Şimdi Ara

GENERAL MOBILE DSTW1 KULLANICI KLUBÜ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
26.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.pocketgear.com/download.asp?product_id=15529

başka bir siteden alıntıdır.

ayrıca contact manager programlarında sim1 veya sim 2 den ara seceneği olmasına gerek yok telefonda zaten 2 ayrı düğme tuş var bu tuşları kullanamadığın program yok. illaki dokunmatik ekrana tıklayıp arayacağım ben derseniz buna hakkatten bir çözüm yok..

• quote:

Orjinalden alıntı: ayuysal

ayrıca contact manager programlarında sim1 veya sim 2 den ara seceneği olmasına gerek yok telefonda zaten 2 ayrı düğme tuş var bu tuşları kullanamadığın program yok. illaki dokunmatik ekrana tıklayıp arayacağım ben derseniz buna hakkatten bir çözüm yok..

Benim denediim contact manager programlarında kişi listesinde kişi üzerine geliyorum .

Arama tuşlarından birine basıyorum.
    Arama yapmıyor .

Direk numara cevirme ekranına geçiyor...
  • değerli arkadaşlar hepinize merhaba
    bu başlığı açmanız güzel olmuş ben bir kullanıcı değilim ancak adayım.
    benim sorum şu olacak ilk kez pda kullanacağım için sizce dstw 1 başlangıç için uygunmu
    ikincisi teknosada peşin 380 ereyon da havale 363 tl ereyona güvenebilirmiyim
    teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzman02

değerli arkadaşlar hepinize merhaba
    benim sorum şu olacak ilk kez pda kullanacağım için sizce dstw 1 başlangıç için uygunmu
    teşekkürler...

Bende yeni aldim.Teknosadan
    Normal bir cep telefonundan sonra bir alisma süresi gerekiyor.
    Eger çift sim kullanmak zorunda isen tavsiye ederim.

Su ana kadar büyük bi sorunla karsilasmadim.

Internet üzerinden alisveris yapmadim hic. Bundan dolayi Ereyon hakkinda bilgin yok..
  • sizede hayırlı olsıun o zaman
    peki sesi ve görüntüsü çok kötü diyenleri duydumda buna katılıyomusunuz
  • quote:

sizede hayırlı olsıun o zaman
    peki sesi ve görüntüsü çok kötü diyenleri duydumda buna katılıyomusunuz

Sesi disari verebiliyor.
    Çin telefonlari gibi çok kuvvetli degil hoparlörü ama çok kötüde degil.

Görüntü olarak ekran çözünürlügü biraz az.
    Bundan dolayi Nokia 6500 da oynatilan video çok net iken DSTW1 de biraz daha soluk kaliyor tabiki.

Ama cok kotu denemez.Bir cok telefona gore iyi..

Fiyatina gore bence super bir cihaz.

Bunlar sahsi goruslerim.Diger kullanan arkadaslarda yorumlarini eklesinler lutfen
  • Bende genel olarak memnunum şikayetlerim genelde windows mobile kullananlarınki gibi yavaşlık ve kitlenmeler birde tuş takımı olmayan telefonlardaki tuş takımı olmadıgından benim gibi teknik servis işiyle ugrasıyorsanız elleriniz tozlu kirli iken kullanmak zor mesa yazarkende bir sürü klavye programı denememe rağmen olmadı ama kendi orjinal klavyesine zamanla alışıyorsun tabii sabır ve tekneloji tutkunu olmak lazım yoksa çekilmez pda telefonlar : )
  • quote:

Arkadaşlar bu inesoftun contact manager programı cok güzel aşırı derecede kullanışlı fakat performansı cok düşük peşpeşe aramalar yapmanız gerekirse program cok kasılıyor..
    daha basit ama kullanışlı mesela düşük grafikli ama hızlı programlar bulmaya çalışalım.
    ben telefonumu seviyorum ama bazen pentium 2 bilgisayarım geliyor aklıma....

