim kırsaldaki teknoloji cahili (gm yetkilisi böyle adlandırıyor) insanları gözüne kestirmiş ve diğer kullanıcıyı umursamayan bir firma...

Al sana büyük resin...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• keremimo kullanıcısına yanıt
    Ekran sararması eğer darbe yoksa tamamen panel hatasından kaynaklanır. Neymiş uzun süreli yüksek parlaklık sıcak mıcak hikayesi okuyor birileri...

Kullanma klavuzunda şukadar satten fazla su ısıda kullanmayın ibaresi varmı yok
    Şu parlaklıkta şukadar kullanmayın ibaresi varmı ... yok...

HA ozaman var olan özellikleri kullandıgımda ekran sararıyorsa buna kullanıcı hatası diyenin ciddi manada ruhsal sıkıntıları vardır diye düşünyorum

• martin palermo kullanıcısına yanıt
    mobilite de dile getirdiler.

• Sarzdayken telefonla oynarken mesaj yazarken ekran bazen fazla basıyor Kendi kendine dokunmatik hassasiyetin kafası karışıyor varmı buna benzer sorunu olan

• 31 Mart gelince de 24 aylık güncelleme anlaşmamızın süresi dolmuştur diyecekler :D

• Mogolo kullanıcısına yanıt
    atma be din kardeşiyiz... bükülenler hep arka cebteyken bükülmüş düzeltmekte çok zor... metal ince değil olması gereken sertlikte değil iphone 5 ve 6 modelindede bükülme sorunu var 6s ile çözdüler... kimse apple için senin gibi kasıtlı yapıyor demedi... appleda u.s.a markası general mobileda u.s.a markası sadece sahibi TÜRK... sen o TÜRK diye çamur atıyorsun sen nesin acaba saylon mu klingon mu?

• oskurrr kullanıcısına yanıt
    dokunmatik paneli ekrana yapıştırırken kullandıkları yapıştırıcı ısınınca sararıyor niye inkar ediyorsun ucuz veya ısınmasını hesaba katmadan seçilmiş olduğundan sararıyor... LG'de Apple'da aynı hatalı seçimi yapmıştı sanki onlar sorumluluk aldıda... Apple metal kasa ile çok dikkat çekmeyen uyarıyıda ilk yapan olmuş... şarj olurken kullanmayın demiş... şarj akımı arttıkça ölümcül olacağını biliyorlar... sheeplelar hala şarj cihazı bozuk olduğundan yada çakma olduğundan diye kendilerini kandırıyorlar... bence metal aksamlı telefonları şarj olurken kullanmayın en azından kulağınıza değdirmeyin...

• quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

Orda ne yazdıgı google ın ne söz verdiği ne yazdıgı politikası cartı curtu umrumda değil... Adam orda genel hatları belirtiyor bu illaha böyle olacak diye bir şey yok.

BEn telefonu gogole dan almadım.

Telefonu üreten vaadler veren google değil dolayısıyla google ın yazdıkları söyledikleri vs buradaki hiç kimseyi bağlamaz. Bizi baglayan GEneral Mobile yetkilileri ve firmanın söylediğidir.

Burda kimsenin anlamadıgı bir şey yok ta sen bukadar milleti aklamak için yırtınmak zorunda değilsin...

Buradaki tek gerçek şu GM bir cihaz cıkardı sözler verdi ve sattıktan sonra verdiği sözleri tutmadı... Buna karşılık ne özür diledi ne bir paylaşımda bulundu insanların zekalarıyla dalge geçen ve birbirini tutmayan müşteri hizmetleri acıklamaları veya kişiye özel acıklamalarda üstüne tuz biber ekti.

Gm cihazları zaten sorunlu tek elle tutulur yanı güncelleştirmelerken onun da içine ettiler...

Şimdi sen sadece gm5 Plus tarafından bakıyorsun...

Gm5 2 ayda bir güvenlik güncellemesini alırsa alır almaz ise hak getire...

18 ay güncelleme sözü 1 büyük güncelleme sözünden bahsediyorsun google ın :) Gm5 hangi büyük güncellemeyi aldı acaba ? 7.1.1 diye sakın savunma burda bahsedilen büyük güncelleme 6 dan 7 ye yada 7den 8 e geçiştir üzerine yapılan yama değildir ki zaten o yamayıda YARIM YAMALAK sadece isim olarak aldı cihazlar... Ki gm5 in ben 8 falan alacagını hiç sanmıyorum. henüz çalışmalar bile başlamadı dedi sevgili üstdüzey yetkililer...

Bir çok örnekle yazdıgın her şeyi ama herşeyi çürütürüz... Bi cihazı google politikasıyla aklarsın diğer cihazda çakılırsın.

Gm5 plus ada güncelleme ne zaman verilir TABİ VERİLİRSE bak yaz bi kenera gm8 64/4 lük versiyonu cıktıgında... O cıkmadan gm8 e güncelleme verirse kimse GM almaz.. çoknet çok basit.

Büyük resim bu büyük resim boş vaadler tutulmayan sözler Ticari kaygılar yüzünden mağdur edilen kullanıcılar ...

Büyük resim kırsaldaki teknoloji cahili (gm yetkilisi böyle adlandırıyor) insanları gözüne kestirmiş ve diğer kullanıcıyı umursamayan bir firma...

Al sana büyük resin...

Anlamaz o

• imhotep_of_grudge kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de satılanların hepsinde global ROM yüklü zaten, Çin ROM'u ile gelse bile global ROM yüklemek 5 dakikalık iş

• Şu ekran sararması hakkında birkaç şey söyleyeyim, tamamen General Mobile'ın suçu, ısınınca ekran sararıyorsa bu mühendislik hatası demektir. Şarj olurken kullanmayın demek tam anlamıyla kullanıcı ile dalga geçmek demektir. Hızlı şarj özelliği yüzünden şarj olurken telefon aşırı ısınıp bu sorun oluyorsa şarj sırasında CPU kullanımını kısıtlayarak bu sorunu çözebilir üretici. Mesela Xiaomi Mi 5S kullanıyorum. hızlı şarj sırasında telefon işlemcinin çalışmasını kısıtlayarak telefonun aşırı ısınmasını engelliyor. General Mobile olarak gerekli ısı aktarımını sağlayacak mühendisliğe sahip değilsen, ekranların sararmasına yol açacak bir soruna sahip cihaz üretip bu konuda hiçbir uyarı vermiyorsan ürününün arkasında durup garanti kapsamında ücretsiz değişim yapacaksın.

Şu şarj soketi olayının da savunulacak bir yanı yok, General Mobile Discovery, 4G ve 5+ dışında hiçbir cihazda şarj soketi sorunu yaşamadım. Diğer firmalar enayi de mi taş gibi sağlam USB soketleri kullanıyorlar masrafa girip?

Artık General Mobile'ın Android One olayının da bir esprisi kalmadı. Nokia ve Xiaomi gibi devler de Android One işine girmeye başladı. Nokia, Android One projesi kapsamında amiral gemisi cihazlar tanıttı.

General Mobile artık oldukça kötü bir itibara sahip tutulmayan sözler ve sorunlar sebebiyle. Ve karşısında artık ciddi rakipler var. Tutunması zor bu saatten sonra.

• 
Sayfa: önceki 20662067206820692070
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.