Şimdi Ara

General Mobile E - Tab [Ana Konu] [Güncel Root Yöntemi] [Garantiye Verme] (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.590
Cevap
52
Favori
303.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ŞeRmeH

Adaptörde sorun olduğu için 2.5 günde gelir ama yapacaklarını pek sanmam.

hocam bende etab4 var general mobile yazısında kalıyor demiştim garantiye gönderdim ama yapmamışlar.Aynı şey yine oluyor.Başka yolu yok mu kendim yapsam garantiden çıksın çıkacaksa da ?

geliştirici seçeneklerinde gezerken ekran boyutunu 1080x1920 mi ne yapmıştım ondan sonra böyle oldu .3-5 kez power ses açmadan formatladım ama faydası olmadı.
  • millet bunun bide e-tab 5 i var ben aldım 3 gündür krizlere giriyorum hiç bir şeymi yapılmaz bir tabllette
    google play yok ztn onu bi geçin
    bırak face twetter hiç bir siteye girmior apk bile indiremiyorum zar zor bi site buldum apk indirdim onuda kurmadı kabul etmiyor sistem paket yükleyici kapoandı diyorlar
    bilgisayara bağlayamıyorum
    blouthootu açılmıyor
    root atmak için internette ne video var nede baska bişey
    kimsenin bunlar hakkında bir bilgisi yok galiba
    sanrım G.M ve MEB bu sefer becermiş çünkü eksik bir yanı yok
  • bro bulabildinmi bi yöntem yada dnset çalısıyormu google play bile yok çalısıyosa nereden indirdin
  • grandout kullanıcısına yanıt
    Güvenlik sorunu olabilir çünkü okuldakiler güvenli internet kapsamına giriyor internetinizin modeminin bağlı olduğu bilgisayardan modemin arayüzüne girip bi güvenlik ayarlarını kurcalarmısınız ?
  • hocam normalde yapmaları lazımdı ama

normal android cihazlarda cihaz download moduna alınır ve rom yüklenip cihaz yepyeni olur ama bu cihazlarda öyle bir seçenek yok

bu yüzden kendinizde yaptıramazsınız yani mesela bunu bir telefoncuya götürsen adam download moda alıp rom yükliyecek ama download moda alınabilmesi için cihazın içinin açılması gerek yapabileceğiniz bir şey yok.

Edit: internette araştırdım çaresi varmış aşağıdaki aşamaları denesene

1- Tableti tamamen kapatıyoruz.
    2- Tabletin güç düğmesine basıyoruz ( GENERAL MOBİLE ) yazısı gelince elimizi SES ARTIRMA VE KAPATMA tuşlarına aynı anda basıyoruz.
    3- Tabletimiz güvenli modda açılacaktır hemen en fazla bir dakika da işimizi yani geliştirici seçeneklerinden ikinci ekranı simule et kısmında YOK u seçiyoruz ve tabletimizi kapatıyoruz açıyoruz olmuştur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞeRmeH -- 28 Mayıs 2015; 19:59:29 >
  • quote:

hocam normalde yapmaları lazımdı ama

normal android cihazlarda cihaz download moduna alınır ve rom yüklenip cihaz yepyeni olur ama bu cihazlarda öyle bir seçenek yok

bu yüzden kendinizde yaptıramazsınız yani mesela bunu bir telefoncuya götürsen adam download moda alıp rom yükliyecek ama download moda alınabilmesi için cihazın içinin açılması gerek yapabileceğiniz bir şey yok.

Edit: internette araştırdım çaresi varmış aşağıdaki aşamaları denesene

1- Tableti tamamen kapatıyoruz.
    2- Tabletin güç düğmesine basıyoruz ( GENERAL MOBİLE ) yazısı gelince elimizi SES ARTIRMA VE KAPATMA tuşlarına aynı anda basıyoruz.
    3- Tabletimiz güvenli modda açılacaktır hemen en fazla bir dakika da işimizi yani geliştirici seçeneklerinden ikinci ekranı simule et kısmında YOK u seçiyoruz ve tabletimizi kapatıyoruz açıyoruz olmuştur .

Eyvallah hocam başka yolla Yaptım.Hızımı almışken rootladım.Tertemiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş bana bi yardımcı olabilir misin bu konuda modem arayüzüne girdim ama pek anlamıyorum buralarda "izin ver,yasakla" falan bişeyler var burda.
  • hocam nasıl yaptığınızı paylaşırmısınız burada başkasının başına gelirsa yardımcı olabiliriz.
    modem güvenlik arayüzünün ekran görüntüsünü atarmısınız
  • quote:

hocam nasıl yaptığınızı paylaşırmısınız burada başkasının başına gelirsa yardımcı olabiliriz.

wipe cache data yapmaya çekiniyordum.Gaza geldim yaptım.Sonra tekrar recoveryden format attım .Düzeldi.

Edit:Yalnız roottan sonra yan odadaki wifi çekmez oldu hocam yok mu bir çözümü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F49EABFB -- 29 Mayıs 2015; 17:22:59 >
  • aaa doğruya benimkide bir ara öyle olmuştu okulda sonra ayak üste wipe data attık olmayınca garantiye veririz dedik arkadaşlarla eve gelince recoveryde ne varsa yapmıştım sonra açılmıştı neyse h.o
  • quote:

aaa doğruya benimkide bir ara öyle olmuştu okulda sonra ayak üste wipe data attık olmayınca garantiye veririz dedik arkadaşlarla eve gelince recoveryde ne varsa yapmıştım sonra açılmıştı neyse h.o

Yalnız roottan sonra yan odadaki wifi çekmez oldu hocam yok mu bir çözümü?

Yukarıya da yazmıştım da sonradan düzenledim galiba o yüzden görmediniz.
  • nasıl çekmemeye başladı hocam

-bağlanmıyormu

-görmüyormu

-az mı çekiyor

hangisi?
  • quote:

nasıl çekmemeye başladı hocam

-bağlanmıyormu

-görmüyormu

-az mı çekiyor

hangisi?

Çok yakınında olmak gerekiyor hocam eskiden iki oda öteden çekerdi şimdi tek odadan ha bire kesiliyor bir şey falan indirirken KB KB iniyor .Aynı wifiye 3 telefon 1 bilgisayar bağlanıyor hepsi 8-10 yeri geliyor 20 mbit hız alıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam burada bir sorun yok şunu deneyin düzelir herhalde

Tabletten

Ayarlar > Wifi > Gelişmiş > Kablosuz Optimasyonun tikini kaldırın

ve daha sonra orada mac adresi bölümününde kullanılmıyor olması lazım eğer bunlarda böyleyse bağlantının kusursuz olması gerek.
  • Hocam sizde Tabletten

Ayarlar > Kablosuz > Gelişmiş >

- Frekans Bandı gibi birşey var onu Otomatik yapın

- Kablosuz Optimizasyonunun Tikini Kaldırın

sonuç işe yarar herhalde çünkü tablet sizin tablette eğer bunlar işe yaramaz ise sorun donanımsaldır.
  • Dediğin gibi yaptım ama olmadı.Mac adresi var ama ip adresi kullanılamıyor yazıyo.
    Hocam aklıma başka birşey gelmiyor kusura bakmayın sizin durumunuzda birisi daha var ona bu çözüm yolunu önermişler adam sorunum çözüldü yazmış ama sizde işe yaramadı eski romu geri yüklemeyi düşünürmüsün
  • arkadaşlar jig kullansak dowload moduna alabilirmiyim
    bana ulaşabilirsinizhttps://www.facebook.com/omer638
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.