Şimdi Ara

General-Mobile Discoverymi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleykum arkadaşlar konu yanlış yerde olabilir bulamadım tam yerini kusura bakmayın yabancıyım siteye :)

Neyse Uzatmadan konuya geçeyim;

Ya arkadaşlar ben çalışıyom şuanda ve para biriktiriyorum 500 TL GM Discovery 2.el'ler var aslında yok Millet kafayı yemiş Sıfır Discovery 670 TL 2.el Discovery 600 TL Saçmalıktan başka bişey değil neyse arada 500 TL Olan Discovery'lerde var
    Fakat asıl konu şu Discovery 2.el Fiyatına alabileceğim aynı özelliklerde başka ne telefonlar var ? :S
    Sorum bu Çünkü Discovery sağlam değil felan diyenler var bence doğruda ve banada alternatif lazım
    Cevaplarınızı Bekliyorum

Teşşekkürler.....

• By LoRd KRal B kullanıcısına yanıt
    Kardeş ben kullanıyorum ve gayette memnunum ama başka telefon istiyorsan moto g ye de bakabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By LoRd KRal

Selamun aleykum arkadaşlar konu yanlış yerde olabilir bulamadım tam yerini kusura bakmayın yabancıyım siteye :)

Neyse Uzatmadan konuya geçeyim;

Ya arkadaşlar ben çalışıyom şuanda ve para biriktiriyorum 500 TL GM Discovery 2.el'ler var aslında yok Millet kafayı yemiş Sıfır Discovery 670 TL 2.el Discovery 600 TL Saçmalıktan başka bişey değil neyse arada 500 TL Olan Discovery'lerde var
    Fakat asıl konu şu Discovery 2.el Fiyatına alabileceğim aynı özelliklerde başka ne telefonlar var ? :S
    Sorum bu Çünkü Discovery sağlam değil felan diyenler var bence doğruda ve banada alternatif lazım
    Cevaplarınızı Bekliyorum

Teşşekkürler.....

GALAYY WIN

• Bende memnunum telefonumdan arkadaşım ama tabii ki alacaksan sıfır almanı öneririm

• Moto g de bir seçenek.

• http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Motorola-Moto-G-vs-General-Mobile-Discovery

Baktım Kardeşim Moto g'ye ama hem özellik olarak düşük hemde motorola Hali vasat :D
    Telefon özellikleri fena değilde ama ginede motorola denince 1 kez daha düşünmek gerekiyor.

Greengold kardeş Galaxy Y Discoverynin Yanından bile geçemez :/
    Aynı Özellikleri yakın olcak fiyatı aynı uygun olcak :)
    2.EL Almayı Düşünüyorum

Teklifleriniz İçin TŞK'Ler arkadaşlar varsa fikriniz söyleyin daha fikir sahibi olayım ayrıca Discoverynin Vb Önerdiğiniz telefonunda + ve - lerinide kullanan arkadaşlar varsa söylesinler :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çökmüş General Mobile E-tab4
    4 yıl önce açıldı
    General Mobile Dst Diamond
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.