Şimdi Ara

General Mobile Discovery ve CREATIVE EP-630

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben telefonuma yeni kulaklık almaya karar verdim kendi kulaklığının ses çıkışı çok yüksek fakat bass konusunda

Ürünün link'i ; Creative EP-630

Uyumlu mudur sizce ? Telefonum da orjinal iPhone kulaklığını denedim ses bozuk geliyor uyumlu değil yani boğuk geliyor. Orda açıp deneme varmı kulaklığı ?

Sizce uyumlu mudur ?

• Kaliteli bir kulaklık. Yaklaşık 3 senedir kullanıyorum. Ben de discovery almayı düşünüyorum. Bu yüzden takip...
  • Kaliteli olup olmadığını sormadım, uyumlu'mudur onu soruyorum.
  • Anladım kardeşim, senin ''uyumlu mu'' soruna ''kaliteli'' cevabı vermedim. Cümlenin geri kalanını da oku. Kendi düşüncemi paylaşıp ben de uyumlu olup olmadığını merak ettiğimden ''takip'' yazdım. Niye durup dururken ters cevap verdin anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadde22 -- 13 Ekim 2013; 14:36:49 >
  • Desteklerinizi Bekliyoruz... tıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadde22

Anladım kardeşim, senin ''uyumlu mu'' soruna ''kaliteli'' cevabı vermedim. Cümlenin geri kalanını da oku. Kendi düşüncemi paylaşıp ben de uyumlu olup olmadığını merak ettiğimden ''takip'' yazdım. Niye durup dururken ters cevap verdin anlamadım.

Hayır ters cevap vermedim ki Yanlış anlama kardeşim benim. Ama uyumlu olması önemli olan. Olmazsa ses bozuk olur kalitesinin bi anlamı kalmaz öyle değil mi dostum ?
  • Tamam pardon o zaman, ben yanlış anladım İnşallah uyumludur, telefonu aldığım zaman ben de bu kulaklıkla kullanmayı düşünüyorum. Bilen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyoruz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadde22

Tamam pardon o zaman, ben yanlış anladım İnşallah uyumludur, telefonu aldığım zaman ben de bu kulaklıkla kullanmayı düşünüyorum. Bilen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyoruz..

Konuyu uzatmadığın için teşekkür ederim. UP
  • Uyumlu hocam şuan kullanıyorum kendi müzik uygulamasıyla çok güzel bir bütün oluyorlar bass konusunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.