Şimdi Ara

General Mobile DST Diamond Bar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Selam arkadaşlar ben eşime hediye etmek için bu modeli fiyat-renk ve şıklık açısından uygun buldum
    Kullanan veya kullanmasada incelemiş olan arkadaşların fikrine ihtiyacım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taf taf -- 22 Temmuz 2011; 9:17:17 >

• Eşiniz telefon hakkında pek bilgi sahibi değilse bile, bence o fiyata android işletim sistemi olan bir cihaz bakın bence. General mobile'e pek güvenemiyorum şahsen.
  • eşiniz telefondan anlıyorsa alınacak telefon değil ama sadece mesaj ve konuşmak içinse gerçekten çok şık bir telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynscn1903

Eşiniz telefon hakkında pek bilgi sahibi değilse bile, bence o fiyata android işletim sistemi olan bir cihaz bakın bence. General mobile'e pek güvenemiyorum şahsen.

Fikriniz için teşekkürler benzer şıklıkta önerebileceğiniz model varmıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taf taf

quote:

Orijinalden alıntı: ynscn1903

Eşiniz telefon hakkında pek bilgi sahibi değilse bile, bence o fiyata android işletim sistemi olan bir cihaz bakın bence. General mobile'e pek güvenemiyorum şahsen.

Fikriniz için teşekkürler benzer şıklıkta önerebileceğiniz model varmıdır.

Dokunmatik fiyatı uygun ve şık bişey istiyosan p350 öneririm hocam bir bak istersen.
  • hocam kesinlikle alma, ailecek pişman olursunuz

GM ye güven olmaz, 3 kere aldık 3 cihazda 1 ayda bozuldu, çok dayanıksız yapıyorlar, cihaz cidden şık ama çok klasik bi tipi var. Sanki nokia 6070 çakması gibi. Bence 2.el bir n8 al yenge her türlü beyenir o cihazı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

hocam kesinlikle alma, ailecek pişman olursunuz

GM ye güven olmaz, 3 kere aldık 3 cihazda 1 ayda bozuldu, çok dayanıksız yapıyorlar, cihaz cidden şık ama çok klasik bi tipi var. Sanki nokia 6070 çakması gibi. Bence 2.el bir n8 al yenge her türlü beyenir o cihazı.

yuh be bu kadar da olmaz. bu kadar da N8 fanboyluğu yapma.
    Adamın bahsettiği telefon 239TL sen ne diyorsun .ohaa yanii ohaaa. N8 kaç para bu kaç para. zaten o bütçeye sahip olsa zaten GM diamond bar demez . sana hokkalı bi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    General Mobile 4G brick oldu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

hocam kesinlikle alma, ailecek pişman olursunuz

yuh be bu kadar da olmaz. bu kadar da N8 fanboyluğu yapma.
    Adamın bahsettiği telefon 239TL sen ne diyorsun .ohaa yanii ohaaa. N8 kaç para bu kaç para. zaten o bütçeye sahip olsa zaten GM diamond bar demez . sana hokkalı bi

Hocam rencide oldum ama şimdi Bilmiyordum uygun tel istediğini pardon

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.