yeni okudum yazını aynen katılıyorum bende inesoft u kullanıyorum sim1 sim2 ayrıca arama tuşu olduğu için aslında ikisinide kullanabiliyorsun ama bu tarz programlarda icontacthariç kişi aramak sıkıntı inesoft ta mehmeti arayacaksan m ye basıyorsun ahmet in aradaki m yi gösteriyor belki bir çözümü vardır ben bulamadım 300 küsür kişilk rehberde baştan sona kayarak bulmaya çalışıyorum icontact da tam ekran harfler açılıyor parmakl rahatca secebiliyorsun ama onunda arayanı tam ekran gösterme felan fonksiyonları yok sadece rehber
    Birde Bilgisayara bağladığımızda bilgisayarın bağlantısını kullanabiiyoruz diye duymuştum haberi olan varmı dikkatli olun bana geçen ay 20tl ye yakın internet faturası geldi daha önceki telefonumda hergün banka ya girmeme rağmen 1-2 tl yi geçmezdi edgemi pahalı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goktepe -- 26 Mart 2009; 11:08:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: goktepe

yeni okudum yazını aynen katılıyorum bende inesoft u kullanıyorum sim1 sim2 ayrıca arama tuşu olduğu için aslında ikisinide kullanabiliyorsun ama bu tarz programlarda icontacthariç kişi aramak sıkıntı inesoft ta mehmeti arayacaksan m ye basıyorsun ahmet in aradaki m yi gösteriyor belki bir çözümü vardır ben bulamadım 300 küsür kişilk rehberde baştan sona kayarak bulmaya çalışıyorum icontact da tam ekran harfler açılıyor parmakl rahatca secebiliyorsun ama onunda arayanı tam ekran gösterme felan fonksiyonları yok sadece rehber

Az önce icontact 0.92 programn kurdum.
    Arama yaparken bir turlu sim 2 den arama yapamadim.
    Kisiyi aciyorum.
    Büyük ekranda geliyor.Numarasi ve mail adresi yaziyor.
    Telefonun fiziksel arama tusuna basiyorum.(Sim2 ye)
    Ama arama yapma yerine telefon numaralarinin cevirildigi ekrana geliyor.

Bir turlu beceremedim Sim2den aramayi...

• Arkadaşlar merhaba. Bu telefonu kullanan arkadaşlar, cihazın paketi açılıp çalıştırıldığında boşta bize kalan hafıza bilgilerini yazabilir mi acaba?

Ayrıca kulaklık, soketli mi fişli mi acaba? Resimlerden gördüğüm kadarı ile cihaza giren usb kablo bağlantısının ucu mini-usb uçlu değilde özel soket gibi. Kulaklıkta aynı soketten mi bağlanıyor?

3ncü olarak cihazı bilgisayara bağlayıp internete GRPS/EDGE üzerinden bağlanan oldu mu aranızda? Bildiğim kadarı ile windows mobile 6.0'da internet sharing (internet paylaşımı) programı mevcut. Cihazı usb kablosu ile bilgisayara bağlayıp, bu programı çalıştırıp bağlan dediğinizde bilgisayarı internete bağlaması gerekiyor.

Cevaplayacak arkadaşlara teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavuzyavuz06

Arkadaşlar merhaba. Bu telefonu kullanan arkadaşlar, cihazın paketi açılıp çalıştırıldığında boşta bize kalan hafıza bilgilerini yazabilir mi acaba?

Ayrıca kulaklık, soketli mi fişli mi acaba? Resimlerden gördüğüm kadarı ile cihaza giren usb kablo bağlantısının ucu mini-usb uçlu değilde özel soket gibi. Kulaklıkta aynı soketten mi bağlanıyor?

Kendi hafızasında hatırladıgım kadarıyla 150 MB boş alan kalıyor.
    Kutudan çıkan Micro SD kart boyutu ise 1GB.

Kulaklık , şarj ve usb bağlantısı hepsi aynı uçtan bağlanıyor.Yani soket tipi aynı hepsinin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 27 Mart 2009; 10:11:26 >
  • quote:

değerli arkadaşlar hepinize merhaba
    teşekkürler...

ereyon güvenilir bir site 3 telefon aldım bugüne kadar fiyatlar da uygun
  • Arkadaşlar tekrar merhaba . Bu cihazdaki windows mobile çalışırken takılma veya cihazda kilitlenme gibi sorun yaşayan oldu mu? Arka planda birden fazla program çalışırken kasılma, takılma ya da kilitlenme oluyor mu?
    Şu anda alma aşamasındayım vereceğiniz yanıtlar bana çok yardımcı olacaktır. Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: goktepe

quote:

Arkadaşlar bu inesoftun contact manager programı cok güzel aşırı derecede kullanışlı fakat performansı cok düşük peşpeşe aramalar yapmanız gerekirse program cok kasılıyor..
    daha basit ama kullanışlı mesela düşük grafikli ama hızlı programlar bulmaya çalışalım.
    ben telefonumu seviyorum ama bazen pentium 2 bilgisayarım geliyor aklıma....

Birde Bilgisayara bağladığımızda bilgisayarın bağlantısını kullanabiiyoruz diye duymuştum haberi olan varmı dikkatli olun bana geçen ay 20tl ye yakın internet faturası geldi daha önceki telefonumda hergün banka ya girmeme rağmen 1-2 tl yi geçmezdi edgemi pahalı acaba

walla edge hakkıında birşey söyleyemeyeceğim ama inesoft programındaki kişi arama olayını çözdüm,
    Şudur
    kişinin adını ararken mesela serkan diyelim. s için 4 kez 7 ye e için iki kez 3 e r için....
    inesoft programında olayı mesajdaki t9 sistemi gibi düşünüyosun mesela serkan için ser yani 737 basman yeterli ..
    ayrıca programı telefon hafızasına kurarsan yaklasık 5 mb hiçbir kitlenme sorun olmadan kullanıyosun.. aklında bulunsun..
    ayrıca insanlar hava durumunu neden merak ederler bunu da ben merak ediyorum?

• quote:

Arkadaşlar tekrar merhaba . Bu cihazdaki windows mobile çalışırken takılma veya cihazda kilitlenme gibi sorun yaşayan oldu mu? Arka planda birden fazla program çalışırken kasılma, takılma ya da kilitlenme oluyor mu?
    Şu anda alma aşamasındayım vereceğiniz yanıtlar bana çok yardımcı olacaktır. Teşekkürler.

arkadaşım kasılma oluyor evet..
    ama telefon olarak çok kullanıslı bir cihazbilgisayar olarak tam performans ne olsun ki sonucta wifi yok sörf yapamıyorsun ama yüklediğin programla alakalıdır bunlar...mesela bende 4 tane program yüklü... çok rahatım..
    bence almalısın...
  • quote:

Arkadaşlar merhaba. Bu telefonu kullanan arkadaşlar, cihazın paketi açılıp çalıştırıldığında boşta bize kalan hafıza bilgilerini yazabilir mi acaba?

3ncü olarak cihazı bilgisayara bağlayıp internete GRPS/EDGE üzerinden bağlanan oldu mu aranızda? Bildiğim kadarı ile windows mobile 6.0'da internet sharing (internet paylaşımı) programı mevcut. Cihazı usb kablosu ile bilgisayara bağlayıp, bu programı çalıştırıp bağlan dediğinizde bilgisayarı internete bağlaması gerekiyor.

Hiçbişey yüklü değilken dil desteği klavye falan , cihazın tel hafızasu 230 mb olarak görünüyor boş kısım..

• oyun..
    nutcracker..

http://review.handster.com/download.php?id=2873

oyun ücretsizdir..

GENERAL MOBILE DSTW1 KULLANICI KLUBÜ
  • General Mobile DSTW1 model bir cep bilgisayarı aldım. Kişiselleştirmek için bazı programlar ve oyunlar yükledim. Çalışmadı. Müşteri Hizmetlerini aradım bana Windows Mobile 6 tabanı ile uyumlu java yüklemem önerildi. İnternette aramadığım yer kalmadı. Rastgele birkaç java yükledim olmadı Kafayı yemek üzereyim. Böyle bir javayı nereden indirebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim..
  • "Bu telefonu kullanan arkadaşlar, cihazın paketi açılıp çalıştırıldığında boşta bize kalan hafıza bilgilerini yazabilir mi acaba?" diye soru sorulmuş ve bir arkadaş cevap vermiş. Benim merak ettiğim cihazda "settings>memory kısmında storage ve program adı altında iki bölüm olacak; o iki başlık altındaki free memory bilgilerini yazabilir misiniz?

Bir arkadaş da kasılma var demiş. Benim için reset yapma ihtiyacı olabilecek kilitlenme oluyor mu cihazda bu önemli.
  • Arkadaşlar bir sorum daha var. Lcd ekranın açık havada güneş ışığı altında okunabilirliği nasıl acaba, ekran görünebiliyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.